- چرا مسئولان نمیآیند زنگ شروع سال تحصیلی را در مدرسههای مخروبه و فرسوده این شهر بزنندکه فرزندان ما با سختی و مشکلات فراوان در آن درس میخوانند، تا حداقل از نزدیک مشکلات را مشاهده کنند.
با شروع سال تحصیلی جدید در پی یک شیفته کردن مدرسه آسیه واقع در خیابان امام خمینی (ره) و انتقال ۵۰۰ نفر از دانش آموزان پسر در مقطع ابتدایی به مکان آموزشی در دبیرستان مخروبه دو طبقه که قدمت ۶۰ سال ساخت دارد، شمار زیادی از والدین این دانش آموزان معترض شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان، در حیاط این دبیرستان که تخریبی محسوب میشود، زباله و خاک انباشته شده و اغلب دیوارهای آن در کلاسها فروریخته و کنده کاری شده است.
شکستن شیرهای دستشویی، سنگهای توالت، نبود نور کافی در کلاسها، خرابی دیوارهای کلاسها و مدرسه، وجود طبقات ناایمن برای دانش آموزان، پوسیدگی کولرها، رها بودن سیم برق کلیدها، دیوارهای کوتاه، نبود بهداشت مناسب و دهها مورد دیگر از مهمترین معایب این مدرسه است.
عضو انجمن اولیا و مربیان این مدرسه در گفتگو با خبرنگار ایلنا در کاشان با اعتراض شدید نسبت به بیتوجهی مسئولان برای آماده نبودن به موقع این مدرسه و بیمسئولیتی در قبال جان دانش آموزان گفت: چطور مسئولان به خود اجازه میدهند که ۵۰۰ نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی پسر را به مدرسهای بیاورند که حتی برای ادامه تحصیل و امنیت جان دانش آموزان مناسب نیست.
دبستان آیت الله یثربی در اجاره بخش خصوصی!
پایواره خاطرنشان کرد: چرا مسئولان آموزش و پرورش کاشان دبستان آیت الله یثربی ره را که مکان مناسبی برای ادامه تحصیل فرزندان ما بود به عنوان مدرسه غیر انتفاعی به بخش خصوصی اجاره دادند در حالی که فرزندان ما در این مدرسه امنیت جانی و بهداشتی ندارند.
وی ضمن ابراز تاسف از بیتوجهی مسئولین نسبت به امنیت و بهداشت دانش آموزان گفت: اگر فرزندان ما از طبقات بالای این مدرسه پرت شوند و جان خود را از دست بدهند آیا پول بیمه آنها را زنده خواهد کرد؟
عضو انجمن اولیا و مربیان مدرسه آسیه کاشان تصریح کرد: به چه دلیل مدرسه آسیه که ظرفیت ۶۰۰ دانش آموز دارد برای حضور ۳۵۰ نفر برنامه ریزی شده است.
وی تاکید کرد: یک نفر پاسخ دهد که دبیرستان فرسوده امام محمد باقر (ع) که ظرفیت ۲۰۰ نفر دارد، آن هم با امکانات بسیار محدود، غیربهداشتی و ناایمن و ۶۰ سال قدمت ساخت، چگونه میتواند پذیرای ۵۰۰ دانش آموز خردسال پسر باشد.
مادر یکی از دانش آموزان نیز با اعتراض شدید نسبت به این موضوع گفت: مگر فرزندان کارگران و مستضعفین با بالا شهریها چه فرقی دارند که زنگ شروع آغاز سال تحصیلی همیشه در کاشان باید در بالا شهر و یک مدرسهای که کاملا مجهز است به صدا درآید.
وی افزود: چرا مسئولان نمیآیند زنگ شروع سال تحصیلی را در مدرسههای مخروبه و فرسوده این شهر که فرزندان ما با سختی و مشکلات فراوان درس میخوانند، بزنند تا از نزدیک مشکلات را مشاهده کنند.
اعتراض کنندگان بیان داشتند با توجه به اینکه از ۲۰ سال قبل مدرسه آسیه کاشان دو شیفته دایر بوده است به خاطر حفظ جان فرزندان خود حاضریم تا پیدا شدن مکان مناسب دانش آموزان همانند سابق دو شیفته به مدرسه بروند.
«حاج محمد کتابچی» مدیر عامل انجمن خیرین مدرسه ساز شهرستان کاشان در گفتگو با خبرنگار ایلنا گفت: اگر زنگ آغاز سال تحصیلی کاشان در مدارس فرسوده و مخروبه این شهر زده شود، مسئولان حاضر در این مراسم و شخص معاون استاندار و فرماندار محترم شهرستان ویژه کاشان از نزدیک با مشکلات عدیده اینگونه مدارس و دانش آموزان مواجه میشوند.
هر چند کیفیت آموزشی در یک شیفت برای دانش آموزان بهتر است ولی حفظ جان، امنیت، بهداشت و مکان مناسب برای ادامه تحصیل دانش آموزان از هر نظرمقدمتر است لذا امیداست مسئولان با درک واقعیات و بررسی مشکلات فضاهای آموزشی کاشان نسبت به قرار دادن امکانات آموزشی به طور یکسان و بدور از تبعیض در تمام نقطه این شهرستان تلاش جدی و خداپسندانه داشته باشند.
دیدگاه شما