کاشان نیوز: استاد دانشگاه کاشان و یکی از چهرههای متمایل به طیف اصلاحطلبان کاشان گفت: فرمانداری مهمترین مجموعه مدیریتی شهرستان است و در صورتی که فردی توانمند و متخصص انتخاب شود نه تنها عاملی برای توسعه همدلی و منشأ خیر برای حل و فصل مشکلات مردم و ارتقا و پیشرفت شهرستان خواهد بود بلکه ارتباط و همکاری نهادهای مختلف با هم از جمله مراکز تصمیمساز را با مجامع دانشگاهی بمنظور استفاده از پتانسیل آنها و بهرهمندی از نظرات کارشناسی دانشگاهیان تسهیل خواهد کرد.
دکتر حسین خراسانیزاده در گفتگو با کاشان نیوز، در کاشان تجربه تلخ سالهای گذشته در موضوع انتصاب فرماندارانی غیر بومی را عاملی برای از دست رفتن فرصتهای پیشرفت منطقه دانست و گفت این موضوع میتواند درس عبرتی برای آینده باشد.
او همگرایی گروهها و طیفهای سیاسی منطقه و اشتراک نظر بر سر انتخاب فرمانداری توانمند و بومی را در شرایط کنونی مهمترین وظیفه همه دانست.
وی افزود: فرمانداری مهمترین مجموعه مدیریتی شهرستان است و در صورتی که فردی توانمند و متخصص انتخاب شود نه تنها عاملی برای توسعه همدلی و منشأ خیر برای حل و فصل مشکلات مردم و ارتقا و پیشرفت شهرستان خواهد بود بلکه ارتباط و همکاری نهادهای مختلف با هم از جمله مراکز تصمیمساز را با مجامع دانشگاهی بمنظور استفاده از پتانسیل آنها و بهرهمندی از نظرات کارشناسی دانشگاهیان تسهیل خواهد نمود.
وی نشست و مذاکره جدی نمایندگانی از طیفهای مختلف را برای تحقق همگرایی لازم دانست و گفت خوب است این طیفها ضمن مشارکت فعال و متعهدانه در این امر مهم نسبت به عملکرد گذشته و آینده خود پاسخگو شوند.
اصلاح طلبان برای دور سوم شوراها افرادی دلسوز، متعهد و متخصص را شناسایی کرده و برای ثبت نام و شرکت در رقابت تشویق نمودند ولی متأسفانه با تلاش جریانی منتسب به نماینده سابق کاشان و با اعمال نفوذ ایشان اکثر آنان با برخوردهای حذفی مواجه و از گردونه خارج شدند. بدلیل سلب امکان خدمت این افراد به شهر این ظلم بزرگی در حق مردم کاشان بود و عاملی برای گوشهگیری خیلیها شد.
وی ابهام زدایی در تصمیم گیریهای کلان منطقه و جلوگیری از تکروی را از محاسن این همگرایی ذکر کرد و گفت: هر فعالیت سیاسی و اجتماعی به منظور تأمین منافع مردم انجام میشود و باید اهداف آن به پاکترین شیوه ممکن و از مسیر تقوی، حرمت گذاری و کرامت انسانها محقق شود.
خراسانیزاده نقش نماینده مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل را در تحقق این همگرایی با اهمیت توصیف کرد و گفت: آنچه از عملکرد تیمسار منصوری تاکنون شنیده میشود مثبت و مناسب است ولی با توجه به اینکه ایشان از گذشته مسائل سیاسی و وضعیت گروههای مختلف سیاسی در کاشان آگاهی کامل ندارند کار برایشان مشکل شده است.
خراسانیزاده با بیان اینکه شهر کاشان بخشی از حوزه اثر منطقه است تصریح کرد: همه گروههای اثرگذار باید نه فقط به فکر شهر کاشان بلکه باید به فکر کاشان بزرگ که شامل آران و بیدگل و همه جاهای به هم پیوسته تاریخی دیگر میشود باشند که در مجموع از نظر اجتماعی، فرهنگی، صنعتی و دانشگاهی منطقهای مهم و قابل توجه است.
این استاد دانشگاه افزود: بخشی از این مشارکت توجه به بحثهای مدیریتی و انتخاب مسئولین توانمند و متخصص است ولی اثرگذاری مستمر و حضور فعال در مسائل منطقه باید در ساختار فعالیت گروهها و تشکلهای منطقهای نهادینه شده و وظیفهای دائمی باشد.
وی در بخشی دیگر از این گفتگو به آسیبشناسی انفعال و دلایل گوشهگیری اصلاح طلبان پرداخت و گفت: فصای فرهنگی و سیاسی حاکم بر کشور و سیاستهای دولت در ۸ سال گذشته مهمترین عامل بوده است، هرچند که اصلاح طلبان هیچگاه و هیچ جا بیکار ننشستهاند.
عملکرد تیمسار منصوری تاکنون شنیده میشود مثبت و مناسب است ولی با توجه به اینکه ایشان از گذشته مسائل سیاسی و وضعیت گروههای مختلف سیاسی در کاشان آگاهی کامل ندارند کار برایشان مشکل شده است.
خراسانیزاده برخوردهای حذفی با افراد و گروهها را یکی دیگر از عوامل انفعال و بیانگیزگی ذکر کرد و به عنوان نمونه گفت: اصلاح طلبان برای دور سوم شوراها افرادی دلسوز، متعهد و متخصص را شناسایی کرده و برای ثبت نام و شرکت در رقابت تشویق نمودند ولی متأسفانه با تلاش جریانی منتسب به نماینده سابق کاشان و با اعمال نفوذ ایشان اکثر آنان با برخوردهای حذفی مواجه و از گردونه خارج شدند. بدلیل سلب امکان خدمت این افراد به شهر این ظلم بزرگی در حق مردم کاشان بود و عاملی برای گوشهگیری خیلیها شد.
این استاد دانشگاه لازمه کار حزبی و فعالیت سیاسی را پیروی از یک قانون و قاعده مشخص دانست و تصریح کرد: از جمله آسیبها برای تشکلهای منطقهای سطحینگری، تعجیل، بیتقوایی، غفلت از منافع مردم و اولویتهای شهر و استفاده از ابزار سیاسی برای استفاده و منافع شخصی است.
وی یکی از اشکالات وارد بر طیف اصلاحطلب کاشان در گذشته را بیتوجهی به نتیجه برخی مواضع از جمله افراط و تکروی دانست و عملکرد ناموفق عدهای تحت نام این گروه در انتخابات مجلس هشتم را نمونه بارزی از آن دانست.
خراسانیزاده عدم توجه به کادرسازی، نامشخص بودن شرح وظایف افراد و عدم مسئولیت پذیری را از دیگر معایب تشکلهای محلی دانست و گفت: توجه به جایگاه افراد و همکفو بودن افراد تصمیمساز و تبعیت از اخلاقیات و مرامنامه از اصول اساسی کارهای اجتماعی است.
وی به پتانسیل عظیم موجود در طیف اصلاح طلب کاشان از حیث وجود افراد دلسوز، خوشفکر، ایثارگر و توانمند و صاحب اندیشه اشاره و گفت: با انتخاب آقای دکتر روحانی و مطابق سیاستهای دولت جدید امکان بروز و ظهور فعالیت بیشتر طیف اصلاح طلب کاشان بوجود آمده است و لازمه آن جمع شدن دلسوزانی از این گروه و حرکت بر اساس مرامنامه و اساسنامهای مشخص است. اساسنامهای که بر اساس اصول و مقبولیت عمومی تدوین شود و از آن تعدی نشود.
اقای دکتر خراسانی زاده سلام. به دلیل شناختی که از افتخار شاگردی شما در دانشگاه کاشان دارم، به دغدغه شما برای پیشرفت کاشان و ارتقا کمی و کیفی آن واقفم. با اجازه وعرض ادب خدمت حضرتعالی ؛ به نظر من صرفا بومی بودن فرماندار دلیلی برای حل مشکلات ویا امیدواری به آن نیست. فرماندار نماینده دولت است و در این جایگاه باید با تیمی که با این دولت روی کار آمده شناخت و تعامل داشته باشد. چیزی که عوام به آن "برش" می گویند. مهمترین مشکل شهر به نظر حقیر "ازبین رفتن انگیزه و عدم تلاش مدیران شهری بومی در سطوح پایین برای قبولاندن خواسته های خود به مدیران بالادستی در اصفهان و ایستادگی در برابر آنهاست" تا جاییکه بسیاری از این مدیران از ترس از دست دادن جایگاه خود بدون اجازه اصفهان آب نمی خورند. اگر غیر بومی باشند که دیگر هیچ. تا این ترس و تفکر باشدهمین وضعیت است. مگر وقتی که این مدیر از سوی مردم و فرماندار حمایت شود و آن مدیران هم برای احقاق حقوق شهر و مردم به فرماندار فشار بیاورند تا از "برش و نفوذ" خود برای آنها استفاده کند. ما استاد فراموشکاری و عدم استفاده از سرمایه هایمان هستیم. نه برای مدیریت حتی برای مشورت و معرفی افراد. آقای محلوجی الان کجاست؟ آقای جمالی و شکرریز کجایند؟ آقای امینیان چطور؟ آیا از آقای موسویان برای معرفی فردی -حتی غیر بومی- کمک بگیریم خوب نیست؟کدام شهرستانی این سرمایه ها رادارد؟ مگر اینکه بخواهیم بر منوال سالهای زعامت مرحوم ایت ا... یثربی قضاوت کنیم و "پشت مشهد"و "توشهر" بیهوده به کشمکشی مطلوب اصفهان مشغول شوند. متشکرم
با سلام و احترام به جناب دکتر خراسانی زاده با تشکر از نظرات خوب و سنجیده ایشون خواستم بنویسم همینطور که مهمه برای اداره کشور رییس جمهور کی باشه برا شهری مثل کاشان اینکه فرماندار چه کسی باشه بسیار مهم است. یک فرماندار غیر بومی هر چی هم که خوب باشه از شهر و مشکلات اون و پتانسیل ها و آدماش هیچی نمی دونه. چرا ما کاشانیها که این همه افراد توانا و تحصیلکرده داریم و به قول دوستمون در سطح کشور می تونن خدمت کنن از تواناییها و سرمایه هامون امثال همین آقای دکتر خراسانی زاده استفاده نکنیم؟
با سلام خوب است در دوره ای که اقای خ...[حذف نام توسط مدیر سایت] معاون دانشکده مهندسی بود و دانشجویان تحصن کردند و یا مسئول سایت کامپیوتر یا مدیر پژوهشی بود و با عدم تعامل با دیگران، تند خویی و خود محوری کارها راقفل میکرد خاطرات بدی داریم. البته ایشان در حرف زدن خوبند!
مگر میخواهید رئیس جمهور تعیین کنید این همه مصاحبه وخبر گزارش مینویسید .یک نفر تعیین کنید .شما که ادعای استان شدن دارید برای یک فرماندار نمیتوانید تصمیم بگیرید.بالاخره اگر به تفاهم نرسید یک نفر از اصفهان واطراف آن برایتان خواهند فرستاد.از نظرات جناب آقای منصوری استفاده کنید.
جناب خراسانی تعدادی از نطقهای نماینده مجلس منصوری را اگر شنیده بفرمایند ذکر نمایند. روزانه حداقل یک یا دو مصاحبه با سایتها و مطبوعات دارد یکی را ایشان بیان نماید. از حمایتهای اصلاح طلبان در دعوت از جک استراو و روحانی و دولتش یک مثال بیاورد .واکنش ایشان به شبنامه ها علیه منصوری چه بوده و.... کسی که شناختی از عملکرد نماینده شهرش ندارد و آن را کم ارزش و قابل قبول میگوید بفرماید ببینیم ایشان باید جه میکرده که نکرده .و مقایسه ای با نماینده گان قبلی بنماید با تشکر از کاشان نیوز
آقای خراسانی زاده عزیز کاشان شهر مدیر پروری بوده است ولی برای سایر استانهای کشور از شمال تا جنوب از شرق تا غرب غیر ممکن است کاشانی در راس امور کلید دیده نشود در تمام وزارت خانه ها کاشانی ها حضور چشم گیری داشته و دارند. منتهی این که رسم شده نماینده به محض رود به حوزه انتخابیه خود در تلاش برای تغییر فرماندار بر می آید نیاز بررسی دارد . چندی پیش شنیدها حاکی از آن بود آقای منصوری نماینده کاشان و آران و بیدگل موضوع حضور فردی را به عنوان گزینه به استانداری اصفهان اعلام نمودند ، جدای از این که آیا این تصمیم خوب بود یا نه ، آیا خرده خمعی یا همگرایی در حدود متوالیان سیاسی ، اجتماعی کاشان صورت گرفته ؟ آیا انتخاب فرماندار توسط نماینده شائبه بر انگیز نمیباشد ؟ ای کاش جمعی از دلسوزان از تفکرات مختلف جمع میشدند تا ابتدا معضلات شهر خوبمان را شناسایی و ارزیابی میکردند تا تصمیمی مبتنی بر همگرایی اتخاذ میشد تا فماندار یا هر مدیر از پشتوانه کافی برای مدیر بر خوردار میشد. به امید اینکه شخصیت های سیاسی و نماینده شهرستان تعاملات خود را در راستای هم افزایی بیشتر و نزدیکتر تقویت کنند تا بیش از این دچار فرصت سوزی های گذشته نشویم.
چندی پیش رئیس جمهور در دانشگاه شهید بهشتی از حضور اساتید دانشگاه ها در مشکلات و معضلات جامعه جهت اظهار نظر گفتند. از جنابعالی به عنوان ایدئولوژ جریان اصلاحات که مدتی هم ریاست شورای جبهه اصلاحات کاشان را به عهده داشتید چرا میدان را خالی کرده اید ، که افراد به ظاهر اصلاح طلب نما خود را نزدیک به شخصیت ها و جایگاههای بزرگ شهر کرده و جریان به میل خود هدایت میکنند. متاسفانه عدم شناخت و آگاهی کامل از موقعیت کاشان و مشاوره گرفتن از افراد نابخرد و نا اهل سرنوشتی است که ما اکنون دچار آن شده ایم. انتخاب فرمانداری اصولگرای اعتداگر برای کاشان کار آسانی نیست ، به شرط اینکه منافع شخصی خود را کنار گذاشته و به فکر این باشیم که دیگر کاشان فرصت آزمون خطا ندارد. تجربه های یک دهه گذشته کاشان در انتخاب شخصیت های سیاسی همچون نماینده و فرماندار و عملکرد آنها میتواند چشم اندازی روشن برای انتخاب های بعدی ما باشد و گرنه هر روزمان بدتر از دیروز ، که نتیجه عینی این است که تمام مسئولین ارشد شهرستانها در استان درگیر و بگو مگو با استاندار برای گرفتن بودجه بیشتر از گذشته دارند ولی ما به دلیل اختلافات فکری خود به مردم شریف و نجیبمان لطمه میزنیم.
چندی پیش رئیس جمهور در دانشگاه شهید بهشتی از حضور اساتید دانشگاه ها در مشکلات و معضلات جامعه جهت اظهار نظر گفتند. از جنابعالی به عنوان ایدئولوژ جریان اصلاحات که مدتی هم ریاست شورای جبهه اصلاحات کاشان را به عهده داشتید چرا میدان را خالی کرده اید ، که افراد به ظاهر اصلاح طلب نما خود را نزدیک به شخصیت ها و جایگاههای بزرگ شهر کرده و جریان به میل خود هدایت میکنند. متاسفانه عدم شناخت و آگاهی کامل از موقعیت کاشان و مشاوره گرفتن از افراد نابخرد و نا اهل سرنوشتی است که ما اکنون دچار آن شده ایم. انتخاب فرمانداری اصولگرای اعتداگر برای کاشان کار آسانی نیست ، به شرط اینکه منافع شخصی خود را کنار گذاشته و به فکر این باشیم که دیگر کاشان فرصت آزمون خطا ندارد. تجربه های یک دهه گذشته کاشان در انتخاب شخصیت های سیاسی همچون نماینده و فرماندار و عملکرد آنها میتواند چشم اندازی روشن برای انتخاب های بعدی ما باشد و گرنه هر روزمان بدتر از دیروز ، که نتیجه عینی این است که تمام مسئولین ارشد شهرستانها در استان درگیر و بگو مگو با استاندار برای گرفتن بودجه بیشتر از گذشته دارند ولی ما به دلیل اختلافات فکری خود به مردم شریف و نجیبمان لطمه میزنیم.