محمد جمالی اظهار داشت: در گذشته تابلویی در خیابان آیتالله کاشانی وجود داشت که گردشگران و دوستداران علم و فرهنگ را به طرف قبر عبدالرّزاق کاشانی به عنوان شخصیت بزرگ کاشانی و یکی از علما و عرفای بزرگ قرن هشتم راهنمایی میکرد.
وی افزود: اما امروز دیگر نه تنها اثری از تابلو راهنمای قبر عبدالرّزاق کاشانی در خیابان آیتالله کاشانی دیده نمیشود بلکه سنگ قبری که در خور شأن شخصیت کسی که در کشورهای دیگر پایاننامههای خود را به تصحیح آثار وی قرار میدهند نگذاشتهاند.
این نویسنده تاریخ و محقّق کاشانی در ادامه با اظهار تأسف از بیتوجهی مسئولان مربوطه در این زمینه عنوان کرد: به نظر میرسد متولیان امور فرهنگی شهرستان کاشان تاکنون نظارتی بر اماکن تاریخی در حال نابودی این شهرستان نداشتهاند.
جمالی خاطرنشان کرد: چنانچه زمانی برای اندک تعمیرات اماکن تاریخی فراموش شده کاشان اقدامی نیز شده باشد نه تنها این اقدامات اثری نداشته بلکه باعث تخریب آن نیز شده است.
به گفته وی، سرقت کاشیهای مناره زینالدین به عنوان یکی از آثار مهم تاریخی کاشان به دلیل سهلانگاریهای قبل از تعمیرات و شکسته شدن ظروف قدیمی در موزه باغ تاریخی فین بخشی از بیتدبیریهایی است که گریبان آثار تاریخی کاشان را گرفته است.
این نویسندهٔ تاریخ و محقّق کاشانی گفت: انتظار میرود متولیان امور میراث فرهنگی شهرستان اهتمام بیشتری برای حفظ و حراست از آثار تاریخی شهرستان کاشان داشته باشند.
مقبره عبد الرزاق کاشانی دارای چهار طاقی زیبایی بود چون اینجانب زیاد به زیارت جد مادریمان عبد الرزاق میرفتم در اثر تجاوز اهالی محل ویران شد و اگر اینجانب در سال 1372 اقدام به بازسازی آن نمینمودم اثری از آن امروز باقی نبود
اقای جمالی شماگرمیتوانیدخودتان به دنبال این کارباشیدومقبره ای برای ایشان درنظربگیرید. مسئولان برایتان کاری انجام نمیدهند.