کاشان نیوز-سخن مدیرمسئول: نکاتی قابل توجه در خبری که تحت عنوان «اصفهان کاشان را هیچ هم به حساب نمیآورد» وجود داشت.
مخاطب سخنان تولید کننده معترض کاشانی وزیر صمت بود.
اما وزیر با بی توجهی در برابر سخنان یک شهروند توقف نکرد! توجه نکرد! و وقعی به کسی که حرفی برای گفتن داشت و کارش به جایی رسیده بود که به ناچار در حضور یک وزیر صدایش را به اعتراض بلند کرده بود نگذاشت!
وزیر در حالی که یک تولید کننده و سرمایه گذار، نه، یک شهروند با او حرف میزد به راهش ادامه داد، به او پشت کرد و روی صندلی نشست و لبخند زد!!
ادب وزیر کجا رفته؟ احتمالاً آقای محمد اتابک این نصیحت سعدی را فراموش کرده بود که: «ادب مرد به ز دولت اوست!»
چرا روبروی یک شهروند صاحب حق توقف نکرد؟ چرا ایستاده به حرفش توجه نکرد؟ چرا جلو کسانی که حرف این شهروند را قطع کرده یا مانع حرف زدنش شدند را نگرفت؟
یک وزیر به کاشان آمده که چکار کند؟ اگر قصد سفر دارد با هزینه و اتومبیل شخصی بیاید، ما کاشانی ها میزبانان مهربانی هستیم. اما به نام وزیر و با هزینه دولتی که میاید باید حداقل برای شنیدن سخن یک دردمند وقت بگذارد.
چندی پیش استاندار هم به کاشان آمده بود و در محوطه های تاریخی و باستانی قدمی زده و رفت!!
نتیجه این آمد و رفت مسئولین چیست جز اتلاف بودجه و افزایش آمار…؟
وقتی فقط برای آپلود کردن یک فایل تقاضای زمین در جهاد کشاورزی، شهروندان باید هزینه سفر، وقت و رفت و برگشت یک روزه به امور اراضی استان را صرف کنند تا فقط مدارک را تحویل بدهند و برگردند.
عنوان «دولت الکترونیک» هم دردی شده بر روی دردهای شهروندان. علاوه بر اینکه هزینه ترافیک اینترنت و جهاد کشاورزی استان حتی ادارات تابعه در شهرستان را قبول ندارد که این اقدام را انجام دهند!!
ما شهرستانیها برای گرفتن یک مجوز باید راه استان را طی کرده و وقتی به اداره کل میرسیم یا کسی پاسخگو نباشد یا روزها باید در راهروهای دور و دراز ادارات کل وقتمان تلف شود!
سمت «معاونت مدیرکل» هم یک تابلو تزئینی برای ادارات و مدیران کاشان است و تنها دل مدیران به همین عنوان معاون مدیر کل خوش است و همین عنوان است که دهن ایشان را بسته والا نفعی برای شهروندان کاشانی ندارد.
اگر کسی این سخن را شنید، که مطمئن هستم شنوندهای نیست تماس بگیرد تا چند نمونه عیناً مستند تقدیم کنم.
اگر چه مواردی را کتباً به فرمانداری کاشان هم نوشتهام اما جز وعده و اتلاف وقت کاری نکردهاند.







دیدگاه شما