کاشان نیوز: امروز آیتالله سید محمد یثربی در مجمع خیرین مدرسه ساز شدیداً از اقدامی که برای جداکردن شهرکهای صنعتی کاشان و الحاق آن به حوزه آران و بیدگل انجام گرفته گلایه کرده و سوال کرد؛ آیا مسئولین فرمانداری کاشان در خوابند و نماینده فعلی کاشان با چه رویی فردا از مردم کاشان استدعای رای خواهد کرد.
این استاد حوزه علمیه قم با یادآوری ترقی شهرهای قم و اصفهان در ۱۲سال گذشته مردم کاشان را به اتحاد برای انتخاب نمایندهای توانا از اهالی کاشان دعوت نمود تا رکودحادث شده رفع گردد.
وی تاکید کرد که باید مسئولین کاشان از اهالی خود کاشان باشند و آن را خواست مردمی اعلام کرد.
گفته میشود مدتی است تلاشهایی در شرف وقوع است که قسمتی از منطقه دو کاشان از شهرک صنعتی جعفرآباد و امیرکبیر تا پشت بیمارستان شهید بهشتی به شهرستان آران و بیدگل ملحق گردد لیکن در این مورد هیچگونه خبری رسمی تا کنون منتشر نشده است و نماینده کاشان و آران وبیدگل نیز این موضوع را تکذیب کرده است.










]باسلام {حذف سردبیری} چشمهارابایدشست ... همه ایران سرای من است ... هم دل وهم زبان باشیم ... خداوند برنیات همه اگاه است ... والسلام