کاشان نیوز ــ مرضیه گیلاسی: به دعوت و با مدیریت کمیته بانوان نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس، نخستین نشست نمایندگان بانوان کاشان با نماینده در کاشان برگزار شد.
در این نشست که پیشازظهر پنجشنبه ۲۵ شهریورماه در کانون الزهرا کاشان برگزار شد، سیدجواد ساداتینژاد در سخنان کوتاهی با اشاره به صفت برجسته دارالمومنین کاشان تاکید کرد: ما باید برگردیم به گذشتهمان. فکر میکنیم هرچه جلوتر میرویم مدرنتر میشویم، ولی برعکس شده. باید برگردیم به گذشته.
ساداتینژاد با اشاره به اینکه شرایط در گذشته بهتر بوده خاطرنشان ساخت: در تحلیل گذشته کمی دارای مشکل هسیم که فکر میکنیم آینده و مدرنیته به قول امروزیها بهتراست.
وی با تصریح بر اینکه دارالمومنین نامیدن کاشان در یک مملکتی به این وسعت، تصادفی و اتفاقی نبوده و از وجود برنامه در این منطقه حکایت دارد یادآور شد: در این منطقه نخبگان و معتمدین و متخصصین، برای منطقه و مردم و آینده برنامه داشتند. لذا باید برگردیم به گذشته، به برنامه، این رهاشدگی ما را به جایی نخواهد برد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای اصلی برنامه در کاشان، شاخص آموزش بوده و مردم در این منطقه آموزش میدیدهاند و دارای مهارت بودهاند اظهارداشت: در حوزه بانوان تا بحث کارآفرینی و اشتغال میشود، میگویند مدرنیته خانمها را وارد بازار کار کرد، اصلا اینجوری نبوده. کاشان اتفاقا شهریست که بانوان در آن کارآفرین و دارای کار بودهاند. فرش ما در کاشان توسط بانوان کارآفرین کاشانی بافته میشدهاست.
ساداتینژاد با اشاره به اینکه بر اساس آمارها از هر چهار ازدواج یکی به طلاق منجر میشود و رتبه کاشان در طلاق در استان اول است گفت: این برازندهٔ شهر دارالمومنین نیست. لذا باید کاری انجام داد. خواهشم از جمع شما خانمها این است که به بانوانی که در دفتر ما هستند کمک کنید، سند جامعی برای حوزهٔ بانوان در این شهر تنظیم کنیم.
پیش از سخنان نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس، و پس از گزارش محتصری در مورد کمیتهٔ بانوان دفتر نماینده که توسط یک عضو کمیته ارائه شد، نمایندگانی از بانوان مختلف دانشگاهی، پزشک کارگر،زنان کارآفرین اتحادیه کاشان، مدیر پارک مهربانو، ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر، بنیاد کودک، جمعیت کودکان سیلک، یاس کبود، جامعه نابینایان و کمبینایان، انجمن نجوم، جامعه پرستاران، جامعه سلامت، انجمن اتیسم، کانون وکلا، انجمن زنان شاعر، زنان بازرگان و تعدادی از بانوان مبلغه همچون مادر شهید پورمحمدیان هرکدام به مدت پنج دقیقه در مورد مشکلات جامعهٔ مورد هدف خود سخن گفته و خواستار تغییراتی در نحوهٔ قانونگذاری و اعمال فرصتها و موقعینتها برای بانوان شهر شدند.
مهریه .خانمها پول مهریه حساب میکنند بدش دیگر زندگی نمیکنند
طلاق ، اعتیاد و فساد ارمغان مدرنیته است. چاره کار احیای فرهنگ دارالمومنین است
بس خانمهای کاشان هم چشمی میکنند
سلام کاش جلسه پرسش و پاسخی برگزار می شد تا اقشار مختلف بانوان شهر مشکلات و دغدغه های خود را در حضور نماینده محترم مطرح می کردند. سند چشم انداز زنان باید راه گشای دغدغه های بانوان باشد و این جز با مطالعات میدانی ونظر سنجی میسر نخواهد بود.
ممنون از این خبر. کاش درباره صحبتهای هریک از نمایندگان و قولهایی که داده شده هم مینوشتید که بدانیم در آینده به عنوان زن چه مطالبه کنیم این نظر که گذشته ما حاوی عناصر اصیلی بوده که امروزه در زندگی مدرن از آن خبری نیست و باید آنها را احیا کرد نشان از بینش عمیق و مبتنی بر تفکر و دانش دارد. فیلسوفان بزرگ غربی در قرن بیستم نیز غرب را از همین زاویه آسیبهای زندگی و تفکر مدرن مورد نقد قرار داده و افکار و شیوه زیست گذشته شرقی را مورد توجه قرار داده اند.
بخدا دختران کاشانی بدترین دختران از نظر حسادت هم چشمی تنگ نظری هستند
ما این صفات ناشایست را درمردان هم زیاد دیده ایم. حسادت و مقایسه خود با دیگران مساله ای خاص یک جنس نیست.