کاشان نیوز: مهندس مجید خداپرستان رئیس سابق اداره منابع طبیعی وآبخیزداری اردستان روز شنبه در ساختمان اداره جهاد کشاورزی کاشان بهعنوان رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری کاشان معرفی خواهد شد.
به نقل از یک منبع آگاه روز شنبه اداره جهاد کشاورزی کاشان میزبان تودیع و معارفه رئیس سابق و رئیس جدید اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان خواهد بود.
این در حالی است که از بازنشستگی مهندس رحمت الله رحمانی رئیس سابق اداره منابع طبیعی کاشان که اول دی ماه بوده چهار روز بیشتر نگذشته است و عرفاً در چنین شرایطی مدیر وقت را تا پایان سال تغییر نمیدهند. در کاشان مدیرانی بودهاند که حتی 6 ماه پس از بازنشستگی از سمت خود کنار گذاشته نشدهاند.
تماس خبرنگار کاشان نیوز با مدیر فعلی منابع طبیعی و بسیاری از مدیران کاشان برای گرفتن خبر در این مورد به جایی نرسید و متاسفانه سنت نازیبای پنهانکاری که بین مدیران شهرستان بسیار مرسوم است فرصتهای فراوانی را از شهروندان گرفته است.
اگر چه در حال حاضر سخن گفتن و نقد این انتخاب زود است، اما در تماس با یکی از خبرنگاران محلی اردستان که نخواست نامش فاش شود اظهار شد که مهندس خداپرستان مدیری متخصص و خلاق بوده و علت دور شدن وی از منابع طبیعی اردستان اختلاف نظر وی با نماینده اردستان در مجلس شورای اسلامی بوده است.
اما با تمام این شرایط اقدام اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان بسیار سوال برانگیز است. چرا که آشنایی با اقلیم خاص کاشان و مدیران و کارشناسانی که یک مدیر باید با آنها کار کند مدتی وقت میبرد و نیاز به صرف هزینههایی دارد که از جیب شهروندان باید پرداخت شود. این در حالی است که مدتهاست صحبت از جایگزینی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران وبیدگل شنیده میشد.
این انتخاب نشان از این دارد که مدیران استان اصفهان برای معرفی مدیران شهرستان حاضر به استفاده از استعدادهای بومی کاشان نیستند. واین موضوع نگرانی از عدم انتخاب فرماندار بومی که ماههاست نقل محافل خبری است را دامن میزند.
جناب زرگرپور ملاک انتخاب مدیران بومی بودن آنها باشد!! غیر بومی بودن مدیران در دولت گذشته، ظلم در حق کاشان بود!!!!!
با سلام استاندار محترم یکی از سیاستهای دکتر روحانی که بصورت شعار انتخاباتی در سخنانشان استفاده می نمودند، استفاده از ظرفیتهای بومی برای مدیریتها بوده است که بدون شک تاثیر به سزایی در جلب آرا داشته است. لذا از جنابعالی خواهشمند یم این سیاست را در مورد شهر ما اجرا نمائید. مردم کاشان اجازه نخواهند داد از نیروهای غیر بومی استفاده شود!