کاشان نیوز: «بهزاد عرب نیاسر» رئیس هئیت ورزشی مشکات، در دومین حضور خود در مسابقات قهرمانی کیکبوکسینگ باکو، برای دومین سال پیاپی مدال طلای قسمت کاتای این مسابقات را به گردن آویخت.
«عرب نیاسر» در گفتگو با پایگاه خبری مشکات آنلاین سطح مسابقات باکو را بالا توصیف، و تلاش فردی، کمکهای خانواده، حمایتهای فردی دوستان و حمایتهای مالی شرکت نساجی الماس را از عوامل موفقیت خود عنوان نموده است.
وی مشکل مالی را مهمترین عامل برای عدم حضور دیگر ورزشکاران از مشکات و کاشان در این مسابقات برشمرد و اعلام کرد: برنامه آینده من تلاش برای شرکت در مسابقات جهانی کیکبوکسینک است و شاید آخرین سال حضورم در مسابقات باشد.
آقای عرب نیاسر خودشان را به عنوان قهرمان کیک بوکسینگ جهان دارنده کمربند طلایی جهان معرفی میکنند. خوشحال میشویم لطف کنند مدرکی به جهت تایید این ادعا ارائه کنند، مدرکی که از طرف وزارت ورزش و جوانان تایید شده باشد.
جناب عرب نیاسر همکار گرانقدر با کسب قهرمانی کیک بوکسینگ و مدال طلا افتخاری بس بزرگ برای منطقه کاشان نائل شد. پیروز و پایدار باشید روابط عمومی شهرداری منطقه یک کاشان روابط عمومی باشگاه ورزشی شهرداری کاشان