کاشان نیوز: رئیس آبفای گفت: مصوبه طرح احداث منابع آب اضطراری در کاشان اخذشده و مراحل جانمایی این چاهها آغازشده است.
محمدرضا اسدی بعدازظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کاشان با بیان اینکه سیاستها، تصمیمات و برنامهریزیهای در نظر گرفتهشده ویژه حوزه آب ناکافی است، اظهار داشت: وجود اعتبارات، تصمیمات و برنامهها در کاشان ویژه حوزه آب ناکافی است زیرا پتانسیل کاشان در این مورد بیشتر است.
رئیس آبفای کاشان میزان آب مورد بهرهبرداری کاشان را ۸۵۰ لیتر در ثانیه عنوان کرد و افزود: میزان حجم آب در دسترس کاشان با احتساب آب زایندهرود به ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه میرسد درحالیکه میزان آب موردنیاز مخصوصاً در تابستان که کولرهای آبی استفاده میشود، به ۱۴۵۰ لیتر در ثانیه میرسد.
اسدی تمرکز تأمین آب کاشان از دو حلقه چاه را بالای ۵۵ درصد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: میزان آب تأمینی از حلقه چاه نابر ۲۵ درصد، زایندهرود ۳۰ درصد و ۴۵ درصد از چاههای پراکنده است و اگر اتفاقی برای یکی از چاههای موجود بیفتد، اتفاق ناگواری را به همراه دارد بهگونهای که اگر چشمه آب نابر دچار مشکل شود ۲۲۰ لیتر آب در ثانیه را از دست میدهیم.
وی از طرح تأسیس منابع آب ذخیره اضطراری در کاشان از چند سال پیش خبر داد و تصریح کرد: طرح این منابع آب قبل از حادثه خوزستان موردتوجه قرار نگرفت اما پسازآن موفق به اخذ مصوبه آن شدیم و لازم است مناطقی به جهت تأسیس این مناطق آب اضطراری جانمایی شود.
رئیس آبفای کاشان با بیان اینکه میزان ساعت استفاده از چاههای کاشان ۲۳٫۵ ساعت است، ابراز داشت: متوسط میزان استاندارد استفاده از چاهها ۱۰ ساعت است و میزان استفاده مازاد از چاههای کاشان خطرآفرین است و خروج ۱۶ حلقه چاه کاشان در سال گذشته به دلیل دمای بالا گواه این مطلب است و لازم است میزان ساعت استفاده از چاهها در کاشان کاهش یابد.
اسدی ضمن اشاره به گزارشهای غلط ارسالی به مرکز استان اصفهان مبنی بر عدم کمبود آب در کاشان بیان کرد: لازم است هر شهر منبع آب داشته باشد و به صورت استاندارد مورداستفاده قرار بگیرد و اعتبار تخمین زدهشده در این مورد ۳۰ میلیارد تومان است.
وی ضمن اشاره به درخواستهای لازم به جهت ایجاد چاههای آب اضطراری گفت: لازم است مجوز حفاری بدون مراحل اداری جهت ایجاد این چاهها صادر شود و در همین راستا ردیف بودجهای به جهت پیشبرد امور تخصیص داده شود.
دیدگاه شما