کاشان نیوز-امیر عباس مهندس: آنچه ذیل عنوان خوب قرار میگیرد قاعدتن دارای مشخصههای سادگی قابل درک و فهم بودن و تامل منتج از تعامل مخاطب یا با مخاطب میباشد که الزامن لحاظ معیار و اصول زیبایی در آن تعریف امری بدیهی است. البته در دنیای هنر با لحاظ این واقعیت که هنر به علت ویژگی در تغییر و رشد بودن، امری غیر قابل تعریف میباشد ولی به واسطهی اصول رقم شده معیاری که هنر با آن سنجیده میشود مهارت فنی است.
این مهم گذشته از اینکه مشمول مشخصههایی همچون شکل، رنگ، ترکیب، بافت و دیگر عوامل بصری میشود مهارت و نحوهی اجرا است که عامل و علت اصلی مقبولیت اثر هنری محسوب میشود.
از منظری دیگر هر اثری که پتانسیل احساس با برخورداری از مبنای زیباشناختی در آن تثبیت شده و قابل مشاهده باشد مورد تامل قرار میگیرد و این مهم را شاید بتوان از سخن لوکاچ به جهت تعمیم پذیرفت که نظر به جاودانگی بالقوهی اثر هنری داشته و ارزش حقیقت اثر را از این مورد جسته و بیان میدارد که باید بتوان درون مایههای اثر هنری را به روش بیان و ساختار اثر بشنویم. البته در خصوص روش شناختی هنر نظریهای مبنی بر این رفته اثر هنری نسبت به قضیهای که قصد بیان آنرا داشته و قرار بر تبیین آن میباشد جایگاه ثانوی دارد. در چنین راستای یکی از نتایجی که مستفاد میشود احساسی است که منجر به خلق اثر میشود از اثر خلق شده ارزش مقبول تری میتواند داشته باشد.
احساس منتشر شده در نمایشگاه آثار مریم بیگی، پارسا حسینپور، نویسا صیادیان، مهدی حمیدی، موسی ربانی، پارمیدا سعیدنیا، ریحانه شاهوردی، احسان همتی فراز و مدیسا شفیعی در گالری مریم نشان دهندهی شكلگیری زیبایی اندیشمندانهای است که سمت و سوی هنر کلاسیک را میتوان در آن مشاهده کرد.
تابلوهای نقاشی نمایشگاه به عبارتی تجلی هنر است که ارزش واقعی هر کدام در تعامل با مخاطب و بیننده سنجیده و تعیین میشود. بعضی از این آثار تلاش دارد تا جایگاه مقدس هنر را در تقابل با حجم متکثر انبوه سازههای هنری حفظ نماید. سازههایی که نسبت و ارتباط ویژه و تازهای در مواجه مخاطب و بیننده با هنر را رقم زده است.
زبان هنری یا رسانهای نمایشگاه جمعی گالری مریم دارای تنوع دیدگاه و سطح اجرا میباشد. در این مجموعه آثار به تعبیری میتوان سیر هنر را به خوانش نشست.
این تمایشگاه تا سیزدهم آذر پذیرای علاقهمندان میباشد.
دیدگاه شما