كاشان نيوز: شهردار منطقه دو شهرداری کاشان از توسعه یازده هکتار فضای سبز منطقه دو شهرداری کاشان طی شش ماهه اخیر امسال خبر داد.
عباس گلبیدی به سرانه فضای سبز هر شهروند کاشانی در این منطقه اشاره و سرانه فضای سبز برای هر شهروند کاشانی را بیش از 29 متر مربع اعلام کرد و افزود: تغییر گونه های گیاهی منطقه و استفاده از گونه هایی مقاوم و متناسب با آب و هوای کویری و خشک این شهر از جمله راهکارهای اصلی برای توسعه فضای سبز شهری است.
به گفته وی، تغییر زمان آبیاری از ساعات گرم به ساعات اولیه و پایانی روز بخشی دیگر از راهکارهای مهم در خصوص کاهش آب مصرفی و توسعه پایدار فضای سبز در این منطقه می باشد.
وی در ادامه به کارکرد های مهم فضای سبز و نقش آنها در توسعه پایدار شهری اشاره و گفت: فضای سبز بر اساس کارکردهای متنوع خود، نقش برجسته ای در شکل گیری و همچنین توسعه پایدار شهری دارد.
گلبیدی در پایان خاطر نشان کرد: جلوگیری از فرسایش خاك، كاهش آلودگی صوتی، كاهش اثرات باد، زیبا سازی شهری و تصفیه آب و هوا بخشی دیگر از تاثیرات مهم در توسعه فضای سبز شهری می باشد.
گفتنی است؛ وسعت فضای سبز منطقه دو شهرداری کاشان 400 هکتار و تعداد 20 پارک در این منطقه احداث، بهسازی و ساماندهی شده است.
اين در حاليست كه شهردار منطقه 2 شهرداري كاشان هيچ اشاره يا توضيحي در خصوص مقدار آب موردنياز و نحوه تامين آب فضاي سبز توسعه يافته ارائه نكرد.
اين موضوع كه آيا با توجه به بحران آب و قرار داشتن كاشان در منطقه خطر توسعه فضاي سبز و آبياري آن با استفاده از منابع محدود و بحراني آب زير زميني كارشناسي و مقرون به صرفه است يا آينده اين توسعه فضاي سبز به كجا ختم مي شود سوالاتي است كه كارشناسان بايد به آن پاسخ بدهند.
تهدید بخشداری برزک برای سکوت رسانه ها راه به جایی نبرد: http://barzok.info/?p=377
کجای کاشان ابیاری قطره ای و نوین به طور گسترده اجرا شده؟ایا چمن مقاوم و کم اب است که اینان میگویند از گونه های کم آب استفاده می کنیم خودتان در شهر میتوانید هدر رفت آب را درموقع ابیاری در خیابان مشاهده کنید با وجود درختان مقاومی چون بنه و توت و سرو هنوز در کاشان زبان گنجشک که درختی پر آب است استفاده میشود تازه در پارک بزرگ شهر درختان مخصوص مناطق سردسیر و پرابی چون سفیدسال کاشته میشود.وقتی که اکثرمناطق جنوبی شهرداری تهران توت غیرمثمر و مقاوم میکارند در حالی که بنه با خواص بالا فقط به سالی دوبار آبیاری و سنجد تلخ با سه ماهی یکبار آبیاری از جمله درختان مقاومند ایا مسولین شهرداری میدانند که دونوع چمن بومی ایران داریم که کم اب اند به گونه ی گسترده در اصفهان کشت میشوند کو مطالعه کو بروز بودن و کو تخصص و کارآمدی.روزی در کاشان باید هکتارها باغ و فضای سبز را بخشکانیم تا فقط بتوانیم اب شرب مردم را تامین کنیم و این روز زیاد دور نیست.