کاشان نیوز-یادداشت وارده: هنوز مشخص نیست از ۴۶ نامزد ثبتنام کرده در حوزه کاشان و آران و بیدگل چه کسانی در رقابت ۷ اسفند ۹۴ حضور خواهند داشت، اما آنچه مسلم است در کاشان «محمدحسن قدیری ابیانه»، «حسن فدایی» و «جواد ساداتینژاد» افراد مؤثری هستند، اما بهاندازه وزن و اعتبار واقعی که دارند قادر خواهند بود تأثیرگذار باشند، نه آنگونه که دوست دارند!
فدایی با تجربه سالها حضور، به عرصه رقابت انتخاباتی آمده است و قدیری ابیانه به پشتوانه رأیی که در دور قبل به دست آورده بود و ساداتینژاد با اعتبار پشتیبانی و حمایت انجمن اصولگرایان که بهسان کوه یخ فقط قسمتی از آن آشکار است، خود را برنده این انتخابات میبیند.
در حالیکه با توجه به اتفاقات واقعشده از جمله تکذیب فدایی در خصوص شایعه امضا سوگندنامه اصولگرایان کاشان و اتفاقات آن جلسه که بهصورت متناقض شنیده میشود و نیز جلسه ملاقات ساداتینژاد و قدیری ابیانه که گفتهشده نتیجه خوشآیندی نداشته است، افق توافق و کنارهگیری دو نفر به نفع یک نفر را تیره کرده و درصورتیکه هر یک از این سه در صورت کنارهگیری به نفع رقیب تبعاً از میدان سیاست حذف گردیده و دیگر جایگاهی برای بازگشت به صحنه سیاسی حداقل در کاشان را نخواهند داشت.
این نتیجه بدیهی برخورد حذفی و دشمنتراشانه حاکم بر کاشان است که در طی سالهای گذشته رایج بازار سیاست بوده و الان نتیجهاش گریبان صاحبانش را گرفته است.
اگرچه هنوز ادامه دارد و تمهیداتی نیز اندیشیده شده و در شهرهایی مانند مشکات، نوشآباد، قمصر، نیاسر، برزک و…هم اشخاص محلی نامزد شده تا بدون امید به بردن رقابت، تنها درصدد کاهش آرایی برآیند که اتاق فکر این استراتژی معتقد است به نفع منصوری به صندوق ریخته خواهد شد، اما نباید نادیده گرفت این استراتژی در صورت رقابت نامزدهای فعال در کاشان عملکرد عکس داشته و بهشدت به ریزش آرای اصولگرایان خواهد انجامید.
در طرف دیگر ماجرا اما آران بیدگل است، در کنار و در برابر کاشان! آران و بیدگل پس از انتخابات، با کاشان بهصورت مشارکتی یک نماینده خواهد داشت و خواهناخواه در کنار کاشان قرار خواهد گرفت اما در زمان رقابت انتخاباتی با تلاش جهت اثرگذاری رأیدهندگانش برای به مجلس فرستادن یک «آرانی» یا «بیدگلی» در برابر کاشان قرارگرفته است، ولی آران و بیدگل هم زمانی شاهد موفقیت را در آغوش خواهد کشید که بتواند بین دو نماینده توافقی حاصل کند و یکی به نفع دیگری میدان را واگذار نماید.
اما نکته جالبتوجه این است که این کنارهگیری-برخلاف کاشان- به نفع یک نامزد به دلیل امتیازاتی که برای آران و بیدگل کسب خواهد کرد، نماینده کناره گرفته محبوب رأیدهندگان خواهد شد و برای ادوار بعدی قادر خواهد بود از این امتیاز بهره ببرد.
دو نماینده شاخص از بین دیگر نامزدها از آران و بیدگل در این دوره نامزد رقابت در انتخابات شدهاند، «عباسعلی منصوری» و «شیخ علی روحانی».
گفته میشود حضور این دو در شهرستان آران و بیدگل به خُردشدن آرای آران و بیدگلیها خواهد انجامید و این میتواند اقبال را به یک نامزد کاشانی بسپارد. اما خُردشدن آرا اتفاقی است که در کاشان هم خواهد افتاد و تعداد بیشتر نامزدها در کاشان شکنندگی آرای کاشان را بیشتر خواهد کرد و معلوم نیست با خردشدن آرای آران و بیدگل در این تفرق چه کسی از نامزدهای کاشان بر کرسی سبزرنگ مجلس به نمایندگی از این دو شهرستان تکیه بزند و همین نکته پیشبینی آینده را با ابهام روبهرو ساخته است.
اصولگرایان کاشان در حالیکه اصرار دارند در جادهای یکطرفه نامزد خودشان به مجلس برود بهنوعی انتحار سیاسی دستزدهاند، چون بدیهی است که با خردشدن آرای دو شهرستان، اینکه چه کسی رأی اکثریت بیاورد غیرقابلپیشبینی است.
این نشان میدهد که برای اصولگرایان مهمترین هدف این است که منصوری رأی نیاورد هرچند نامزد خودشان هم شکست بخورد!
نشانه این ادعا این است که در طول سالهای گذشته اصولگرایان کاشان از آرانیبودن منصوری بهعنوان یک نقطهضعف و تحریک عوام استفاده کردهاند اما در زمانی که قرار شد بر یک نفر اجماع کنند بر روی ساداتینژاد نصرآبادی اجماع کردند! بنابراین دیدگاه این شایعه را تقویت میکند که ساداتینژاد نامزد اصلی اصولگرایان کاشان نیست و تنها پوششی برای پنهان کردن نامزد اصلی آنها که فدایی است میباشد و ممکن است در آخرین لحظات با عبور از ساداتینژاد نصرآبادی، فدایی -که کاشانی هم هست- را نامزد اصلی اعلام کنند.
با این همه آران و بیدگلیها این بار هم مانند دوره قبل این بخت را دارند که با ایجاد توافق بین دو نامزد شاخص از حوزه انتخابیه خود و کنار رفتن یکی به نفع دیگری اتفاق دوره قبل را برای بار دوم تکرار کنند اما در کاشان این اتفاق دور از دسترس است و کاشان به ناچار باید به خردشدن رأی آران و بیدگل دل ببندد تا شاید یکی از سه نامزد کاشان که دو نفر ایشان یکی از شهرستان آران و بیدگل (نصرآباد) است و یکی از روستای ابیانه رأی بیاورد.
البته این دیدگاه هم دور از ذهن نیست که کسانی کشاندن انتخابات به دور دوم را در مخیله میپرورانند چرا که گفتهاند از این ستون به آن ستون فرج است.
زیرا در دور دوم انتخابات تعداد رقبا کمتر و تکلیف آران و بیدگل هم مشخصشده خواهد بود و اهمیت امروز خود را ازدست داده بر این اساس اگر آران و بیدگلیها این فرصت را از دست بدهند، بازنده بزرگ این انتخابات خواهند بود.
اجتماعی , اخبار , یادداشت
انتخابات دهم مجلس و سایه سنگین آران و بیدگل بر کاشان
لینک خبر:https://kashannews.net/?p=52226
دسته بندی : برچسب ها:
نظرات
دیدگاه شما لغو پاسخ
آخرین ارسال ها
-
تاکسی اینترنتی جدید در کاشان
-
نگاهی به نمایشگاه نقاشی “حنانه جالو” در گالری هشت چشمه
-
عنوان بهترین فیلم کوتاه بخش بینالملل جشنواره فیلم «ویلا-د-لیوا» به «کَفَر» رسید
-
رونمایی از پوستر اولین جایزه گردشگری کاشان
-
رونمایی پوستر نخستین جایزه گردشگری در کاشان پنجشنبه 24 آبان برگزار میشود
-
در خبر آمده!
-
آزادراه کاشان-قم از بخش خصوصی به دولت واگذار میشود
-
پنجره دانایی!
-
سهم آیندگان از میراث دینی، فرهنگی و تاریخی را نابود نکنید
-
ابوالفضل زارع سرپرست شهرداری کاشان شد
آخرین ارسال ها
آخرین ارسال ها
-
تاکسی اینترنتی جدید در کاشان
-
نگاهی به نمایشگاه نقاشی “حنانه جالو” در گالری هشت چشمه
-
عنوان بهترین فیلم کوتاه بخش بینالملل جشنواره فیلم «ویلا-د-لیوا» به «کَفَر» رسید
-
رونمایی از پوستر اولین جایزه گردشگری کاشان
-
رونمایی پوستر نخستین جایزه گردشگری در کاشان پنجشنبه 24 آبان برگزار میشود
-
در خبر آمده!
-
آزادراه کاشان-قم از بخش خصوصی به دولت واگذار میشود
-
پنجره دانایی!
-
سهم آیندگان از میراث دینی، فرهنگی و تاریخی را نابود نکنید
-
ابوالفضل زارع سرپرست شهرداری کاشان شد
با سلام قابل توجه نویسنده ی سایت اگه امکان داره یه خورده به فکر منافع شخصیتون نباشید و به فکر مردم آران و بیدگل باشید. در ضمن با تفرقه انداختن بین آران وبیدگلی ها به جایی نمیرسید. هرکسی هم نماینده بشه مطمین به نفع شما کاشونی ها کار میکنه نه مردم محروم آران و بیدگل.خیالتون راحت.
کاشان بزرگ کاشان و آران و بیدگل نداره اگه قراره تو این انتخابات هم شکافهای محلی و قومیتی عامل اصلی باشه همون بهتر که تو انتخابات شرکت نکنیم و واگذار کنیم کار رو به شورای ریش سفیدان مثل افغانستان یه لویی جرگه تشکیل بدیم اونا برامون تصمیم بگیرن
با تشکر از تحلیل زیبای مدیریت محترم سایت چند نکته در این انتخابات مفقود گردیده است که شنیدن آن خالی از لطف نیست کاشان اران و بیدگل تا زمانی که نگاه قومی داشته باشند نمیتوانند استان باشند چون منافع شهرستان را قربانی منافع یک روستا یا یک شهر یا یک قسمتی از شهرستان می کنند باید نگاه احساسی اهلیت را از دیدگانمان پاک کرده و به آینده فرزندانمان بیندیشیم با احترامی که برای شخصیت آقای فدایی دارم اما ایشان همیشه رای خراب کن بوده تا یک نامزدی که بتواند به کرسی مجلس برسند در رابطه با شورای محلی اصول گرایی که در کاشان با حضور یک نفر تشکیل گردید(آقای دکتر سادات نژاد) و یک نفر(دکتر سادات نژاد) را انتخاب نمود بایستی بگویم تیری بود بر قلب اصولگرایی در کاشان چون تخم فتنه را پاشید مردم اصولگرای کاشان اران و بیدگل میدانند چه حلقه ای اصلح تر هست و چه حلقه ای من در آوردی و فریبکارانه در برهه ای از زمان نامزدی که قاعله ی دروغین اصول گرایی را برپانموده بود خود را منتصب به حضرت آیت الله نمازی جلوه دادند که با زیرکی و درایت آیت الله تیر این گروه به سنگ خورد بنده آرانی و از دستاندرکاران نزدیک به ائتلاف اصول گرایی در کشور ( در تهران )هستم و می دانم که تنها صلاحیت یک نفر در این ائتلاف بررسی گردیده که...[حذف توسط مدیر سایت] معرفی خواهند شد. اینجوری تمامی معادلات انتخاباتی به هم خواهد خورد