بُزک نمیر بهار میاد
وزیر نیرو از کاشانیها خواست یک سال دیگر صبر کنند
مجید نامجو که به منظور افتتاح و بهرهبرداری از فاز اول مدول تصفیهخانه پروژه فاضلاب به کاشان آمده بود در جمع خبرنگاران گفت: ظرفیت 1/1 مترمکعبی انتقال آب زایندهرود به کاشان در دهه فجر سال 91 محقق میشود.
وی افزود: با افزایش ظرفیت انتقال آب زایندهرود به کاشان، ذهنیت منفی شهروندان کاشانی از انتقال اولیه 400 لیتر بر ثانیه و کاهش آن به 180 لیتر بر ثانیه برطرف میشود.
وزیر نیرو تصریح کرد: ما در دولت دهم اراده کردهایم این ظرفیت را افزایش داده و این امر را تا دهه فجر سال آینده عملی کنیم.
وزیر نیرو در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: یکی از مشکلات ما برای اجرای پروژهها تأمین منابع مالی است که عدم منابع مالی، بهانهای برای مجریان این طرحهاست.
وی از پروژه ملی فاضلاب شهرستان کاشان به عنوان یکی از پروژههایی نام برد که با دریافت تسهیلات از بانک توسعه اسلامی برای اجرای پروژه فاضلاب در شهرستان کاشان مشکل تأمین منابع مالی ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان نیز در این مراسم اظهار داشت: فاز اول تصفیهخانه پروژه بزرگ فاضلاب کاشان با ظرفیت شش هزار متر مکعب در روز است که در فاز اول این پروژه بیش از 25 کیلومتر شبکه و شش کیلومتر خط انتقال اجرا شده است.
ابوالفضل صدرائیه، هزینه اجرای فاز اول این پروژه را بالغ بر 150 میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: با افتتاح و بهرهبرداری از فاز اول مدول تصفیهخانه پروژه فاضلاب کاشان 30 هزار نفر تحت پوشش قرار میگیرند.
صدرائیه ادامه داد: فاز دوم این پروژه نیز با اجرای 330 کیلومتر شبکه و ساخت مدول دوم تصفیهخانه به ظرفیت 20 هزار متر مکعب در شبانهروز از محل تسهیلات بانک توسعه اسلامی آغاز میشود.
این مسئول ارتقای سطح بهداشت عمومی، حفظ منابع زیست محیطی، جلوگیری از آلودگی منابع آب شرب زیرزمینی و استفاده از پساب فاضلاب در بخش صنعت و کشاورزی را از مهمترین اهداف اجرای پروژه بزرگ فاضلاب کاشان برشمرد.
روزنامه كاشان: گفتنی است در حالی کاشانیها منتظر محقق شدن ظرفیت تعریف شده انتقال آب زایندهرود به کاشان هستند که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان عمر مفید این پروژه به انتها رسیده است و در حالی که غالب پروژههای فاضلاب شهری از اعتبارات دولتی تأمین اعتبار میشود پروژه فاضلاب کاشان با وام بانک توسعه اسلامی که بازپرداخت آن به دوش مشترکین خواهد بود در حال عملیاتی شدن است.
منبع: خبرگزاری فارس
متوسط بارندگی دراز مدت در کوهرنگ سالانه 115 سانتی متر است در حالیکه امسال علیرغم بارندگی های خوب در کشور تنها 24 سانتی متر برف روی زمین است کاشانیها همیشه شعار می دهند و از روی احساس حرف می زنند انتقال صنایعی مثل سایپا و.... و استان شدن کاشان باعث مهاجرت افراد از سایر نقاط کشور به این نقطه خشک می شود در حالیکه کاشان همکنون آب شرب 300000 نفر هم با مشکلات زیاد تهیه می شود این شعارهای احساسی برای چیست؟ آب زاینده رود محدود است . پس بیهوده به دنبال ایجاد یک مرکز استان دیگر نیاشیم اولویت استفاده از آب با چهار محال و بختیاری و اصفهان است و این را هر عقل سلیمی درک می کند.