کاشان نیوز- امیرعباس مهندس: مدیریت با نگاه به فردا زیر ساختها یا مهیا دیدن امکانات سختافزاری برای توسعهی شهر، سازمان و یا هر مجموعهی امری بدیهی است.
کسانی کهاندیشههای بلند داشته و افق دیدشان فردا بوده و هست در زمان خودشان چه بسا مورد شماتت، نقد و حتا تخریب قرار گرفتهاند اما بعدها اقداماتشان مورد مثال و رجوع واقع میگردد. در این مبحث به علت محدودیت زمان و مکان از کلیگویی میگذرم و مصداق بارزی را از گذشتهای نه چندان دور مثال میآورم.
در سالهای گذشته وقتی قرار به برگزاری جشنواره گل و گلاب در قمصر شد، بزرگترین مشکل عدم امکانات زیرساختی و مکان مناسب برای اجرای این رخدادی بود که جایگاه آن فراتر از منطقه دیده شده بود. آماده کردن مکانی برای این رویداد آنهم در شهر قمصر با امکانات موجود آن زمان و مدت زمان اعلام شده همت و مدیریتی والا میطلبید. شهردار وقت قمصر مهندس عباسعلی خلیق بود. که توانست در بیست و هفت روز این پروژه را به سامان برساند. تراشیدن کوه و تپه جهت زیرسازی، احداث آبنما، محوطهسازی، احداث چندین سرویس بهداشتی، آمفی تئاتر روباز، مخزن آب و پمپهای انتقال جهت شرب و جویهای و فوارهها، محصور کردن محوطه، نصب المانها و… آن هم شبانه روز کاری بود سخت اما شدنی.
بر اساس اعلام شهرداری قمصر بیش از هفتاد درصد هزینهها از محل اعتبارات شهرداری قمصر تأمین شده بود. آن سال و سالهای بعد مراسم به شکیلترین وجه ممکن برگزار شد منتها پیامدهای اولین جشنواره گل و گلاب برای شهردار قمصر بجا ماند. سخنرانیها، پخش شبنامهها از مواردی بود که به قصد تخریب خلیق انجام میشد. عدهای کفن پوشیدند و شکایات متعددی به نهادهای نظارتی و… ارجاع گردید. گذشته از این که همهی کسانی که به روی صحنه و سن رفتند خودشان را نشان دادند بعد از برگزاری اولین دوره شهردار وقت را تنها گذاشتند و تنها کسی که مثل همیشه با سعه صدر، بزرگمنشی و درایتی که داشت و خیلی سال است جای خالیاش در شهر به خوبی احساس میشود خدا بیامرز آیتاله سید مهدی یثربی بود، آن مرحوم مشکل درست شده را حل کرد. (البته مدیریت مهندس خلیق بااندیشهای بر مبنای فرهنگ شکل گرفته بود).
این اقدامات در قمصر و دوره قائم مقامیایشان در کاشان مبین چنین امری است. چاپ و توزیع چندین شماره نشریه با عنوان سیمای شهر در قمصر و سپس کاشان، برگزاری شبهای شعر، دعوت از هنرمندان و… جهت ارتقاء فرهنگ عمومی و… که جایی دیگر به آن خواهم پرداخت. مخلص کلام خلیق مدیری بود که هیچگاه، مگر هنگام تودیعاش به روی صحنه نرفت اگر چه شرایطی فراهم دید تا خیلیها روی صحنه دیده شوند.
(مابقی بماند برای بعد)
دیدگاه شما