کاشان نیوز: درپی انتشار یادداشتی در کاشان نیوز باعنوان «بزودی مردم کاشان شاهد راهاندازی کاروانسرای گبرآباد خواهند بود»، که در آن پیمانکار مرمت مجموعه به «اقدامات خودسرانه و بدون مجوز از صندوق حفظ و بهرهبرداری» متهم شده بود، مدیرعامل آن شرکت با ارسال جوابیهای به کاشان نیوز، به مطالب و اتهامات مطرح شده در آن یادداشت پاسخ گفت.
در نامه «مهدی ادهمی بیدگلی» مدیر پیمان اجرایی کاروانسرای گبرآباد آمده است: «اینجانب علی ادهمی بیدگلی مدیرعامل شرکت شکوه تابان پارسی بعنوان مدیر پیمان کاروانسرای گبراباد به کارفرمایی مهدی مزرعتی موارد زیر را مطرخ مینمایم:
۱- مهمترین عامل در سرمایهگذاری یک اثر تاریخی، مدیریت مالی و اقدامات هدفمندانه جهت بازگردان سرمایه در جهت باززندهسازی اثر است که با توجه به اینکه کاروانسرای گبرآباد از نظر شناخت و معرفی گردشگری در سطح پایینی بوده و این امر نیازمند گذران زمان است، از نگاه هر شخص مجرب و صاحب اندیشهای، برگزاری جشنواره و بهرهبرداری موقت در چندماهه اول استقرار در چنین اثری، امری نامعقول است آن چنانچه طی مراسم امسال، استقبال مردمی و مسئولین در سطح پائینی بود و مهمترین عامل آن، عدم کسب مجوزات مربوطه و هماهنگی قبلی با مسئولین ذیربط در مواردی چون سفرهخانه سنتی، چادرهای سکونتی و جشنواره بود. چه الزامی بود که در فاصله زمانی سه ماهه اسفندماه تا اواخر اردیبهشتماه، هزینههای هنگفت و بیجا صورت گیرد و درست زمانی که شرایط جوی مساعد برای اقدامات مرمتی است به بهانههای واهی کارگاه مرمت تعطیل گردد و حتی سرمایهگذار توانایی پرداخت قبوض برق کاروانسرا را نداشته و ثمره آن خاموشی کاروانسرا به مدت ۲ ماه متوالی باشد.
۲- عامل واگذاری و استقرار سرمایهگذار فعلی در کاروانسرای گبرآباد، مرمت و بازسازی اثر بر مبنای مناقصه واگذاری اثر بوده نه معرفی و بهرهبرداری موقت، این درحالیست که از هزینههای صورتگرفته توسط سرمایهگذار طی چند ماه استقرار ایشان، حدود ۷۰ درصد آن در موارد غیرساختمانی و محوطه بیرون کاروانسرا صرف شده است.
۳- قابل ذکر است که سرمایهگذار متعهد به تعهدات مالی نبوده و از حدود ۴۵۰ میلیون صورت وضعیت ارسالی به سرمایهگذار، حدود ۷۰ میلیون بصورت نقدی و ۱۱۰ میلیون بصورت چک پرداخت شده که متاسفانه چکهای ایشان تامین نشده و در دستگاه قضایی در دست اقدام است. همچنین باقیمانده حساب که حدود ۲۷۰ میلیون میباشد، در دستگاه قضایی در قالب دادخواست حقوقی تحت پیگیری است.
۴- عدم پایبندی به تعهدات مالی و حقوقی سرمایهگذار منجر به فسخ قرارداد این شرکت با سرمایهگذار گردید که در مورخ ۱۴/۰۶/۹۵ حضور ایشان اعلام گردید. ایشان حتی به مفاد قرارداد فیمابین که کلیه مسئولیت مربوط به نگهبانی، انبارداری و کاروانسرا بر عهده این شرکت بوده را نادیده گرفته و بدون رعایت سلسهمراتب حقوقی و قانونی بجای تحویل و تحول کارگاهی پس از فسخ قرارداد، در اقدامی ناشیانه، ابتدا با نگهبانان این شرکت قرارداد بسته و سپس انبار را متصرف شده و حتی اموال شرکت را تصاحب نمود که متعاقبا این شرکت از ایشان به جرم خیانت در امانت، نزد نظام قضایی شکایت نموده است.
۵- تمامی موارد فوق بر اساس اسناد کتبی مورد تائید سرمایهگذار و شاهدین قابل اثبات است که بزودی به مقامات قضایی تحویل میگردد.
هم اکنون قرارداد واگذاری کاروانسرا به سرمایهگذار فعلی توسط صندوق حفظ و احیای میراث فرهنگی کشور فسخ شده و میبایست بزودی کاروانسرا تحویل میراث گردد و آنچه ناگوار است بدهکاری سرمایهگذار به این شرکت و افراد حقیقی دیگری است که در زمینه عملیات ساختمانی، برگزاری جشنواره، سفرهخانه سنتی و… از ایشان طلبکار بوده و باید تاوان اعتماد به شخصی را بدهند که بر تعهدات حقوقی و اخلاقیاش پایبند نیست.»
دیدگاه شما