کاشان نیوز: امروز حکم فرمانداری شهرستان ویژه کاشان به نام حمیدرضا مومنیان به این فرمانداری ابلاغ شد.
به گفته منابع موثق در فرمانداری کاشان با ابلاغ حکم رسمی وزارت کشور به فرمانداری کاشان پس از ۱۱ ماه بلاتکلیفی از زمان خروج ناگهانی ابوالفضل صدرائیه از فرمانداری، سرانجام دکتر حمیدرضا مومنیان رسما فرماندار کاشان شد.
مومنیان سمتهای متعدد معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان، ریاست دانشگاه غیر انتفاعی سینا، مشاور رئیس مرکز ملی فرش ایران، ریاست پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان و دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است کاشان نیوز در۱۹ آبان ۹۴ و همچنین در ۱۳ اردیبهشت سال جاری این خبر را به نقل منابع آگاه منتشر کرده بود.
خواهش می کنم گزارشی از قطع بیشمار درختان کامو تهیه نمایید. هیچ ارگانی پاسخگو نیست. متن زیر از کانال کامو گستان زمین ارسال شده است. تصاویر و فیلم های وحشتناکی از این فاجعه بین مردم در حال دست به دست شدن می باشد. Saeid m.a: گلستان زمین"کامووچوگان" جناب آقای شهردار، جناب آقایان مدیریت بحران و سازمان آب منطقه ای یا هر یک از اساتیدی که می توانند پاسخگوی امثال چون من باشند: زمانی هنگامی که گردنه های قهرود را پشت سر می گذاشتیم، شهرمان از دور دست با صنوبرهای سربه فلک کشیده پیدا بود که خانه های آن دیار را دردل خود پنهان کرده بودند. اما امروز چه می بینیم؟ و چه می شنویم؟ صدای ناهنجار اَرّه های برقی و در پی آن تنه درختانی که با ناله جگرخراش نقش بر زمین می شوند، آشیان پرندگانی که در این فصل با نوای گوش نوازشان زندگی را در دل و جان مردمان این دیار می نشاندند و اکنون همراه درختان، نقش بر زمین شدند. توضیح عالیجنابان:پاکسازی بستر رودخانه و جلوگیری از تخریب منازل در هنگام جاری شدن سیل احتمالی می باشد. به دیده منت می پذیریم چرا که به شما اعتماد داشته و پذیرفته ایم که چرخش گردونه امور را به شما بسپاریم. ولی فرمودید(بستر رودخانه) . این بستر رودخانه قرار است تا چه اندازه وسعت یابد یا به عبارتی این اَرّه برقی تا چه مسافت می تازد و تا چه زمانی بلبل نعمه خوان باید نگران باشد که درخت بعدی، درخت اوست . این بستر رودخانه قرار است تا به کجا چنگ بزند؟ آیا درختان حاشیه خیابان هم شامل این بسترخواهند بود؟ کلاغ خبرچین خبر آورده که قصد دارید مرحمت فرموده به جای هر درخت بر اساس سنت اسلامی ، درخت کاجی بنشانید. حال منِ بی اطلاع ، از آقایانِ با اطلاع سئوالی دارم: در کجای دنیا بلبل و پرندگان مهاجر لا به لای درخت کاج لانه می سازند؟ شاید تا به حال این آقا و خانم بلبل راه را به خطا رفته اند و وقت آن رسیده که بیدار شوند. زمانی صبح زود علاوه بر صدای خروس ، این صدای دارکوب بود که با تَقّه بر تنه درختان صنوبر، مردان و زنان این دیار را دعوت به زندگی می کرد. بافت زندگی شهری آمد و جای دارکوب را گرفت. حالا نوبت بلبل رسیده. صد البته که در مورد پاکسازی بستر رودخانه ، نظریه کارشناسی و کارشناسان لحاظ شده ، ولی جسارتاً همانطور که می دانید در هر منطقه ای اگر بنا به صلاحدید، می بایست بخشی از اکوسیستم آن منطقه حذف شود، در مقابل باید جایگزینی برای اکوسیستم از بین رفته قرار گیرد. اگر درختان صنوبر که علاوه بر تامین اکسیژن و تصفیه هوای منطقه، محل لانه گزینی پرندگان مهاجر و گاهاً کمیاب است قطع میشوند، برای حفظ تعادل و اکوسیستم منحصر به فرد این منطقه، باز بر اساس نظریه کارشناسی می بایست تدابیر مناسب و البته به موقع بیندیشید. آیا این امر در برنامه کاری کارشناسان لحاظ شده است؟ شما را به تمام مقدّسات سوگند به تنهایی تصمیم نگیرید. بد نیست محکی به نظر چهار نفر ریش سپید قدیم شهرمان بزنید. محض رضای خدا رأی مردم را هم در گوشه ای از آراءخود لحاظ کنید. حداقل التفات نموده و کُنده درختان دِرو شده را زنده نگه دارید و آنهایی که به دور از بستر رودخانه هستند را نسوزانید. نیم نگاهی به این تصاویر به ظاهر طنز بیندازید و به جای لبخند، آینده وحشتناکی که در انتظارمان است را ببینید. دریابید قبل از آنکه... کدوم یک از شما میتونید روی پل شابختی قدم بزنید و اه نکشید و اشک نریزید ؟؟!