کاشان نیوز: هفته گذشته در اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کاشان نشستی با هیئت تجاری هندوستان برگزار شد.
هیات تجاری 20 نفره هندی که از ایالت حیدرآباد به سرپرستی «سید افخم رضا» رئیس اتاق بازرگانی و صنایع هند و ریاست اتاق بازرگانی امامیه هندوستان که متشکل از یک گروه بازرگانی شیعه و مسلمان از این اتاق بودند به منظور دیدار و گفت وگو با همتایان ایرانی خود به کاشان سفر کردند.
این هیئت که با زمینه های کاری: ساختمان، مسکن و شهرسازی، کود شیمیایی و سموم کشاورزی، فرش و پرده، تولید سیستمهای بخار برای کارخانجات بزرگ، جواهرات، الماس و سنگ های قیمتی، برگزاری نمایشگاههای داخلی و بینالمللی، حمل و نقل پیک داخلی و بین المللی، دارویی، کشت و تجارت میگو، دندانپزشکی و لوازم مربوطه، فناوری اطلاعات، بشکههای فولادی، رنگ و مواد شیمیایی و پتروشیمی و گرانیت بود با هماهنگی اتاق کاشان در هتل امیر کبیر ملاقات کردند .
طی این نشست جلسهی B-TO-B برگزار گردید که همتایان هندی و فعالان اقتصادی شهرستان کاشان به بحث و گفتگو پیرامون سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی پرداختند .
در این سفر جلسهای نیز بین اعضا هیئت نمایندگان اتاق کاشان و هیئت تجاری هندوستان در خانه نگین کاشان برگزار شد که طی آن ریاست اتاق بازرگانی کاشان مهندس رضا فرزانه پیرامون اهمیت کاشان در اقتصاد و پیشینه اقتصادی این شهر و تواناییهای تولیدی کاشان و بستر سرمایهگذاری این شهر نکاتی را برای هیئت مذکور بیان کرد.
سپس نائب ریئس اتاق کاشان نیز طی سخنانی به نیازها و شرایطسرمایه گذاری کاشان اشاره کرده و پس از آن ریاست اتاق هند و چین در مورد گروه خود به ایراد مطلب پرداخته و به معرفی فعالیتهای تجاری گروه مورد نظر پرداختند.
آقای نوریان سرکنسول گر حیدر آباد در مورد شیعیان و ایرانیان ساکن در هندوستان گفت؛ در بین جمعیت 230 میلیون نفری هندوستان و جمعیت شیعه این کشور که نزدیک بر 30 میلیون نفر هستند، جمعیت 2500 نفری دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در شهر بنگلور هند می باشد.
در ادامه ریاست اتاق امامیه که رهبری بازرگانان مسلمان و شیعه ی هندوستان را بر عهده داشت ضمن عرض تشکر از میهمان نوازی ایرانیان و مخصوصا اتاق کاشان به بحث در مورد توان اقتصادی شهرستان کاشان پرداخته و اشاراتی به ایجاد تعامل با اتاق کاشان و صحبتهایی نیز پیرامون نحوه ی شکل گیری اتاق امامیه در هند و میزان سرمایه گذاری بسیار بالای این مجموعه طی 3 سال تاسیس خود بیان داشت و کاشان را یکی از مناسب ترین مناطق برای شروع همکاریهای اقتصادی بازرگانی و گردشگری دانست و آمادگی خود را تعامل در زمینه انواع اقدامات تجاری با ایران اعلام کرد
وی همچنین در مورد ایجاد بستر برای ایجاد رابطه مابین بانوان ایرانی و هندی و ایجاد کارگاههای انتقال تجربیات بین بانوان هند و ایران نکاتی را مطرح نمود .
طی این جلسه هدایایی از طرف اتاق امامیه به یادبود به اتاق کاشان اهدا گردید.
دیدگاه شما