کاشان نیوز: یک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه گسترش عدالت ابعاد گستردهای دارد گفت: زیبنده جامعه مدعی مهدویت نیست که سالانه سر و کار ۳۰ میلیون انسان با دستگاه قضا باشد اما کارمندان دستگاه قضایی کشوری مانند ژاپن از جمله بیکارترین افراد جامعه محسوب شوند.
به گزارش کاشان آنلاین، «ناصر نقویان» که شامگاه ۵ شنبه در آیین گرامیداشت روز جوان در کاشان سخن میگفت فریضه نماز را بدون عدالتورزی اقامهکننده دچار اشکال و ایراد دانست و خاطرنشان کرد: امام علی (ع) در نامه خود به مالک تأکید میکند که مبادا در حکومت تو نوع دین و عقیده و تفکر انسانهای تحت سیطرهات مهم باشد و باید با همه مردم به یک شیوه رفتار کنی بنابراین در جامعه امروز ما نیز مردم فارغ از اینکه سنی باشند یا شیعه و یا زرتشتی و یا یهودی و یا حتی بهایی باید در پناه حکومت اسلامی زندگی مطلوب داشته باشند و نباید مثلأ فردی که به عنوان حزباللهی شناخته میشود امتیازی فراتر از دیگران داشته باشد.
نقویان جنبه دیگر عدالتورزی را برداشتن فاصله بین فقیر و غنی در جامعه دانست و افزود: اگر فردی در جامعه بر اثر فقر و تنگدستی به گناه و معصیت گرفتار شود شک نباید کرد که حاکمان و حکومتگران نیز در مکافات و سرانجام تلخ او شریکاند چون انسانها ذاتأ گناهکار و مجرم به دنیا نمیآیند و بعضأ شرایط تلخ اجتماعی است که فلان فرد را دزد و قاتل به جامعه معرفی میکند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با تأکید بر اینکه حاکم جامعه اسلامی در بیتالمال مسلمین دخل و تصرف نمیکند یادآور شد: چگونه است که در سالهای گذشته برخی در سازمان ملل قبل از شروع سخنرانی خود دعای فرج میخواندند اما به هنگام حسابرسی به تخلفات مالی نزدیکانشان نزدیک شدن به آنها را خط قرمز خودشان میدانستند؟!! آیا براستی این دو مقوله با یکدیگر همخوانی دارند؟
نقویان یادآور شد: عدالت یعنی اینکه از علم ودانش و فضائل درونی انسانها بدون نگاه و توجه به گرایشات دینی و مذهبی و عقیدتی آنان استفاده کرد، مگر نه اینکه برای ارتقای سطح فنی تیم ملی فوتبالمان از مربی خارجی گرانقیمت و بدون توجه به عقاید مذهبی او استفاده میکنیم؟
وی ادامه داد: پیامبر اسلام بعد از اسیرکردن مشرکان شرط آزادی آنان را باسوادکردن ۱۰ مسلمان میدانستند و این نمونهای از عدم توجه پیامبر اسلام به درونیات انسانها بود.
مگر بهائیت دینه؟ اگر ایشون همچین سخنی گفته باشه که خیلی بی اطلاع اند.