کاشان نیوز: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با شیوع همهگیری بیماری کرونا تاکنون تعداد ۳۲ بیمار (۲۵ مورد قطعی) مبتلا به قارچ سیاه در کاشان شناسایی و تحت درمان قرارگرفتهاند از این تعداد ۲۳ نفر ترخیص و ۹ نفر بستری هستند.
مهدی دلاوری بابیان اینکه، قارچ سیاه یک عفونت قارچی مهاجم و بهسرعت پیشرونده با درگیری ساختمانهای سر و گردن هم چون سینوسهای هوایی، چشم و مغز است، اظهار کرد: بیشتر در افراد دارای نقص ایمنی دیده میشود و این بیماری متأسفانه تا ۷۰ درصد مرگومیر دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اینکه، ارگانیسم عامل این بیماری قارچی از گونه فیکومیست ها (نوعی کپک) است، افزود: این قارچ معمولاً در حفرهها و منافذ بدن، روی پوست، هوا، غذا، مدفوع و بهخصوص در محیطهای مرطوب رشد کپک وجود دارد.
وی بابیان اینکه، علائم اولیه شامل ترشحات خونآلود از بینی، سردرد مقاوم به درمان، اختلالات بینایی و قرمزی و درد در ناحیه صورت و اطراف چشمها است، تصریح کرد: با شیوع همهگیری بیماری کرونا تاکنون تعداد ۳۲ بیمار (۲۵ مورد قطعی) مبتلا در کاشان شناسایی و تحت درمان قرارگرفتهاند از این تعداد ۲۳ نفر ترخیص و ۹ نفر بستری هستند.
دلاوری با اشاره به اینکه، افراد مبتلابه دیابت کنترل نشده و افراد با ضعف سیستم ایمنی مستعد ابتلا به عفونت قارچهای موکوری هستند، خاطرنشان کرد:. در همهگیری کرونا به دلیل ماهیت بیماری و با توجه به ضعف سیستم ایمنی فرد مبتلا شرایط برای درگیری و حمله این قارچ به بدن فراهم میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان بابیان اینکه، درمان بیماری قارچ سیاه شامل جراحی همراه با استفاده از داروهای ضد قارچی است، افزود: بهترین پیشگیری رعایت بهداشت فردی، دوری از مناطق با احتمال آلودگی زیاد مانند مکانهای نگهداری دام و کود حیوانی و گیاهی، درمان کامل بیماری کرونا، کنترل قند خون و تشخیص بهموقع بیماری است.
منبع: خبرگزاری فارس
دیدگاه شما