کاشان نیوز-امضا محفوظ*: انتخابات کاشان و آران و بیدگل نیز به فرجام رسید ولی به هر طرف که نگاه میکنی شورونشاط این پیروزی دیده نمیشود. حتی همایش هواداران منتخب مردم در مصلای کاشان با استقبال مردم روبرو نشد. علیالقاعده میبایست انتخابات خونی تازه به پیکره جامعه تزریق کند. سرمایههای اجتماعی را روزافزون نموده و روح تازگی به جامعه بدمد ولی باید گفت شوربختانه چنین نشد. لااقل از شواهد اینگونه برمیآید. بد نیست به آسیبشناسی موضوع پرداخته و آن را بهعنوان یک تجربه تلخ چراغ راه کنیم.
حذف رقیب معادلات انتخاباتی را برهم زد
مردم لحظهبهلحظه چشمبهراه آمدن تیمسار شدند. هفته تبلیغات از راه رسید. عکس و پوستر کاندیداها به درودیوار چسبید و بالنهای تبلیغاتی به هوا رفت. ولی همهجا صحبت تیمسار بود. مردم به هم میگفتند منصوری چه کرده است؟ یکی میگفت اعتبارات کاشان را به آران و بیدگل برده است. دیگری میگفت با انگلیسیها دست داده است. یکی هم میگفت که منصوری قربانی حمایت بیشازحد از برجام و دولت شد. از همه بیشتر قدیری ابیانه جار میزد که پول دولت را بین مردم روستاها توزیع کرده است. خواستار محاکمه منصوری و دولت بود. هرچه تبلیغات کاندیدا بیشتر شد حرف منصوری شدت گرفت و انتظار شرایط را سختتر نمود.
منصوری برای کاشانیها کاری نکرد. خودش میگفت کسی از من نخواسته است. انرژی خود را روی بخش نیاسر و بخش برزک متمرکز نمود. همه میگفتند تحلیل انتخاباتی تیمسار اینگونه رقم خورده است که رأی آران و بیدگل بهاضافه بخش برزک و نیاسر معادله انتخاباتی را به نفع او رقم میزند. کاشانیها هم هر به چند وقتی یکبار برای منصوری بحرانآفرینی کردند. یک روز گفتند میخواهد بخش نیاسر را از کاشان جدا کند، یک روز هم گفتند به دنبال گرفتن یک نماینده برای آران و بیدگل است و میخواهد تکروی کند، یک روز گفتند میخواهد آران و بیدگل را به قم الصاق کند. یک روز فیل تیمسار یاد کاندیداتوری ریاست جمهوری کرد. یک روز به دنبال مهره چینی در شورای شهر کاشان افتاد و نامزد معرفی نمود. یک روز به دنبال کارگروههای نخبگان جوان افتاد و وسط راهکار را رها نمود. یک روز گفتند میخواهد شهرک جعفرآباد را به آران و بیدگل الصاق کند. یک روز گفتند بودجه کنارگذر را حذف کرده و به آران و بیدگل برده است. یک روز گفتند به دنبال تغییر روسای ادارات کاشان است. یک روز گفتند به دنبال عزل فرماندار کاشان است و روز دیگری گفتند که جلوی حکم سرپرست فرمانداری کاشان را در وزارت کشور گرفته است. یک روز گفتند فرماندار آران و بیدگل را بیتوجه به شایستهسالاری با استدلال آرانی و بیدگلی از بیدگل معرفی کرده است و پیگیر آن هست و از همهٔ اینها گذشته دفتر تیمسار در کاشان بود که به حال خود رهاشده بود. دکتر عابداف که در حد اسم مسئول دفتر بود و محمدرضا منصوری – برادرزاده – و مصطفی منصوری – فرزند – بیمهابا یکهتاز میدان شدند و خیلی حرفوحدیثهای دیگر.
منصوری اگرچه کار قابلتوجهی برای مردم نکرد – که البته وظیفه نماینده مجلس نیست – بااینوجود بهعنوان یک سیاستمدار بااخلاق معرفی گردید. به همه لبخند زد. جواب تلفنهای مردم را داد و با خوشرویی پاسخگوی مردم بود. بهکرات به حوزه نمایندگی خود در روستاها و بخشها مراجعه کرد و از حال مردم پرسید؛ و مردم کمتوقع به همین نیز رضایت دادند و در روزهای سخت تبلیغات چشمانتظار شدند تا بیاید و به آنان لبخند زده و به گرمی دست آنان را فشار دهد تا با رضایت کامل رأی خود را در سبد منصوری بریزند ولی منصوری نیامد.
نیامدن منصوری و شادی رقبا
نیامدن منصوری باعث شادی رقبا شد. بسیاری از مردم که بهروشنی دلیلی بر نیامدن منصوری نیافتند به گمانهزنی روی آورده و دلیل آن را در شورایی جستجو کردند که از ماهها قبل برای انتخابات کاشان برنامهریزی کرده است. از خود میپرسید آیا دلیل نیامدن منصوری را باید در شورای اصولگرایان جستجو کنند. منصوری در پیام تسلیت برای ایام فاطمیه به نکتهای اشاره کرد که این ظن و گمان را بیشتر نمود. منصوری گفت از تمام کسانی که برای من بهاشتباه پروندهسازی کردند تا صلاحیتم مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگیرد گذشت نمودم. اگرچه به اعتقاد بسیاری از تحلیل گران این گذشت منصوری نیز نوعی شگرد تبلیغاتی تعبیر شد تا با حفظ چهره اخلاقی بهمحض رسیدن به ماراتن تبلیغاتی از آن بهرهبرداری نماید ولی بااینوجود همه نگاهها را بهسوی شورای مقتدر موسوم به اصولگرایان کاشان متوجه کرد. آیا کسانی که برای منصوری پروندهسازی کردهاند از شورای اصولگرایان بودهاند؟
شورای اصولگرایان که غالباً از چهرههای سپاه و البته بازنشسته تشکیلشده است علناً نگرانی خود را از مواضع تیمسار در زمانهای مختلف اعلام نموده بود. خبرگزاری فارس که بهعنوان سخنگوی سپاه شناخته میشود بارها با گزارشهای تندوتیز مواضع تیمسار بهخصوص درزمینهٔ سیاست خارجی و ارتباط با انگلیس را به بدترین شکل ممکن توصیف و منتشر نموده بود و همه اینها باعث شد تا ظن و گمان پروسه حذف تیمسار از صحنه رقابتهای انتخاباتی را متوجه شورای اصولگرایان نماید.
هزینه کردن شورای اصولگرایی از سپاه و جایگاه نماینده ولیفقیه در کاشان
نائینی فرمانده سابق سپاه، رضوان نژاد یکی از فرماندهان سابق سپاه ناحیه و معاون سیاسی فرمانداری در دوران احمدینژاد، رحمانی رئیس سابق اطلاعات سپاه، صفایی رئیس دفتر گرانمایهپور و دبیر موتلفه کاشان، باغبانی رئیس سابق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عضو موتلفه، هاشمی طاهری پاسدار، عضو شورای اسلامی و عضو موتلفه، خادم رئیس سابق حراست دانشگاه در دوران ریاست ساداتینژاد و تعدادی دیگر از طیف اصولگرایی که به مواضع سختگیرانه در حوزه سیاسی و اجتماعی کاشان معروف میباشند شاکلهٔ این شورا را تشکیل میدهند.
قطعاً چهرههای شاخص سپاه در هسته مرکزی شورای اصولگرایی این نگرانی را دامن میزند که نکند از سپاه و بسیج برای انتخابات هزینه شود؟
نگرانی دیگری که بر عملکرد شورا متصور است استفاده از جایگاه نماینده ولیفقیه در شهرستان برای امور سیاسی است. آیتالله نمازی بهعنوان نماینده ولیفقیه و امامجمعه کاشان چون پدری معنوی برای همه طیفهای سیاسی قابلاتکا است و اینکه گروهی آن را مصادره برای اهداف گروهی و جناحی خود بنمایند باعث خواهد شد لطمهای جبرانناپذیر به این جایگاه وارد شود. قطعاً خواهینخواهی درصدی از مردم با اینکه با مواضع سیاسی طیف اصولگرایی همخوانی ندارند با دیگر مواضع سیاسی، در چارچوب نظام همراهی مینمایند و این امر با تشکیل گروه سیاسی در سایه یک شخصیت معنوی مذهبی و فراگیر مغایر با مبانی اسلامی و قانونی است. این در حالی است که آیتالله نمازی بارها تأکید کرده که وارد مصداق نمیشوند.
برنامهریزی برای انصرافهای گروهی به نفع کاندیدای خاص
درحالیکه اصلاحطلبان به دنبال گزینه برای معرفی به مردم بودند گفته شد طیف اصولگرایی با آرامش خاطر از هواداران خود خواست تا برای نامزدی مجلس شورای اسلامی ثبتنام نمایند. درحالیکه از هفته قبل نامزد اصلح شورای اصولگرایی مشخصشده بود این اقدام بهعنوان یک حرکت تبلیغاتی و جریان سازی در افکار عمومی توسط شورای موسوم به اصولگرایی کلید خورد. اینکه طیفهای مختلف سیاسی از روشهای مختلف برای جلب نظر مردم استفاده کنند اشکالی وارد نیست ولی آنچه باعث تکدر خاطر مردم شد آن است که این افراد در مصاحبههای خود بهصراحت گفتند «بهعنوان تکلیف ثبتنام کردم و اکنونکه میبینیم نماینده شورای اصولگرایان اصلح میباشند به نفع ایشان انصراف میدهم». باید از این حضرات پرسید روزی که ثبتنام کردید نماینده شورای اصولگرایان مشخص و معرفیشده بود. آیا در آن زمان باوجودی که میدانستید کاندیدای اصلحتر از شما در میدان حاضرشده است برای چه منظوری ثبتنام کردید؟
حجتالاسلام ارمی: «انصرافم پیامی به سایر نامزدها بود»، دکتر حسین نیکزاد: «دکتر ساداتینژاد در عرصه کشوری موفق خواهد بود»، سردار قائمی نژاد از روستای مرق که گفت؛ «با بررسی و جمعبندی، سادانینژاد را اصلح تشخیص دادم»، غلامرضا محمدی بخشدار سابق برزک در دولت احمدینژاد و از روستای سده «آقای ساداتینژاد را اصلح میدانم» دکتر علیرضا مفرح ابوزیدآبادی: «خیر و صلاح را در نظر گرفتم و انصراف دادم» زهرا روحی نوشآبادی: «برای حفظ وحدت انصراف دادم»، محسن کاکلی محمودآبادی: «برای تأمین منافع شهرستان کاشان و آران و بیدگل به نفع ساداتینژاد انصراف دادم»، جواد بیدگلی: «امیدوارم آرای اصولگرایان روی دکتر ساداتینژاد تجمع پیدا کند»، علی محمودزاده مرقی: «به نفع منتخب اصولگرایان انصراف دادم» و دکتر آقا ظهیری: «درخواست از نامزدها و مردم برای حمایت از دکتر ساداتینژاد دارم»
نقلقولها حکایت از آن میکند که انصراف دهندگان در زمینههای دیگر موردحمایت نماینده قرار خواهد گرفت؛ و یا افرادی که برای انصراف ثبتنام کردند میتوانند گزینههای موردحمایت شورای اصولگرایی در شورای اسلامی شهر باشند. به قول معرف بده بستانهای سیاسی در اینجا مصداق پیدا خواهد کرد و البته در میدان سیاست خالی از اشکال است ولی با آموزههای دینی و اصولگرایی همخوانی ندارد.
انصراف جنجالی به نفع نماینده منتخب شورای اصولگرایان
یکی از انصرافهای جنجالی که در شبکههای اجتماعی موردتوجه قرار گرفت انصراف حجتالاسلام ارمی امامجمعه سابق قمصر بود. وی قبل از آنکه مورد تأیید هیئت نظارت قرار بگیرد از کاندیداتوری خود اعلام انصراف نمود. چیزی که در شبکههای اجتماعی و بین کاربران دستبهدست چرخید و نقلقول شد حکایت از آن داشت که از ارمی خواستهشده است انصراف بدهد و اکنون شورای اصولگرایان آن را مصادره به مطلوب مینماید. اگرچه توضیح شفاف و مشخصی به این پرسش داده نشد ولی دو علامت سؤال بزرگ را در ذهن مردم برجای گذاشت. نخست ارمی چرا قبل مشخص شدن تأییدیه هیئت نظارت اقدام به انصراف نمود؟ و دوم چرا شورای اصولگرایان جناب ساداتینژاد آن را مصادره به مطلوب نمود. آیا برای کسی که قرار است در کسوت نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی قانون وضع نماید شایسته است که سنگ بنای فرآیند تبلیغاتی و انتخاباتی خود را بر حرکتهای شبهه انگیز استوار نماید؟
بیتوجهی شورای اصولگرایی به همفکران
یکی از مباحثی که بهکرات توسط قدیری ابیانه مطرح شد آن بود که شورای اصولگرایی حاضر نشده است حتی گفتههای وی را بشنوند. این چیزی است که دقیقاً با روح حاکم بر جریان اصولگرایی مطابقت دارد. جریان اصولگرایی همواره مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کرده است. با این رویکرد و روش با کسی که از دایره خودی خارج میگردد ضرورتی بر تعامل و گفتگو وجود ندارد. شاخص گفتگو پیوستن به معیارهای مشخص و از پیش تعریفشده این جریان میباشد. شوربختانه در انتخابات این فرمول در قبال دوستان نیز به کار گرفته شد.
قدیری ابیانه بارها تأکید کرد که از شورای اصولگرایان درخواست کردم که حرفهای من را نیز بشنوید ولی آنان قبول نکردند. چگونه میتوان از شورایی که حاضر نشد که صحبتهای همفکر خود را بشنود نسبت به دیگر گروهها و سلایق سیاسی انعطاف به خرج دهد و شعار وحدت سر دهد. البته این موضوع چیز عجیبوغریبی نیست و مردم و فعالین فرهنگی و اجتماعی در زمان مسئولیت سردمداران شورای اصولگرایی این روش را بهخوبی آزموده و تجربه کردهاند.
سردار راحمی نیز گلهمندی خود را بهگونهای دیگر رسانهای کرد. وی متذکر شد به شورای اصولگرایان مراجعه کردهام ولی گفتهاند تو اصلحتری ولی دیر آمدهای؛ و در اینجا باید پرسید اگر بنا به خیر و شر و عمل به تکلیف است طبق توصیه بزرگان حتی اگر روز انتخابات فردی رسیدیم که اصلحتر از دیگران است موظف هستیم تا رأی خود برای وی به صندوقها بیندازیم ولی متأسفانه به نظر میرسد تندباد سیاست ما را به سمتوسوهایی کشانده است که چشم و گوش تنها در برابر چیزهایی باز نگهداشتهایم که آن را موافق میل خود میدانیم.
هزینههای هنگفت تبلیغاتی ساداتینژاد مایه حیرت مردم شد
مردم به هر درودیوار که نگاه میکردند بنرها و پوسترهای ساداتینژاد خودنمایی مینمود. به قول ظریفی شورای اصولگرایی در تبلیغات دست فدایی را طی ادوار گذشته از پشت بست و اقدامی مشابه تبلیغات علیاصغر گرانمایهپور در دوره قبل را تداعی نمود.
طرفداران ساداتی نژاد که تبلیغات خود را بهصورت منسجم از هفتهها قبل در شبکههای اجتماعی شروع کرده بودند در پاسخ به ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی مدعی شدند که برای گرم کردن تنور انتخابات اقدام به این کار نمودهاند. این تخلف محرز که بیشتر از همهٔ طرفداران کاندیدا توسط هواداران ساداتینژاد به چشم میخورد با شروع تبلیغات جلوهای ویژه پیدا کرد و درودیوار و زمین و آسمان پوشیده از بنرها و پوسترهای خارج از ابعاد قانونی شد و مردم را متحیر و انگشتبهدهان در تضاد بین شعار و عمل نگاه داشت.
رو کردن تکخال شورای اصولگرایی در اوج گرفتن رقابتهای انتخاباتی
اصلاحطلبان که از آمدن نامزد منتخب خود آخرین روزهای تبلیغات ناامید شدند تصمیم گرفتند بر روی تنها گزینه رقیب منتخب اصولگرایان توافق نموده و تلاش کنند تا شورای اصولگرایان را ناکام گذارند. ولی شورا از پیش برای این موضوع نیز برنامهریزی کرده بود.
شورای اصولگرایی با دعوت از فدایی و وعده و وعید دادن به وی که تو را بهعنوان منتخب شورای اصولگرایی به مردم معرفی خواهیم نمود – به گفتهٔ فدایی – از ماهها قبل جلسهای را هماهنگ نموده و اعترافاتی از فدایی میگیرد تا در زمان موردنیاز از آن بهرهبرداری نماید. فدایی در این جلسه تأکید میکند که اصولگراست و با اصلاحطلبی رفاقتی ندارد و این گفتهها توسط شورای موسوم به اصولگرایی تصویربرداری میگردد.
فدایی دلخوش از این وعده و وعیدها میگوید آنچه نباید بگوید و زمانی متوجه عمق فاجعه میگردد که رأیهای شورای اصولگرایی در سبد ساداتینژاد قرارگرفته است. فدایی چند روز مانده به رأیگیری شورا تلاش میکند تا تعهدنامه خود را بازپس گیرد ولی همچنان وی را در خوف و رجا قرار داده تا ساداتینژاد را بهعنوان منتخب شورای اصولگرایی معرفی نموده و از فدایی میخواهند تا میدان رقابت را ترک گوید.
هواداران اصولگرایی حداکثر بهرهبرداری را در فرصت تبلیغاتی تعهدنامه فدایی نموده و آن را در شبکههای اجتماعی بهصورت گسترده بازنشر نمودند و آخرین ضربه خود را با پخش قسمتهایی از صحبتهای فدایی در شورای اصولگرایی به این پیر صحنه انتخابات کاشان و آران و بیدگل فرود آوردند.
پشت مشهد همهٔ توان خود را به کار گرفت
مردان پشت مشهد که همه این مسائل را رصد مینمودند خشمگین از این رقابت نابرابر تمام نیروهای خود را به صحنه تبلیغات انتخاباتی اعزام نمودند. واعظی عضو سابق شورای اسلامی شهر کاشان بهعنوان رئیس ستاد فدایی معرفی شد. دکتر زارع به حمایت از فدایی سخنرانی کرد. مهندس جمالی نماینده سه دوره از مجلس شورای اسلامی و مهندس محلوجی نماینده یک دوره و وزیر اسبق به کاشان آمده از کاندیداتوری فدایی حمایت کرد و همه اعضا راست سنتی بسیج شدند تا در شرایط پیشآمده حسن فدایی را به مجلس بفرستند. اگرچه به نظر میرسید بخشی از عملکرد و موضعگیریهای فدایی طی دورههای گذشته مورد تائید آنان نیست ولی چارهای جز آن نداشتند تا در مقابله به شرایط پیشآمده در کنار هم قرارگرفته و از فدایی حمایت نمایند.
منصوری هم اصلاحطلبان را جا گذاشت
اصلاحطلبان که تا آخرین لحظه چشم به انتظار آمدن تیمسار بودند حداقل توقع آنان حمایت تیمسار از جریان مخالف با انحصارطلبی در کاشان بود اگرچه کاندیدای موردنظر نمیتوانست چهارگوشهٔ دل آنان را راضی نگاه دارد. ولی تیمسار منصوری تا شب انتخابات همچنان منتظر ماند و در سایت خود خبری را باقی نگاه داشت که خبر از تأیید شدن به هواداران خود میداد. شب انتخابات که دیگر راه و چارهای نمیدید با پیام مختصری از مردم خواست تا در انتخابات شرکت کنند بیآنکه نامی از حمایت و یا مخالفت با گروه یا جریانی در آن دیده شود.
منصوری بعد از مشخص شدن نتایج اولیه انتخابات و قبل از تائید فرمانداری نیز پیام تبریک خود را برای کاندیدای منتخب فرستاد و با این اقدام خود نشان داد که منصوری متأثر از جریانهای چپ و راست نیست و سرنوشت سیاسی خود و شهرستان آران و بیدگل را با احتمالات شکننده پیوند نمیزند.
و درنهایت شورای اصولگرایان با هر ضربوزور بر جریانات برتر سیاسی منطقه غلبه کرد
چیز عجیبی و غریبی نیست. حذف رقیب معادلات انتخاباتی را برهم میزند. شورای اصولگرایی از نام سپاه و جایگاه نماینده ولیفقیه در کاشان با تمام توان هزینه میکند. برنامهریزی برای انصرافهای گروهی به نفع کاندیدای خاص مهندسی میشود. افراد انصراف دهنده با آرامش خاطر به مردم بگویند «احساس تکلیف کردیم که آمدیم ولی از خود بهتر یافتیم». کار تا جایی پیش میرود که فردی را بهعنوان منصرف به نفع نماینده خود معرفی میکنیم که هنوز مراحل تائید هیئت نظارت و شورای نگهبان را طی ننموده است. فضا آنچنان بسته میشود که حتی همفکران اصولگرایی اجازه ورود به شورا و توضیح مطالب خود را پیدا نمیکنند. هزینههای هنگفت تبلیغاتی نماینده منتخب اصولگرایی از پیش از زمان تبلیغات در شبکههای اجتماعی و تا بعدازآن مردم را متحیر مینماید. اخلاق بهتمامی معنا قربانی میگردد و هواداران شورای اصولگرایی مطالب، مکاتبهها و کلیپهای جلسه محرمانه شورای اصولگرایی را برای تخریب رقیب در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند. با همه اقدامات انجامشده رأی نماینده منتخب از رأی رقیب بهاضافه رأی باطله کمتر میشود. آیا این پیروزی کام مردم را شیرین نموده است؟
*انتشار دیدگاههای شهروندان لزوماً دیدگاههای کاشان نیوز تلقی نمیشود.
مدیر محترم سایت لطفا یکطرفه قضاوت نکنید وخود را جای مردم قرار ندهید مردم سادات رابرگزیدند .هر طور اصولگرایی رای می آورد شما جور دیگر برای مردم وسایت یه تحلیلی می اوردید لطفا نتیجه را بپذیرید و بزرگی خود را نشان دهید نه ضعف را خوب نیست بعد از نتیجه مردم را دلسرد کنید آی چطور شد نمایندگی را باید بعنوان مسئولیت سنگین دین وامانت یاد کرد نه غنیمت نتیجه برد انتخابات برادر از کل مطالب سایت برمی آید یکطرفه قضاوت می کنی اعتبار سایت شما خراب می شود همه وقتی دو مورد از مطالب شما را بخوانند متوجه هدفدار بودن مطالب شما و وابستگی شما می شوند برای کار حرفه ای اطلاع رسانی خوب نیست برادر ...
با سلام و تشکر از ارتباط شما با کاشان نیوز. اعجاب آور است که شما و همفکران محترمتان نه نقد و نه چالشهای پیشرو را برنمیتابید! و هرگاه نقدی متوجه شما شد با الفاظی همچون تمدن و خرج کردن از ولایت و توسل به تعارفاتی همچون مردم فهیم و... در به حاشیه راندن موضوع سعی بلیغ مینمایید! نگرانی شما که الان بر اسب مراد سوار هستید چیست؟ کاشان نیوز در هیچ زمانی جایزهای نگرفته، پولی نستانده و هیچ جا بر جایگاهی ننشسته است که اکنون نگران از دست دادن آن باشد. چطور نقدهایی که از دیگران میشود شما را برنمیانگیزد؟ رسانه که روابط عمومی نیست تا مرتب تعریف و تمجید کند. رسانه اصلیترین وظیفهاش نقد است و بس، کاشان نیوز هم بخوبی فرق کار حرفهای و غیر حرفهای را میداند.
باسلام وتشکرازمتصدیان گرامی ومحترم سایت کاشان نیوزبحمدالله مکانی فراهم فرموده ایدتاهمشهریهای عزیز در این روزگاری که متاسفانه هم جمهوریت وهم اسلامیت بعضی از مامردم دچار آفتهایی شده.برادران وخواهران ارجمندبتوانندنقطه نظرهای خودرا به سمع ونظر رسانده وانتقادوپیشنهادخودرابازگو فرمایند.حقیرنیز بدین مختصربسنده و به محضربزر گواران می رسانم البته خدامیداندنه قصدتحقیر ونه قصدنومیدنمودن احدی رانداشته ونه مقصودم برهم زدن وحدت امت مسلمان است.لیکن مطالب فوق که به حقیقت نزدیک است وگلایه سردار رشید اسلام(حاج ابراهیم راحمی)را که ملاحظه نمودم بعلاوه بعضی از مشاهدات شخصی خودم ضمن آرزوی توفیق برای آسیدجوادساداتی:این پیروزی را آنطورکه بایسته و شایسته است مبارک نمی دانم!!گرچه میدان رقابت همینه دیگه یکی می بره یکی می بازه!!ولی درهمه امور خوی جوانمردی وبه عبارتی اخلاق وتقوا به هیچ وجه نباید تحت الشعاع قراربگیرد که اگر خدای نخواست گرفت به همان اندازه نتیجه ولومثبت ناخالص خواهد بودوالسلام/برادرجانبازتان علی اکبر شاهمیری/
منصوری دقیقه نود با گل به خودی هم مروم رو ناامید کرد هم عرصه رو بر هواداراش تنگ کرد حرکت احساسی منصوری قابل بخشش و گذشت نیست
انتخابات این دوره کاشان ناجوانمردانه ترین انتخابات بود و لکه ننگی بر چهره کسانی که از این رهگذر خود را پیروز میدانند.
تحلیل ضعیفی است. مشخص است نویسنده چقدر عصبانی است.
به افرادی مانند فدایی در عالم سیاست ، ...[حذف توسط مدیر سایت] سیاسی می گویند.
جمعه بعداز ظهر همون روز انتخابات ساداتی اومده بود محله ی ما واسه تشییع جنازه ی یکی از همسایه هامون تا خودی نشون بده و رای جمع کنه ... باورت میشه...
اینها زرنگی نیست پستی و پلشتیه...
نمونه تیمسار را کمتر می توان در عالم سیاست پیدا کرد. نمونه کامل پاک دستی، صداقت، اخلاق و ...
بعد از شکست، شنیدن این حرف ها طبیعی است. ما بعد از شکست، این حرف ها را نخواهیم زد همان طور که بعد از انتخابات ۹۲ نزدیم.
دیدگاهی که با نام امضا محفوظ نوشته شده را کی نوشته پس؟
فکر میکنم دلیل اینکه شما بعداز شکستهای خودتون از این دست حرفها نمیزنید این باشه که بلد نیستید تحلیلهای منطقی و آگاهانه داشته باشید، فقط به فضای حبابی شکل ذهنتون نگاه میکنید و حرف میزنید و بقیه رو نادیده میگیرید، یکطرفه بودن شما باعث این است که ازین حرفها نزنید ;)
تفسیر و تحلیل خوبی بود. جای این دست تفسیرهای سیاسی تحلیلی در سایت شما و البته تمام سایت های خبری کاشان خالی بود.
تفسیر خوبی بود کاشان نیوز مواظب خودت باش !
برای اتهاماتی که در این مطلب به شورای اصولگرایان ، برخی اعضای آن و برخی نامزدهای انصرافی روا داشته اید ، می توانید دفاعی داشته باشید ؟
خیلی علاقه دارید از این به بعد به هر نوع نقدی بعنوان اتهام نگاه کنید! نه؟ ترفندی که خیلی جاها بکار میاید! بلاخره از یک جایی باید شروع شود.
بله تشریف ببرید بین مردم تا به شما بگویند که برای رای آوردن ساداتی چه کسانی ...[حذف توسط مدیر سایت] و روز رای گیری جلو در شعب اخذ رای کارت مشترک ساداتی و ...[حذف توسط مدیر سایت] به مردم می دادند و تو آران و بیدگل نیروهاشون رو جلو درب ورودی محمد هلال گذاشته بودند و به مردم چی می گفتند و ...
اگر مردم متحیر هستن پس چرا رای دادند؟
رد صلاحیت ناجوانمردانه تیمسار او را محبوب تر از گذشته کرد. به امید فردایی دیگر...
به عنوان یک استاد دانشگاه از انتخاب ساداتی متاسفم و به مردم تسلیت میگم... انتخابات را برد اما اخلاق را باخت
سوختن واقعی واسه اوناییه که فکر میکنن نماینده درست و حسابی رو فرستادن مجلس.
بیشتر از این حرفا خواهید سوخت /جیگرم حال اومد