کاشان نیوز: بیش از دو هزار گردشگر، جشن نوروز باستانی و سال جدید را در مجموعه باستانی شهرزیر زمینی نوش آباد آغاز کردند.
“عباس شافعی” برنامه های گردشگری نوش آباد در تعطیلات نوروز امسال را با محوریت آشنایی و اهمیت مشارکت گردشگران نسبت به حفظ آثار تاریخ و تمدن ایران اسلامی سازماندهی شده اعلام کرد و افزود:به
منظور اجرای این طرح، مسیر ورودی های اول تا دوم شهرزیرزمینی نوش آباد با حضور راهنمایان گردشگری به صورت پیاده راه طی می شود تا میهمانان نوروزی با آثار تاریخی آشنا شوند.
مدیر محوطه باستانی شهر زیرزمینی با تشریح این مطلب که در نوروز امسال ۱۲۰ متر دیگر از مسیر طبقه اول شهر زیرزمینی نوش آباد شامل اتاق، سرویس بهداشتی و ۶۰ پله منتهی به سطح قنات بازگشایی شده است
تصریح کرد: بعد از تعطیلی مکانهای دیدنی کاشان در ساعت ۱۹، نزدیکی مسیر امکان مناسبی است تا گردشگران با طی کردن مسافت پنج کیلومتری به نوش آباد سفر کرده و شب را در این شهر کویری سپری کنند.
به گفته مدیر شهر زیر زمینی نوش آباد مسیر گردشگری نوش آباد، شامل شهر زیرزمینی، مسجد جامع، مسجد امام علی(ع)، قلعه خشتی سیزان و تور کویرگردی است که مسیر مسجد امام علی(ع) تا مسجد جامع، به صورت پیاده راه طی می شود تا گردشگران نوروزی با آثار تاریخی این شهر آشنا شوند.
وی نصب ۱۰ دوربین مداربسته و امکان دریافت تصاویر آنلاین از مسیرهای شهر زیرزمینی، توسط گردشگران را از دیگر خدماتی دانست که در نوروز برای مسافران ارائه می شود.
شافعی این خبر که گردشگران نوروزی در شهر زیرزمینی نوش آباد، در گروه های ۲۰ نفری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال از خدمات پوشش بیمه عمر، در مان و حوادث بهره مند می شوند را نیزاعلام کرد.
شهر تاریخی نوش آباد از جمله پنج شهر کوچک گردشگری است که در پنج کیلومتری کاشان واقع شده است.
دیدگاه شما