کاشان نیوز: مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان از مهار ۴ مورد آتشسوزی در یک روز به وسیله آتشنشانان کاشان خبر داد.
روح الله فدایی با بیان اینکه این موارد پنجشنبه ۱۰ دیماه رخ داده گفت: در نخستین مورد، آتشسوزی در یک منزل مسکونی محدوده ایستگاه شماره ۴ این سازمان مقارن ساعت ۹ در میدان بخارایی خ اعتمادی مهار و اطفا شد.
فدایی افزود: مقارن ساعت ۱۰ و نیم شب، آتشسوزی منزل مسکونی دیگری در محدوده ایستگاه یک این سازمان در بلوار ملاصدرا مهار شد که در این حریق ۲ نفر که با سوختگی مواجه شده بودند نجات پیدا کردند.
وی اظهار داشت: در همین زمان در اتوبان کاشان- نطنز (کیلومتر۱۰) آتشگرفتن یه دستگاه تریلر با اعزام نیروهای ایستگاه ۴ و با پشتیبانی ایستگاه ۱ خاموش شد.
به گفته مدیر روابط عمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان، در واپسین دقایق پنجشنبه و حدود ساعت ۱۱و نیم شب و در چهارمین مورد؛ آتشسوزی یک باب مغازه پوشاک در خیابان شهید رجایی با اعزام تیمهای عملیاتی از ایستگاه شماره یک محل مهار و از پیشروی و سرایت آتش به مغازههای مجاور جلوگیری شد.










دیدگاه شما