کاشان نیوز: «حمید کارگر» درباره محتوای اثر و انگیزه وی از تالیف آن گفت: این کتاب رویکردی نقادانه دارد که ضمن تلنگر زدن بر کاستیها و نواقص کنونی حوزه ارتباطات و روزنامهنگاری، به ارایه پیشنهادهایی برای بهبود کنشهای رسانهای میپردازد.
وی افزود: در این کتاب با ذکر نمونههایی از رویدادهای خبری چند سال اخیر، تکنیکها و تاکتیکهای خبری قابل کاربرد در این رویدادها و چگونگی ارتباط یافتن این واقعیتهای خبری با نظریههای ارتباطی بررسی شده است و مواردی که نظریهها در میدان عمل به کار آمدهاند، برای مخاطب بازشناسی شده است.
این کتاب دارای هفت فصل است که حوزههای «ارتباطات»، «روزنامه نگاری»، «فضای مجازی»، «روابط عمومی»، «تبلیغات»، «رسانه» و «یادداشتهای پراکنده» را شامل میشوند.
دکتر «علیاکبر فرهنگی»، مبدع رشته مدیریت رسانه و چهره ماندگار حوزه مدیریت، بر این کتاب مقدمهای نوشته و مطالعه آن را به دانشجویان و علاقهمندان توصیه کرده است.
«فرهنگی» در مقدمه این کتاب مینویسد: «اثر حاضر که از اندیشه نقاد و قلم وقاد آقای حمید کارگر از دستاندرکاران ارتباطات و رسانه ها، ساری و جاری شده است، نکات ارزشمندی را در باب رسانهها و ارتباطات مطرح کرده است. در واقع میتوان آن را مجموعه یا کشکولی از تلخ و شیرینهای عرصه مطبوعات و رسانهها و ارتباطات نظری به حساب آورد. از آنجا که نویسنده خود به گونهای فعال با ارتباطات جمعی و سازمانی سروکار داشته، به زوایای پنهان رسانهها دست یافته و نکات دلچسبی را به خواننده اثر هدیه میکند.»
«حمید کارگر» نویسنده و روزنامهنگار فارغالتحصیل کارشناسی فرش از دانشگاه کاشان و کارشناسی ارشد ارتباطات از دانشگاه آزاد تهران مرکز و دانشجوی دکتری ارتباطات علوم و تحقیقات تهران است. از وی دو اثر «آموزش دانشگاهی فرش؛ چالشها و چشم اندازها» و «از خاک تا خدا» یادنامه شهدای دانشجویی دانشگاه کاشان قبلا منتشر شده و کتاب «نگاه کاربردی به دانش رسانه و ارتباطات» سومین کتاب او از سوی انتشارات روزنه در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه میشود.