کاشان نیوز: گفته میشود ایجاد ششمین معاونت شهرداری کاشان در شرف ایجاد است، پس از حضور شهردار جدید در ساختمان شهرداری کاشان از دو مشاور که از همکاران سابق وی در تهران انتخاب شده بودند یکی تبدیل به معاونت ترافیک و حمل و نقل شده است. و نیز گفته میشود سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان در حال تغییر شکل دادن به معاونت ششم، تحت عنوان «معاونت فرهنگی، اجتماعی» است و آنچه مسلم شده این است که مدیر فعلی این سازمان همراه با سازمان متبوع خود به معاونت ارتقا پیدا نخواهد کرد.
اما تغییرات دیگری که در جریان است تغییر ریاست اتوبوسرانی کاشان از عرفان به مهدی سلوکی است که سابقه اشتغال و فعالیت اجرایی در سپاه پاسداران کاشان را در کارنامه خود دارد، در هیئت مدیره سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان نیز صحبت از حضور محمد رحمانی است که اخیراً از سپاه بازنشسته شده است، وی به دلایلی که مشخص نشد از حضور در رقابت انتخاباتی شورایشهر علیرغم بگومگوهایی که جریان داشت خودداری کرد. قرار گرفتن شخصی منتسب به یک از صاحب منصبان سابق فرمانداری که وی نیز از با وجود گمانه زنیهای نزدیک به واقع، از نامزد شدن در انتخابات شورای شهر بازماند، در راس حراست شهرداری از دیگر تغییرات شهرداری است.
به قرار شنیدهها 5عضو اقلیت شورای شهر کاشان از شهردار درخواست کردهاند که از امضاء احکام در این موارد خودداری کند. و جلسهای نیز در این مورد تشکلی گردیده.
شهرداری کاشان در دوره جدید وضعیتی ویژه دارد و به قول مشهور آزمونی دشوار پیش رو دارد، شهردار دارای پشتوانهای پرآوازه است، وارث تجربیات دورهای که کاشان زیباسازی و عمران و تغییرات ظاهری را آشکارا، ملموس و با سرعت در یک بره زمانی تجربه کرد. تجربهای که ثمره همآهنگی و ارتباط آشکار و پنهان اشخاصی صاحب نفوذ و مقتدر در ساخت قدرت سیاسی آن روزها بود، و امروز حضور شهردار آن دوره در کسوت ریاست شورای شهر و قرار گرفتن پسر وی در صندلی شهرداری کاشان این سوال را بوجود میآورند که چه اتفاقی در انتظار کاشان است؟ و آیا کاشان در 4 سال پیش رو باز هم تجربهای جدید را خواهد آزمود؟
مهندس سیدمهدی ناظمرضوی تجربه سالهایی از شهرداری کاشان را با خود دارد که به درست یا غلط به دوران طلایی کاشان مشهور بوده است. آیا این شهرت، اوج خواهد گرفت یا آنچه در گذشته برکشیده شده افول خواهد کرد؟
قرار گرفتن کاشان تحت ریاست خانواده رضوی با حمایت اکثریت شورا و پشتیبانی 8 نفر از 13 عضو شورای شهر کاشان که اگر پشتوانه همراهی پدر معنوی ایشان که در کسوت امامت جمعه و نمایندگی ولی فقیه در کاشان قرار دارد را به امتیازات ایشان اضافه کنیم، خواهیم دید که این توانمندی از قدرت و نفوذ گروهی که در سالهای شهرداری سید مهدی ناظم رضوی در اختیار دوستان وی بود دست کمی ندارد.
در آینده قضاوت تاریخ چند موضوع را روشن خواهد کرد، اینکه آیا زمان شهرداری مهندس سید مهدی ناظم رضوی واقعاً دوران طلایی کاشان بوده است؟ دورانی که به دلایل عدیده مورد بازنگری قرار نگرفت، اما این روزها بعلت حضور مهندس سید مهدی ناظم رضوی بر اریکه هدایت شورای شهر کاشان مطرح شده و اطلاعات آن از زوایای مختلفی شروع به انتشار کرده است. و دیگر اینکه شهردار اسبق که با استفاده از جایگاه ریاست شورای شهر از حضور پسرش در صندلی شهرداری کاشان حمایت کرد تا از قدرت مانور و عملکرد وسیع تر و توانمندتری برخوردار گردد آیا به کمک دوستان و همگروهیهایش که چندان هم متجانس به نظر نمیرسند دورهای طلایی تری برای کاشان رقم خواهد زد؟ و آیا اراده عمران و آبادانی بر سیاستهای عملی ایشان حاکم هست آیا با برنامه در انتخابات شورا وارد شدهاند یا براساس مصالح سیاسی گروهی و خلقالساعه؟، دوره ای که رضویها سکان شورا و شهرداری را در کف خود گرفته اند دورهای ویژه برای حامیان ایشان و فرصتی استثنایی برای خود ایشان است.
در حال حاضر قضاوت در مورد آینده زود است اما آنچه که این روزها دهان به دهان میگردد، اختلاف روش این شورا و شهرداری با شورا و شهرداری سابق است، شورا و شهرداری فعلی که در واقع مدیریتی واحد یافته است در اولین اقدام توافقات شورای اسلامی سابق با یکی از شرکای خود یعنی «شرکت آب و فاضلاب» را ملغی نمود و دست بر روی پروژه ای گذاشت که هنوز اجماعی برای مثبت یا منفی بودنش برای کاشان در بین صاحب نظران وجود ندارد، شرکتی نیمه عمومی، که گاهی در محاکم قضایی خود را بر اساس رای دیوان عالی کشور دولتی هم میداند معتقد است اگر با شهرداری به توافق نرسد ممکن است به دلیل اختلافاتش با شهرداری و شورای شهر،شرایط اجرای فاز دوم این پروژه ملی که شامل 20درصد کل پروژه میشود و تا کنون اجرا نشده را نداشته باشد.
انتقاد شرکت آب و فاضلاب این است که چرا قرارداد با شورای سابق یکطرفه ملغی گردیده. در قرارداد مورد نظر این شرکت، بابت پرداخت سهمی از هزینهها آسفالت معابر و ترمیم خرابیهای ناشی از حفاریها و نیز افزایش سهام شهرداری در شرکت آبفا برای جبران مابقی هزینهها پیشبینی شده بود،اما اکنون با شرایط سخت تری روبرو گردیده و این در حالی است که شهرداری نتوانسته از اولین پروژه آسفالت که در بلوار دانش با حضور پیمانکاری از پایتخت انجام داد سربلند خارج شود.
غیر از موارد فوق مشکلی که الان شهروندان کاشانی را در موقعیتی صعب قرار داده است ترافیک و تردد در معابر است مشکلی که که در نظر اول هر چشمی را خیره میکند. کافی است در یک روز اداری به شهرداری مراجعه کنید.
برای دیدن نمایی کوچک شده از کل کاشان نیز کافیست به خیابانهای اطراف شهرداری بروید، توقف بیش از توقع اتومبیلها در گرداگرد شهرداری در هر فضای خالی و کوچههای اطراف و … بی نظم و درهم با خیابانهایی شلوغ و بی قانون. داخل محوطه شهرداری نیز همین منظره در حیاط و راهروهای عابران پیاده که به پارگینگ اتومبیل تبدیل شده به چشم میخورد.
این مشکل برای همه شهروندان آزار دهنده شده است، مشکلی که حل آن فقط بدست شهرداری است. کاشان که زمانی شهری بدون چهارراه بود و همه تقاطعها میادینی باصفا بودند اما امروز شهری است بدون پارکینگ با خیابانهایی باریک و شلوغ که متاسفانه رانندگان و حتی عابران در هنگام عبور از چهارراهها و تقاطعها اصول و قوانین را به راحتی زیر پا میگذارند مدیریت راهنمایی رانندگی نیز فعال و منسجم عمل نمیکند و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی جز مواردی خاص معمول نیست، به نظر میرسد که شورای ترافیک هم طرح و ایدهای کارآمد ندارد و خیابانها را تنها با یک طرفه کردن، بدون جایگزین و نرده کشی وسط خیابان که گاه هست و گاه نیست کنترل میکند، شبها اگر روشنایی چراغهای مغازها نباشد خیابانها و پیاده روها روشنایی استانداردی ندارند و….
شهری که ساختمانهایش اکثراً از داشتن پارکینگ سرباز زدهاند و به مدد کمیسیون ماده 100 شهرداری و پرداخت جریمه، قانون را دور زده و پارکینگهای منازل را تبدیل به محل مسکونی یا تجاری نمودهاند و از این راه به بحرانی دامن زدهاند که بدل به معضلی لاینحل شده است.
کافی است در یک روز از خانه خارج شده و به خیابانهای محتشم، ملا محسن، باباافضل… وکوچههای تقدیسی و سلمان فارسی و … اصلاً همه کاشان سرکشی کنید، دو طرف خیابان را که حکم پارکینگ یافته در تصرف اتومبیلها خواهید دید و مناظری مانند توقف در خط دوم، بصورتی که گاه اتومبیلها باید توقف کرده و به نوبت از باریکهای در وسط خیابان عبور کنند.
اگر شهرداری میخواهد دست به اقدامات عمرانی بزند بهتر است از داخل شهرداری آغاز کند، با تغییرات صحیح مدیریتی سختگیرانه و ابتدا تعبیه پارکینگی برای شهرداری و حذف خوردن صبحانه پرسنل در اولین ساعات اداری! سپس طرحی لایتغیر برای پارکینگ در ساختمانهای مسکونی بدون گذشت و لحاظ بعض شرایط خاص!
با این امید که هر مکان خالی و بدون ساختمان را به نزدیکان و نور چشمیها تحویل ندهند تا منبع درآمدایشان گردد! مکانهایی مانند مجاور بیمارستان بهشتی و روبروی بیمارستان نقوی که هیچ امکانی ندارد جز یک زنجیر و یک دربان برای گرفتن پول.
بعضی از مسئولین تازه شهرداری به گردن مردم حق الناس دارند.جناب آقای شهردار ار مردم بترس که با این انتصابها حق الناس هم به گردن شما باقی خواهد ماند
این نشان می دهد که مردم کاشان باید به انتخابات شوراها اهمیت بدهند اکثر افراد حاضر در شورا با رای زیر بیست هزار نفر در شورا هستند و مشخص است که نظرات مردم کاشان را نمایندگی نمی کنند ولی همین رای رای منسجمی است از دو مجرای مشخص یکی چند پایگاه محله ای و یکی هم یک پایگاه عقیدتی
ما اهالي خيابان شهيد رجائي كه براثر ايجاد مانع در وسط خيابان والصاق تابلوهاي توقف ممنوع در طول دوسمت خيابان امكان زندگي راحت ودسترسي آسان بمنازل خود را از دست داده ايم از شهرداري گلايه داريم وتقاضا داريم مانند خيابان 22 بهمن خيابان شهيد رجائي را هم يكطرفه نمايند
بجای کشیدن نزده های خیابان رجایی اگر این خیابان یک طرفه میشدن بسیار بهتر بود البته مهندسین شهرداری میگن که چون به موازات این خیابان و درنزدیکی آن فعلا خیابانی نداریم امکان یک طرفه کردن وجود ندارد یادم هست قرار بود زمان دکتر شاعری خیابانی از کوچه روشن تا روبروی سپاه کشیده شود. میخواست کوچه موجود این منطقه عریض شود که به دلایلی نامعلوم و احتمالا مالی منتفی گردید. زمان آقای طباطبایی هم یک شرکت آمد و به شورای شهر پیشنهاد داد که حاضر است خیابانهای کاشان را با هزینه ی خودش عریض کند به شرطی که تجاری های بر را خودش بفروشد. پیشنهاد خوبی بود. درست است که این شرکت با سیاسیت عمل کرده بود و پول خوبی به جیب میزد. ولی آیا کسی پیدا می شود که مفت شهر آباد کند. برادر من بحث های عمرانی همیشه هزینه بر ترین پروژه ها بوده اند. فقط نفهمیدیم چرا شورای شهر آن زمان این پیشنهاد عالی را رد کرد! پس تا پول نباشه آشی هم نیست. معضل خیابانهای کاشان مشکلی بسیار جدی است که جناب رضوی تقاضا داریم رسیدگی جدی کنند...
خانه از پای بست ویران است کاشان همیشه ی خدا محل نزاعها ودعواهای قبیله ای بوده است وراه نجات ان منصوب شدن همه ی مسوولان از بیرون کاشان با تخصص های بالا میباشد این رضوی ها کاری ازپیش نخواهند برد میتوانید امار بگیرید
دوستان عزیز کاشان نیوز شهردار مورد تایید اکثریت قاطع مردم نیستند حتی کافی است از باسابقه های شهرداری در مورد مهندس جوان رئیس شهرداری کاشان سوال کنید ایشان از ملاک های لازم برای تصدی این مسئولیت برخوردار نیستند معاونت ها یا ریاست های سیاسی و نظامی دردی از مشکلات کاشان حل نمی کند صادقانه ودلسوزانه این نظر را گذاشتم والله اعلم
جانا سخن از زبان ما می گویی .بنده یکی از اهالی کوچه بیمارستان میلاد هستم . ای کاش یک سری هم به این کوچه بزنید . آیا به نظر شما وجود یک بیمارستان در مرکز شهر بدون داشتن پارکینگ و فضای سبز کار درستی است .
مسئولین چقدر این اخبار رو پیگیری می کنند؟ یا اگر دنبال می کنند براشون چقدر اهمیت داره ؟!