به نقلا از ایلنا،رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: یکی از موضوعاتی که درسومین کنگره عناصر کمیاب ایران در کاشان مورد بحث وبرسی قرار می گیرد و بسیار نیزحائزاهمیت است افزایش عناصری چون سرب و کابونیم که به صورت فراوان از طریق صنایع مختلف با وارد شدن درچرخه حیات ومواد غذایی می تواند برای سلامت انسان خطر آفرین باشد.
«محمد حسین اعرابی» در حاشیه برگزاری سومین کنگره عناصر کمیاب ایران در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، برگزاری این کنگره را برای اولین بار پس از تهران در شهرستان کاشان بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: هدف از برگزاری این کنگره ارائه مقالات، پژوهشها و تجربیاتی است که پیرامون عناصر کمیاب تاکنون انجام شده است.
رئیس سومین کنگره ملی عناصر کمیاب ایران به محورهای مختلف عناصر کمیاب ایران در این کنگره اشاره کرد و گفت: این عناصر بخشهای مختلفی دارد که بخشی از موضوعات این کنگره در بخشهای پزشکی، محیط زیست، کشاورزی، انرژی اتمی، نانو تکنولوژی و مسائل مختلف مورد بخث و برسی قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بحث و بررسی پیرامون افزایش عناصری چون سرب و کابونیم که به صورت فراوان از طریق صنایع مختلف با وارد شدن در چرخه حیات و مواد غذایی می تواند برای سلامت انسان خطر آفرین باشد را در این کنگره بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: انسونیکی که در برنج های مختلف وجود دارد اگر بیش از حد مجاز باشد می تواند برای انسان خطر آفرین باشد.
اعرابی با اشاره به اینکه مواد انسونیک در برنج درحال حاضر کنترل می شود. گفت: دلیل برگزاری سومین کنگره عناصر کمیاب ایران در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به خاطر ظرفیتهای زیادی که این دانشگاه در بخشهای مختلف دارد بوده است.
شایان ذکر است به منظور تبادل اطلاعات علمی در زمینه نقش عناصر کمیاب در سلامت و بیماری سومین کنگره عناصر کمیاب ایران از چهارشنبه نهم اسفند ماه به همت دانشگاه علوم پرشکی کاشان با حضور اعضاء هیات علمی، دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی، محققین و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی، وزارت علوم و آزاد اسلامی، سازمان انرژی هسته ای، مرکز شیلات و سازمان محیط زیست در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری است.
دیدگاه شما