کاشان نیوز: مدیر آب و فاضلاب روستایی کاشان گفت: آب نوشیدنی۱۱ روستای این شهرستان با تانکر تامین میشود.
علیرضا صبوری در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: آب نوشیدنی ۱۹ روستای دیگر این شهرستان نیز هماکنون به صورت جیرهبندی مقطعی است.
وی آب نوشیدنی مورد نیاز این روستاها را در مجموع ۷۵ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و افزود: جمعیت بهرهبردار این روستاها ۹ هزار و ۸۵۶ مشترک است.
مدیر آب و فاضلاب روستایی کاشان تصریح کرد: برای برطرف کردن مشکل آب نوشیدنی تمامی ۵۶ روستای زیرپوشش خدمات این اداره با ۱۴ هزار و ۶۴۰ مشترک به ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیر آب و فاضلاب روستایی کاشان با یادآوری این نکته که کاشان پس از شهرستان اصفهان بهلحاظ تعداد مشترک در جایگاه دوم استان قرار دارد گفت: با وجود ارائه هشدارهای لازم در مورد کمبود آب، هماکنون اهالی برخی روستاها این شهرستان با کمبود افت فشار آب مواجه شدهاند و برخی روستاها نیز به خط قرمز بیآبی رسیدهاند.
با سلام مسئولین درباره مجوزهای چاه عمیق غیر اصولی و کارشناسی در سالهای گذشته و حفاریهای غیر مجاز نیز آمار ارائه نمایند. در شهر کویری استفاده از منابع کم سفرههای آب زیرزمینی که به گفته خودشان سالی نیم متر افت میکند جهت کشاورزی غیر اصولی و بهره برداری نامناسب، صحیح است؟ آیا آب فاضلاب تصفیه شده به چرخه مصرف ، حداقل در بخش آبیاری فضای سبز برمیگردد؟ یا به شرکتهای فولاد فروخته میشود؟!!! بنظر استفاده از آبهای زیرزمینی که امانت نسل آینده می باشد جهت کاشت خیار و هندوانه و تولید فولاد و...به نابودی منابع آب خواهد انجامید و این بزرگترین خیانت است. بقول وزیر نیرو و اسناد ویکی لیکس تا ۲۵-۳۰ سال دیگر منابع آب شیرین به پایان رسیده و خیانت مسئولان و حرص و طمع این نسل به یادگار خواهد ماند. التماس تفکر