کاشان نیوز: مطالبات این دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سازمان های بیمه ای از مرز ۵۰۰ میلیارد ریال گذشت.
به گزارش وب دا، سید محمد بهشتی مدیر امور مالی دانشگاه با اعلام این خبر در خصوص مطالبات ناشی از ارسال صورت حساب های بیماران به سازمان های بیمه ای افزود: مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه ای در سال ۹۳ ، ۱۶۰ میلیارد ریال و در سال جاری ۳۵۰ میلیارد ریال می باشد.
وی باتصریح اینکه سازمان تامین اجتماعی بیشترین بدهی را به دانشگاه داشته و از دی ماه سال گذشته تاکنون صورت حسابهای ارسالی دانشگاه را پرداخت نکرده است، در خصوص پرداخت ها و حق الزحمه پزشکان و پرسنل ادامه داد: این دانشگاه حق الزحمه آنان را در سال گذشته تسویه کرده و تمام توان و تلاش خود را از ابتدای سال جاری به کار گرفته بود تا حق الزحمه پزشکان و پرسنل مراکز درمانی و اضافه کار سایر واحدهای تابعه را در فواصل زمانی کوتاه پرداخت نماید که متاسفانه اجرای این فرآیند به دلیل عدم پرداخت مطالبات توسط سازمان های بیمه ای با تاخیر مواجه گردیده است.
مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با یادآوری اینکه درصورت ادامه چنین روندی در وصول درآمدها، ضرات جبران ناپذیری به بخش سلامت وارد خواهد گردید.
اظهار امیدواری کرد با پیگیری های انجام شده به زودی شاهد وصول بخشی از مطالبات معوقه این دانشگاه باشیم تا بخشی از مطالبات پرسنلی و غیر پرسنلی شامل دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی پرداخت گردد.
گفتنی است بهشتی در سال ۹۱ نیز اعلام کرده بود دانشگاه در مجموع ۱۹۵میلیارد ریال از سازمانهای بیمه ای طلبکار است که بیشترین بدهی مربوط به سازمان تامین اجتماعی می باشد.










دیدگاه شما