تسهیلات بانکی، موتور محرکه پروژه فاضلاب شهری
کاشان و قم دو شهری هستند که برای تأمین اعتبار پروژه فاضلاب شهری از طریق بانک توسعه اسلامی اقدام شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در مراسم افتتاح و بهرهبرداری فاز اول مدول تصفیه خانه پروژه فاضلاب کاشان در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در کشور 230 طرح فاضلاب در حال اجراست که نیاز به چندین هزار میلیارد ریال اعتبار دارد. برای اجرای این پروژهها باید به دنبال منابع دیگر از جمله تسهیلات بانکهای جهانی بود که در سالهای اخیر حدود ۱۴۰ میلیون یورو از محل تسهیلات بانک توسعه اسلامی برای اجرای پروژههای فاضلاب شهرهای کاشان و قم اختصاص یافته است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: اجرای پروژههای فاضلاب در کشور گرانقیمت و زمانبر است و با اعتبار و بودجههای تصویبی نمیتوان پروژههای فاضلاب را ساماندهی کرد.
سید مهدی ثمره هاشمی گفت: برای اجرای به موقع پروژه فاضلاب کاشان، شرکت آب و فاضلاب کاشان باید افزون بر اعتبار دولتی از منابع دیگر از جمله استفاده از فاینانس داخلی و فروش اموال مازاد داخلی برای تسریع در اجرای این پروژه اقدام کند.
وی به دو هدف مهم پروژههای فاضلاب اشاره کرد و اظهار داشت: تحقق بازیافت ۸۰ درصد از پنج میلیون مترمکعب آب شرب مصرفی کشور و بحث سلامت و حفظ محیط زیست مورد توجه است.
وی در ادامه با بیان اینکه در بخش فاضلاب کشور عقب افتادگی داریم، گفت: در زمان حاضر تنها ۳۵ درصد از جمعیت کشور زیرپوشش شبکههای فاضلاب قرار دارند.
دیدگاه شما