کاشان نیوز: نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان با بزرگداشت و تقدیر سعید پورصمیمی هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون پس از 7 روز فعالیت با معرفی برترینهای هر بخش در خانه تاریخی نگین کاشان به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه که با حضور مسئولین، هنرمندان و داوران دوشنبه 6 آبان ماه برگزار شد، بر اساس نظر هیئت داوران جشنواره: در بخش نویسندگی جایزه اول در زمینه نویسندگی متن به علی دلپیشه نویسنده نمایشنامه «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون رسید و کیا قربانی از ساری برای نوشتن نمایشنامه « شب – سکوت » به عنوان نفر دوم معرفی و شهرام سلطانی نویسنده نمایش «بو» از اراک سوم شد. در این بخش از سحر رمضانی و حامد امانپور برای نوشتن متن نمایش «هزار توی قصهها» از اصفهان تقدیر شد.
در بخش کارگردانی هئیت داوران با تقدیر از مائده وحید کارگردان نمایش «دلم یه خواب میخواد» از اصفهان، جایزه دوم کارگردانی را مشترکا به مجتبی راوش کارگردان نمایش «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون، پویا عطائی کارگردان نمایش «هزار توی قصهها» از اصفهان و مهیار عسگری کارگردان نمایش «آسمون روزهای برفی» از کاشان اعطاء کرد.
در این بخش نیز جایزه سوم مشترکا به شهرام سلطانی کارگردان نمایش «بو» از اراک و مهدی رضائی کارگردان نمایش «مخزن» از کاشان تعلق گرفت. در بخش کارگردانی نیز هئیت داوران پس از شور و کنکاش چندباره هیچ اثری را حائز رتبه اول تشخیص ندادند.
در بخش بازیگری مرد مجتبی راوش بازیگر نمایش «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون و سعید خسروی بهخاطر بازی در نمایش «مخزن» از کاشان جایزه اول را به خود اختصاص دادند و مهدی راوش بازیگر نمایش «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون و مرتضی جهانینژاد بازیگر نمایش «مخزن» از کاشان عنوان بازیگری دوم را بصورت مشترک کسب کردند و مهیار عسگری بازیگر نمایش «آسمون روزهای برفی» و رضا رادبخت بازیگر نمایش «مخزن» هر دو از کاشان مشترکا سوم شدند.
در بخش بازیگری زن اهداء تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سحر خداداده بازیگر نمایش «آسمون روزهای برفی» از کاشان اهدا و وی به عنوان بازیگر برگزیده جشنواره معرفی شد.
در این بخش اهداء دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مائده وحید بازیگر نمایش «دلم یه خواب میخواد» از اصفهان و زهرا علوی و لعیا بریمی بازیگران نمایش «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون به ترتیب جوائز رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش طراحی بروشور هئیت داوران با تقدیر از فهیمه رمضانی جهت طراحی بروشور نمایش «شب – سکوت» از ساری، جایزه این بخش را به مصطفی توفیقی کاشانی طراح بروشور نمایش «آسمون روزهای برفی» از کاشان دادند و در بخش پوستر جشنواره نیز، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مصطفی توفیقی از کاشان اهداء شد.
در بخش موسیقی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سحر خداداده و مهیار عسگری بهخاطر انتخاب موسیقی نمایش «آسمون روزهای برفی» از کاشان و همچنین دیپلم افتخار و جایزه نقدی به محمد عرب و محمد جواد دلشادی از نمایش «بو» از اراک تعلق گرفت.
در بخش طراحی لباس آتنا فارسیجانی طراح لباس نمایش «بو» از اراک و مجتبی راوش طراح لباس نمایش «پچپچه هامون روی یه خط ممتد» از کازرون بهصورت مشترک دیپلم افتخار و جایزه نقدی دریافت کردند.
در بخش نور، اهداء دیپلم افتخار و جایزه نقدی به پویان عطائی در نمایش «هزار توی قصهها» از اصفهان تقدیم شد.
در بخش طراحی صحنه نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی به شاهین سلطانی طراح صحنه نمایش «بو» از اراک و دیپلم افتخار و جایزه نقدی به پویان عطایی طراح نمایش «هزار توی قصهها» از اصفهان تقدیم شد.
هئیت داوران آقایان بهرام ابراهیمی، بهروز بقایی و سهراب سلیمی، دو نمایشنامه «مخزن» و «آسمون روزهای برفی» از آثار برگزیده نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان را جهت اجرا به بخش جنبی سی و دومین جشنواره تئاتر فجر معرفی کردند.
نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان طی 7 شب رقابت در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان، در خانه تاریخی نگین به کار خود پایان داد.
اخبار , فرهنگ و هنر , ویژه
برگزیدگان نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان معرفی شدند
نهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان طی 7 شب رقابت در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان، در خانه تاریخی نگین به کار خود پایان داد.
لینک خبر:http://kashannews.net/?p=24150
نظرات
دیدگاه شما لغو پاسخ
آخرین ارسال ها
-
مسابقات کشتی سنتی مهاجرین افغانستانی با حضور تعدادی از مهاجرین مقیم کاشان
-
امر به معروف و نهی از منکر تنها بر عهده دولت و حاکمیت بوده و بر عهده مردم نیست
-
ضرورت شتاب برای حل بحران آب
-
ادارهی میراث فرهنگی کاشان به مثابه طبل توخالی
-
اکبرلاجوردیان؛ آخرین بازمانده خاندان صنعتگر لاجوردی درگذشت
-
چهارشنبهسوری در حقیقت نشانی از پاکی ایرانیان است
-
اکوکمپ متینآباد در آستانه نوروز پلمب شد
-
محدودیتهای ترافیکی ویژه نوروز در کاشان اعلام شد
-
هتل سرای عامریها در کاشان به دستور دادستان پلمب شد
-
رونمایی از کتاب «دختر هلندی نوشته رابرت ماتزن» با حضور زینب کاظم خواه مترجم
آخرین ارسال ها
آخرین ارسال ها
-
مسابقات کشتی سنتی مهاجرین افغانستانی با حضور تعدادی از مهاجرین مقیم کاشان
-
امر به معروف و نهی از منکر تنها بر عهده دولت و حاکمیت بوده و بر عهده مردم نیست
-
ضرورت شتاب برای حل بحران آب
-
ادارهی میراث فرهنگی کاشان به مثابه طبل توخالی
-
اکبرلاجوردیان؛ آخرین بازمانده خاندان صنعتگر لاجوردی درگذشت
-
چهارشنبهسوری در حقیقت نشانی از پاکی ایرانیان است
-
اکوکمپ متینآباد در آستانه نوروز پلمب شد
-
محدودیتهای ترافیکی ویژه نوروز در کاشان اعلام شد
-
هتل سرای عامریها در کاشان به دستور دادستان پلمب شد
-
رونمایی از کتاب «دختر هلندی نوشته رابرت ماتزن» با حضور زینب کاظم خواه مترجم
راستش اختتامیه و مسائل جانبی مثل اسکان و پذیرایی امسال عالی بود. اما کیفیت نمایشهای جشنواره امسال در مقایسهبا سالهای قبل خیلی ضعیف تر بود. همچنین با دوز و کلک کاری کردن که بعضیا بیان برا جشنواره نمایش کار کنن،چون اولش صحبت از کمک هزینه های سه ونیم میلیونی بود.اما بعدش... بهرحال هرچی بود تموم شد و رفت ولی ایکاش مسئولین جشنواره صداقت تو کارشون بود و اینقدر دروغ نمیگفتن. من حاضرم دروغهای مسئولین رو با سند و مدرک براتون بگم و ثابت کنم.
همه از محمد شفافی، خیام وقار، مهدی فخرئی و دیگر دوستان که اسامی آنها خاطرمان نیست بسیار سپاسگزاریم یکی از بهترین جشنهای اختتامیه ای که دیده بودم و صمیمت و خودمونی بودن و برنامه ریزی مناسب در اون موج میزد جشن اختتیامیه تئاتر مهر نهم بود. مجری گری خیام وقار بسیار عالی بود ایشون خودش بود و همگی رو از خستگی سخنرانی های کسل کننده می رهاند. ضمنا امسال بوی کاشان و سنت در مراسم موج میزد. پذیرایی حاج بادومی و نان عباسعلی در مجمع از حضار. و درآخر انار دان کرده در ظرف . خرسندیم که همشهریهای کاشانی ما ظرفیت تک بودن و خاص بودن و رشد را دارند. فقط روحیه حساس کویری ما احتیاج به توجه مسئولین و درک متقابل آنها دارد. ما هنرمندان حساسیم و به نکته ها اهمیت میدیم. علاوه بر نگاه کلان به مسائل به جزئیات هم اهمیت می دهیم. همین مزید بر این علت است که همیشه جهان را مخترعان و هنرمندان به پیش برده اند. چون که این دو قشر نگاه متفاوت از اطرافیان و دیگران دارند. به امید روزی که شهرکاشان مثل پاریس که مهد هنر اروپاست مهد هنر آسیا یا حداقل خاورمیانه شود... آرزوی محالی نیست؟ مگه نه؟
دوستان کاشانی که در جشنواره مهر و در تئاتر کار میکنید حتما بخونید اول از حواشی و داوری های این جشنواره براتون بگم.دل رحم بودن داوران باعث شد هیچ گروهی بدون جوایز برنگرده به خونه یا شهرشون اول ,دوم و سومی بازیگری مرد,زن,کارگردانی و ... همه مشترک بین دو یا سه نفر (عادلانه خداییش) تقسیم شد البته یک جایزه فقط بی همتا بود که به عنوان بازیگر برگزیده یا بهتر بگم بهترین بازیگر بین تمامی بازیگران مرد و زن جشنواره بود که اونم کسی جزء خانم سحر خداداده نبود که به حق لایق اون بود.در ادامه اقای وقار از پشت تریبون اعلام کرد که 2 کار برگزیده جشنواره(مخزن و آسمان روزهای برفی)به بخش جنبی 32 جشنواره بین المللی فجر راه پیدا کردند و از مسئولین تقاضای پیگیری را داشتند.اما نمیدونم چرا وقتی بیشتر و از روی تجربم(حرفهایی که تا به حال هزار بار شنیدم و صورت نگرفته) به این ماجرا فکر میکنم صدای وحید رضا صاقپور تو گوشم میپیچه که میگه قاسم باقیااا و یه خسته نباشی توووووووووپ به وحید رضا صاقپور بگم که در 7 شب 6 کار انجام داد که واقعا قابل تقدیر هست و اون هم از کسایی هست که من به هنر اون غبطه میخورم.در ادامه مراسم آق حسین کاشی اومد,که بعد از خندوندن مردم که بحق حرفه ای هم هستن به قول خیام به سبک آق حسینیسیسم معروف شدن حرف تاثیر گذاری زدن که ما پیشکسوتانی که از بین مارفتن رو کاملا فراموش کردیم و این اخلاق یک هنرمند رو زیر سوال میبره و اونارو به شهدای تئاتر نامید.راستی از خیام بگم از خیام وقار تقدیر شد اما بگم به دوستان,خیام احتیاجی به هیچ کدوم از این تقدیرها نداره فقط احترامه که لازمه برخورد با اونه کاری نکنیم یا حرفی نزنیم که اون به این باور برسه که ماها لیاقت زحمات اونو نداریم.بی شک اون تنها شخصی هست که میتونه به ما کمک کنه و مطمئنا بدون منت و چشم داشتی این کارو انجام میده(یک نمونه کارگاهای همین جشنواره) و فکر کنم همه قدرت اون رو در این جشنواره دیدن کسی که استاد کوشک جلالی که 4 نمایش در حال اجرا در المان داره رو از آلمان به کاشان میکشونه اونم فقط برای 4 ساعت کسی که آقای اقا خانی و شهرستانی و ... به کاشان میاره پس بهتره به اون به عنوان یک وسیله نگاه نکنیم,اون دوست ما و همشهری ماست از همه مهمتر بچه فامیلمونههههههه D=.بخش بعدی صحبت هام بر میگرده به روزه خونی(منظورم حرف های بی محتواست) اول مراسم اختتامیه که بعضی از مسئولین هنوز نیومده غریزه دوستی پشت تریبون رو نشون دادن در صورتی که هنوز نمیفهمن چطوری در این مراسم صحبت کنن البته تقصیری هم ندارن دیباچه مشکل داره.اما از همه مهمتر مهمان نوازی زیاد خوب نبودن ماها در برابر مهمانهایی که از شهرهای دیگه اومده بودن(چون میدونم بیش از این امکاناتمونه گفتم) اما در کل من تو این هفت روز از همه چیز هایی یاد گرفتم و با خیلی ها اشنا و بعد دوست شدم.یه خسته نباشی به تمامی کسانی که واقعا زحمت کشیدن مثل آقایان اکبر رضوانیان,خیام وقار,مجتبی جدی,دکتر جمالی,حمید جوشقانی,محمدشفافی,مهدی فخره ای,حسن غلامعلی زاده و ... مخصوصا رفقای خوب بولتن جشنواره میثم کفیل,هادی بارفروش که واقعا سپاس از طرف همه به شما اقایان و اما همیشه این واسم سوال میمونه که چرا ما باید در جشنواره کلاغ هایی رو رها کنیم تا پرهای پرنده های دیگرو سیاه کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟