کاشان نیوز: فرمانده انتظامی کاشان از دستگیری یک سارق حرفهای مغازه و کشف مقادیر زیادی اموال مسروقه به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان خبر داد.
سرهنگ کارآگاه «مهدی پورغلامحسین» در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: در پی وقوع دو سرقت مغازه، بررسی موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این شهرستان قرار گرفت و کارآگاهان موفق شدند یک سارق حرفهای را که فردی غیربومی بود، شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه، دستگیر کنند.
پورغلامحسین ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه این سارق، تعداد زیادی گوشی تلفن همراه، لبتاب، تبلت و ساعت مچی مسروقه کشف شد.
وی ارزش اموال مسروقه را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام و اظهار کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و سارق جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان با اشاره به اینکه همکاری خوب و بهموقع شهروندان با پلیس میتواند موجبات پیشگیری از جرم را فراهم سازد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، سریعا موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
دیدگاه شما