کاشان نیوز: شهرداری نهادی عمومی است و موظف است با رعایت شرایط و موقعیت نهادهایی که با جان و سلامتی شهروندان در ارتباط هستند نسبت به دریافت حقوق عمومی اقدام نماید، شهرداری حق ندارد در چنین شرایطی جان و سلامتی تعدادی کودک خردسال را به گروگان گیرد و با به خطر انداختن آنغها دست به اقداماتی چنین خطرناک بزند، نمونههای مشابه این مهد کودک در کاشان فراوان است و سوالی که مطرح شده است این است که چرا تنها این مهد کودک تحت فشار قرار گرفته است؟
مدیر این مهد کودک سخنی دیگر دارد!
مدیرعامل مهد کودک «گل» در گفتگو با کاشان نیوز از گذاشتن «مانع سیمانی» جلو درب این مهد کودک توسط شهرداری ابراز نارضایتی کرد و گفت باوجود پرداخت یکمیلیون تومان عوارض و ۲۰۰ هزار تومان هزینه برای برداشتن آن به شهرداری هنوز اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.
مجید مدنی از وجود خطر این بلوک سیمانی برای کودکان ابراز نگرانی کرد و ادامه داد که شهرداری علت گذاشتن مانع را بهرهبرداری آموزشی از واحد مسکونی عنوان کرده است و از مالک خواستار پرداخت مبلغی بالغبر ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان شده است. مالک نیز عذر مدیر و کادر این واحد آموزشی را خواسته و خواهان ترک محل شده است.
وی عنوان کرد که این جریان از قبل از عید تاکنون ادامه دارد. در این مدت وی از طریق ادارهی آموزشوپرورش و ادارهی بهزیستی قانون منع بهرهبرداری از منازل مسکونی در جهت اهداف آموزشی را پیگیری کرده و به کمیسیون تجدیدنظر مربوطه برای گذاشتن مانع بتونی که در واقع حکم تعطیلی مهد است اعتراض کرده است، کمسیون از اداره آموزشوپرورش و اداره بهزیستی استعلام کرده و مشخص شده است حکمی مبنی بر تعطیلی چنین مراکزی را صادر نگردیده.
بر این اساس آقای مدنی به شهرداری منطقهی ۲ مراجعه نموده و با پرداخت مبلغی معادل ۲۰۰ هزار تومان بابت برداشتن مانع و همچنین عوارض صنفی، حساب خود را با شهرداری تسویه کرده اما مانع بتونی هنوز از جلو مهد کودک برداشته نشده است.
این در حالی است که چندصد مرکز آموزشی در شهر کاشان هستند که از مکانهای مسکونی بهرهبرداری میکنند.
مدنی همچنین اشاره کرد که از زمان تعبیه این مانع همچنان با نگرانیها و پرسشهای متعدد خانوادههای کودکان روبرو است.
وجه وجودی شهرداری مدیریت شهری است که شهروندان در آن به سلامتی و رفاه زندگی کرده و حقوق ایشان حفظ شود، اما آیا توسل به چنین روشهایی، قراردادن درآمد در برابر جان و سلامتی شهروندان اطلاق نمیشود؟ در این میان تنها سلامتی کودکان است که مهم بوده و بدیهی است در صورت بروز حوادث یا اتفاقاتی که نیاز به امدادرسانی دارد -جدای از اینکه در حال حاضر نیز این مانع بتونی ممکن است صدماتی به کودکان وارد نماید- به عهده شهرداری خواهد بود اما آیا جبران ضایعات وارده بهسلامتی کودکان قابل جبران است؟
با سلام.. من ی روز از خانم مدیره اونجا سوال کردم این دال واس چیه؟بنده خدا روش نشد یگه واسه مهد کودکه.گفت واس واحد مجاور و زیرزمینی.آخه دختر سه ساله منم آون مهد میره فکر کنم شهری که نزدیکه هفت ماهه فرماندار نداره بایدم اینجوری بی سر و سامان باشه.
دقیقا ... جایی که تعدادی بچه های زیر ۶ سال در رفت و آمدن ... بلوک سیمانی دیگه چرا؟!!! اگه واسه بچه های ما اتفاقی بیفته مسعولین رسیدگی میکنن یا میندازن گردن یه ارگان دیگه؟!
آیا این شهر مدعی العموم نداره ؟ حالا اگر اتفاقی بیفته و بچه های معصوم صدمه ببینند ، حالا برای پرداخت دیه و تبرئه مقصرین حاضر میشن ؟ ! !
خدا خیرتون بده ، ما هم هر روز از روبروی حوضخانه که رد میشیم از خود سوال میکنیم این بلوک جلوی این مهد چه میکنه ، اونم تو پیاده رو ؛ اگر برا بچه های مردم خدای نکرده اتفاقی بیفته چطور آتش نشانی و امدادی ها کمک بکنند ؟ آخه این چه کار بی عقلی است دیگر ؟
آقایون شهرداری سرگرم دیپلماسی شهری هستند وقت ندارند اینگونه کارهای بی اهمیت را انجام بدهند به بچه ها بگید یک دو سه کنند یه هل بدهند بندازند تو جوب مشکل حل میشه ... دفعه آخرتونم باشه مزاحم شهرداری میشید... گفته باشم آ...
با سلام و تشکر از اینکه حرف دل ما اولیا را زدید ، بچه من چهار ساله و در این مهده هر روز که از مهد میآورمش میگه بابا چرا اینو از اینجا برنمی دارن ، نمودونن برا بچه ها خطر داره ، من هم میگویم نمیدونم شاید نمیدونن ! !