آران و بیدگل برنده انتخابات کاشان
مسعود حقيقي
رئیس شورای اسلامی شهر آران و بيدگل در گفتگو با روزنامه کاشان جمله ای بر زبان آورد که حقایق ناگفته بسياري با خود دارد.
مسئولین شهری شهرستان آران و بیدگل برای گرفتن کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی با 150 نماینده مجلس صحبت و رایزنی کردند. رایزنی که چنانچه به مخالفت نمايندگان حامي دولت برنمیخورد؛ نتیجه میگرفت و این روزها شاهد شور و نشاطی دوچندان در فضای انتخاباتی این شهرستان بودیم.
گفتگو با 150 نماینده مجلس در حرف کار آسانی است ولی در عمل به مانند جابجا کردن کوهستان شهرستان کاشان و انتقال آن به حاشیه کویر است که از آران و بیدگلیهای جدی و فرهیخته دور از انتظار نیست و زمانی که این دو در کنار هم قرار گرفتند هرکار نشدنی، شدنی میشود و هر غیرممکن، ممکن
برقی که این روزها در چشمان مردمان این خطه دیده میشود نشان از اتحاد دارد، اتحادی که گرفتن كرسي نمايندگي مستقل آران و بيدگل تنها یک محصول آن است و میوههای بسیاری از آن چیده خواهد شد. پیوستن آران و بیدگل به استان قم و محروم کردن کاشان از آرزوی دیرینهاي که سرمقالهنویس جوان کویر به آن اشاره دارد شاید در نگاه اوّل شوخی به نظر برسد ولی بعید و ناممكن نیست.
امّا این طرف ریل راهآهن قضیه برعکس است. وامداری و امتیاز دادن آنچنان در رگ و پوست شهر رخنه کرده است که پیشرفت بیشتر به جوک میماند و عقبگرد نهادینه شده است.
آیا خبر و تحرکی از شورای شهر کاشان در رسانهها و مجامع عمومی به گوش میرسد؟ از فرماندار و دیگر مسئولین شهر چطور؟
آیا نردههای زمخت شنبه، یکشنبه در خیابان تنگ شهید رجایی نوید پیشرفت و توسعه شهری به شهروندان میدهد؟
بگذارید نگاهی موشکافانه به مسئولین شهر بکنیم. رئیس سابق ارشاد اسلامی از وزارتخانه آمده بود ولی مثلث تصمیمگیری در شهرستان نگذاشت 18 ماه حکم سرپرستیاش تبدیل به ریاست شود ولی صباغی یکی از کارمندان فرهنگ و ارشاد در کوتاهترین زمان ممکن رئیس شد.
حنطهای مسئول دفتر گرانمایهپور قرار بود رئیس میراث شود ولی با مخالفت سیفالله امینیان مواجه شد و بر کرسی بزرگترین اداره شهرستان تکیه زد.
حسنیمقدم از یاران موتلفهای گرانمایهپور بر صندلی میراث تکیه زد ولی او با وجود گرایشهای همسو نتوانست دیرزمانی در بدهبستانهای سیاسی محلی شهرستان دوام بیاورد و به کلاسهای درس بازگشت.
باغبانی رئیس اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعی از پایههای ثابت موتلفه است. او از معلمی در آموزش و پرورش یکراست به ریاست اداره تعاون رسید. کفشهایش را ورکشید و به اینجا و آنجا رفت تا شرکتهای تعاونی را دهبرابر کند. اما آیا او باعث رشد تعاون شده است؛ سوالی است که باید از شرکتهای تعاونی تازه تأسیس پرسید. او نیز همچنان در حلقه یاران گرانمایهپور است و چند روز پیش با ادغام اداره تعاون با اداره کار و رفاه اجتماعی ارتقاء گرفت.
خیلی قصد ندارم در این مجال از موتلفه که دبیرش رئیس دفتر گرانمایهپور است و دیگر دوستان موتلفهای و گرانمایهای که بر پستهای ریز و درشت شهرستان به خدمترسانی و دعاگویی اشتغال دارند بگویم ولی هرچه هست آن است که در پیشرفت شهر میبینیم.
به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران نماینده مجلس محور اتحاد مسئولین شهری در راستای توسعه و پیشرفت است ولی آنچه اتفاق افتاده اتحاد است ولی در راستای بده بستانهای سیاسی ولی آیا کسی دیگری که بیاید میتواند این مأموریت خطیر را در جهت درست هدایت کند.
قدیری ابیانه میگوید برخی افرادی که قبلاً از یاران گرانمایهپور بودهاند به جهت موضع نگرفتن به موقع در مورد فتنه از او عبور کرده و از وی خواستهاند در صحنه انتخابات حاضر شود. به نظر میرسد قدیری فرد صادقی است و نگاه کلان خود را مخفی نميكند. او معتقد است میتواند در مجلس شورای اسلامی در تصمیمگیریهای بزرگ نقش و تأثیر خود را نشان بدهد اما طبیعی است مردم کاشان چنانچه از نمایندهشان خواستار نگاه محلی باشند، قدیری گزینه موردنظرشان نخواهد بود.
سیاست پیچیده است. گفته میشود چنانچه افرادی به صورت تشکیلاتی از قدیری حمایت کنند کرسی سبز مجلس نصیب او خواهد شد ولی به نظر میرسد جمعبندیهای تعیین کننده تشکیلات خاص قطعی نشده است که اگر شد میباید منتظر دیدن او در این سمت بود که البته با انفعال گستردهای که در نخبگان کاشانی در عرصه سیاست دیده میشود این امر دور از انتظار نیست.
از دیگر نامزدهای سرشناس این دوره میتوان به حسن فدایی اشاره کرد. سابقه وی نشان داده است که فردی مستقل است و وامدار هیچ گروه و جناحی نیست. او بیش از یک سال در ابتدای انقلاب سکان فرمانداری کاشان را به دست گرفت و معروف است به خاطر امتیاز ندادن به گروههای ذینفوذ شهری از دایره حمایت آنها خارج شد ولی این روزها فدایی از دو جهت مظلوم واقع شده است. نخست صحبتهایی مبنی بر هزینههای تبلیغاتی وی است که به گفته وی ترفند رقیب در رسانهها برای تخریب اوست و از طرف دیگر در حلقه برخی یاران، یارانی که تحت تأثیر این فضای ریالی بیش از سرابی پیشروی دکتر نیستند و به طور قطع چنانچه فدایی در این تنگنای طاقتفرسا و نفسگیر بتواند رأی مردم را دریافت دارد؛ نشان از درایت و مدیریت وی و تعداد معدودی از دوستانش خواهد داشت.
اما جان کلام این که تیمسار منصوری تمامقد وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی شده است. او چهره محبوب شهرستان است. هرچند گفته میشود وی به خواسته خود نیامده. یکی میگوید برای بالابردن میزان مشارکت و دیگری معتقد است برای خُرد کردن آرا و راهیافتن گرانمایهپور برای سومین مرتبه به مجلس شورای اسلامی. اما او چه رأی بیاورد و چه نیاورد بدون شک آران و بیدگل برنده انتخابات کاشان است. حرفی که در چشمهای اغلب مسئولین مصمم آران و بیدگلی دیده میشود.
متاسفانه مردم به افراد رای دادند نه طرح و برنامه های انان / برای اینکه به شما هم ثابت شود که فدایی طرح برنامه منسجمی برای ابادنی شهر داشته بهتر است یکبار دیگر به سایت نامزدها سری بزنید و به این حقیقت برسید و همین نوع رای دادن هاست که جمع زیادی از مردم بدون مطالعه و بررسی سوابق نامزدها و صرفاً بخاطر این و آن به کسی رای می دهند که از شایستگی لازم برخوردار نیست / این یعنی خیانت به نسل آینده . من از اقای فدایی می خواهم ارتباط خود با مردم کاشان را ادامه دهند نه به این جهت که مردم فکر کنند این حضور برای انتخابات بعدی است . صرفاً برای اینکه با ارائه نظرات خود به نماینده جدید زمینه پیشرفت شهر و منطقه را فراهم کنند.
با سلام و درود فراوان به همه همشهریان عزیزم.حدود 15 سال است از شهر و دیار خود به خاطر کسب علم و دانش راهی تهران شده ام اما هیچگاه از اوضاع شرهم بی خبر نمانده ام. به دلایلی کوچ از وطن فاصله انداخت بین من و زادگاه مادری اما همیشه قلبم و یادم در انجا به دنبال خوبیهاست.نمی دانم نتیجه این انتخابات چیست اما از نوشتههای برادران فهمیدم که حسن فدایی باز نتوانست موفق شود.ای عزیزان من این صحبتها را قبل از انتخابات نکردم چون می دانستم دروغ پنداشته می شد و تبلیغات محسوب می شد.ای کاش می شد مردم را از خواب بیدار کرد.ای کاش می شد حقیقت را نمایان کرد .چقدر دندان بر هم بفشارم.کی ما آگاه خواهیم شد.عزیزان شما از حسن فدایی چه می دانید؟چرا این مرد حقیقت را نمگوید .اگر بگویم سر در چاه فرو میبرد و فریاد درد میزند به خدا اغراق نیست.ای مردم ,ای عزیزانی که این مطالب را می خوانید ,شما هرگز فدایی را نشناخته اید.ودر بازیهای سیاسی خود بر پشت خود خنجر فرو مبرید.خوب بود چشمانمان را بیشتر باز کنیم.خوب بود مردم را می شناختیم.به خدا سوگند او برای من علی زمان است.اگر خواستید بیشتر برایتان بگویم این کار را خواهم کرد.اگر بخواهید!
در طول 30 سال گذشته که تعصبات جاهلیتی ...(حذف نام توسط مدیرسایت) مانع پیشرفت آران و بیدگل شده یادتون رفته نباید تعصبات جاهلیتی داشت؟البته با شناختی که از تیمسار دارم ایشان فقط مرد عمل است . عملکرد قبلی ایشان باعث شد بیدگلی ها یکپارچه به ایشان که آرونی است رای بدهند.
برای آرانی ها انگار خیلی اومد داشته که نماینده کاشان از آران انتخاب شده امیدوارم آقای تیمسار تعصب های جاهلیتی نداشته باشه وفقط به پیشرفت زادگاهش فکر نکنه به فکر کاشان هم باشه امیدوارم نماینده ی کاشان و آران و بیدگل باشه نه نماینده ی آران و حومه
سلام آقای samفکر نمی کنی تو این جملت یه کلمه رو یادت رفته . فکر کنم چند سالی هست که نام آران بر بیدگل اضافه شده ولی شما سعی می کنی فقط اسم آران رو بیاری . فکر نمی کنی که داری بین آران و بیدگل اختلاف می اندازی. الاعمال بانیات
اقای حقیقی فکر نمیکنی با نوشتن این مطالب اختلاف بین کاشانی و آرانی را رقم میزنی و وحدتی که چندسالیست بر کاشان و آران حاکم است برهم میزنی . الاعمال بانیات
ای جان ....سخن از زبان ما میگویی .....چه عجب یه مطلب استخوان دار و جنجالی توی سایت گذاشتید تا مردم بفهمند چه خبره ....دمتون گرم