کاشان نیوز: اعلام نامی دیگر از طرف سید جواد ساداتی نژاد نصرآبادی برای استانی که وعده و وعید آن با منتی بزرگ بر سر مردم کاشان نهاده شده در گفتگویی با «اهل کاشانم» اعجاب برانگیزترین انکار و اصرار تاریخ کاشان باید نام گیرد! انکار عملی نام «کاشان» و اصرار بر نامی غیر از کاشان!!
به گمان صاحبنظران تغییر در نام، قبل از قطعیت این طرح نشان از عدم جامعه پذیری ، عدم کار کارشناسی در تعریف پروژه و مخالفت اهل رسانه و دیگر نمایندگان استان و … بوده است.
استدلال بیان شده برای انتخاب این نام حقیقتاً استدلالی بینظیر و نشانهای بی بدیل از عدم کار کارشناسی و اقدامی خلقالساعه و باری به هر جهت است!
به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم؛ نماینده مردم کاشان و آران وبیدگل در مجلس شورای اسلامی از تغییر نام پیشنهادی استان اصفهان شمالی به “گلساران” خبر داد و افزود: با دستور کمیسیون شوراها این موضوع برای نوبت صحن علنی مجلس ارسال شد.
«سید جواد ساداتی نژاد» اظهار داشت: آخرین وضعیت پیگیری برای استان اصفهان شمالی هفته گذشته در کمیسیون شوراهای مجلس جمع بندی شده و برای نوبت صحن ارسال شد تا در انتظار طرح موضوع و تصویب آن در صحن علنی مجلس باشیم.
وی با بیان اینکه نام “گلساران” برای نام استان جدید به تایید نهایی رسید، افزود: پس از مخالفت با اسم اصفهان شمالی نام های استان کاشان و استان سیلک نیز مطرح شد.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به مخالفت مردم اصفهان به نام اصفهان شمالی و همفکری های صورت گرفته با نمایندگان دیگر شهرها توافق شد نام گلساران برای استان جدید با مرکزیت کاشان انتخاب شود زیرا در تمام شهرهای استان جدید مانند نظنز، گلپایگان، خوانسار و قمصرگل های زیادی دیده می شود..
نماینده مردم کاشان در مجلس خاطرنشان کرد: اصلاحات ویرایشی روی موارد و اشکالات مطرح شده در اداره قوانین انجام شد و تصمیم بر این شد که نام شهرهای “خور و بیابانک” و “نایین” به خاطر بعد مسافت برای تشکیل استان جدید گلساران حذف شود.
ساداتی نژاد در پاسخ به این سوال که چه زمانی طرح تصویب استان جدید به صحن علنی مجلس می رود، افزود: نمی توان زمان مشخصی را اعلام کرد ولی قطعا به دلیل یک ماه تعطیلی مجلس در فصل تابستان تا سه ماه آینده این موضوع نوبت صحن نخواهد داشت و شاید هم در دور بعدی مجلس مطرح شود.
وی اظهار داشت: تشکیل استان جدید گلساران سیاسی نیست بلکه یک بحث فنی و کارشناسی است و همین طور که توانست در کمیسیون شوراها رای بیاورد یک معجزه تلقی می شود چون سه نفر از اعضای این کمیسیون اصفهانی و از مخالفان جدایی شهرهای این استان هستند.
ساداتی نژاد افزود: حتی اگر نام استان جدید در صحن علنی رای نیاورد برای ما یک موفقیت و یک آزمون و تمرین مهم محسوب می شود تا در آینده برای رسیدن به خواسته های خود بر چگونه عمل کنیم.
نماینده مردم کاشان و آران وبیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه تشکیل استان جدید نشان داد که کاشان در سال های اخیر نتوانسته با شهرهای اطراف خود در زمینه های مختلف نقاط مشترک، همگرایی و ارتباط موثری پیدا کند تا تشکیلات مناسبی برای ایجاد یک استان مستقل به وجود آورند.
ساداتی نژاد با تاکید بر تقویت حلقه اتصال شهرهای اطراف کاشان در زمینه های فرهنگی، تاریخی، ورزشی و صنعتی خاطرنشان کرد: برای تشکیل استان جدید نیازمند تشکیلات مردمی و برگزاری همایش هایی با موضوعات مشترک با شهرهای اطراف خود هستیم بنابراین مردم، مسوولان، روحانیون، سیاسیون و شوراها باید دراین زمینه تلاش کنند.
دیدگاه شما