کاشان نیوز: بهدنبال انتشار یادداشتی با عنوان «کاشان بهشت کلاهبردارن آموزشی» در ستون یادداشت کاشان نیوز، که در آن به برگزاری یک کارگاه آموزشی توسط یک استاد غیرمرتبط با موضع کارگاه یادشده در کاشان اعتراض شده بود، «حجتالله ناصحیپور» مسئول حوزه گردشگری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان جوابیهای را به این شرح در اختیار کاشان نیوز قرار داد:
متاسفانه چند روز قبل مطلبی از یک شخص به اصطلاح منتقد به نام مطهره حاجیزاده و با عنوان” کاشان بهشت کلاهبرداران آموزشی ” به چاپ رسید و ضمن زیر سوال بردن وجاهت و جایگاه شهرستان کاشان به عنوان یکی از مراکز علمی ایران و یک ارگان دولتی قصد تخریب و یا احیانا کسب شهرتی در جمع خبرنگاران و یا منتقدان را داشته است حال آنکه اعلام میدارد اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان قبلا با برگزاری دوره های مفید آموزشی تکمیلی زمینه های مناسبی را در کنار تخصص های آکادمیک فراگیران برای جذب در بازار کار فراهم نموده و تداوم این برنامه ها را در دستور کار خود دارد.
و اما در خصوص دوره بازاریابی گردشگری که به پیشنهاد شرکت آموزشی فرگستر صبا و با همکاری این اداره در این شهرستان و با انجام تحقیقات گسترده بر روی اساتید مرتبط و رزومه ایشان برنامه ریزی گردید ، مطالبی را عنوان می دارد:
۱) سایت های خبری می بایست در ثبت و انتشار مطالب وصحت و اصالت آن بسیار متعهد و منصف باشند و از نشر مطالب خلاف واقع که باعث ایجاد تردید و تشکیک در اذهان عمومی می گردد بپرهیزند.
۲) دکتر کیومرث فلاحی به عنوان عضو هیات علمی پژوهشکده تعلیم وتربیت و جزء گروه پژوهشی اقتصاد و نیروی انسانی، آن پژوهشکده با رتبه علمی استادیار بوده و دارای سوابق تحصیلی دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی (گرایش بازاریابی بین الملل) از دانشگاه آزاد اسلامی بوده و همچنین در مقاطع تحصیلی مختلف دارای مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های تهران و علامه طباطبایی و دانشگاه آنکارا (ترکیه ) و در رشته های ارتباطات اجتماعی ، روابط بین الملل دارای مدارک آکادمیک می باشد.
۳) این دوره آموزشی صرفا” یک دوره تکمیلی می باشد و هدف آن برای گروه های فعال در تاسیسات گردشگری شهرستان بوده و در راستای کمک به ایشان برای ارتقاء امور بازار یابی الکترونیکی و بکارگیری از آخرین روش های نوین تبلیغات برگزار خواهد گردید و نه برای اغفال جوانان و هدایت ایشان به سمت مشاغل کاذب یا تخیلی ؟؟!! که در متن خبر درج گردیده است .
۴) رزومه استاد دکتر فلاحی جعلی نبوده ، فراگیران و علاقه مندان جهت هرگونه تحقیق و بررسی می توانند به سایت معتبر پژوهشکده تعلیم و تربیت که مشترکا” توسط دو وزارتخانه آموزش عالی و آموزش و پرورش اداره می گردد مراجعه نمایند.
۵) چگونه شخصی که خود حتی یک مقاله تخصصی نداشته می تواند در خصوص استادی اظهار نظر کارشناسی نماید که تالیفات بیشماری در زمینه های گردشگری و دیگر زمینه های مرتبط دارد و مقالات و گزارشات مطالعاتی ایشان نیز در ایران قابل دسترس می باشد.
۶) این استاد طلب هزینه گزافی برای حضور در کارگاه آموزشی ننموده و تنها هزینه این دوره ۵۰۰۰۰۰ ریال و باظرفیت محدود شرکت کننده می باشد و به ازای آن گواهینامه معتبر آموزشی از سازمان فنی و حرفه ای صادر خواهد شد.
در پایان بار دیگر اعلام میدارد زیر سئوال بردن یک اداره دولتی و تخریب شخصیت یک استاد و از همه بدتر معرفی کردن شهرستان متمدن و فرهنگی کاشان به عنوان بهشت کلاهبرداران آموزشی خیانتی بزرگ به فرهیختگان و تمامی شهروندانی است که با شعور و فهم و درایت خود تمامی بررسی های لازم خود را برای شرکت در دوره های این چنین را به کار خواهند بست.به امید آینده روشن در صنعت گردشگری منطقه فرهنگی کاشان بزرگ.
البته مقاله سرکار خانم حاجی زاده بطور کلی صحیح و ارزشمند است از این منظر که برگزاری دوره های آموزشی نه تنها قابل نقد است بلکه جای پیگیری قانونی و شکایت هم دارد ! و باور اینکه آموزش دکانی شده برای یک عده خیلی سخت نیست . اما ای کاش این همکار گرامی کمی ملاحظه بشتری می کردند و از بکار بردن نام و موقعیت فرد مشخصی خودداری می کردند شاید که مطلب بسیار مفید ایشان بیشتر به دل می نشست تا جایی که مدیران میراث نیز آنرا می پسندیدند و نیازی به این پاسخ نبود .
خانم حاجی زاده قربانی حقیقت گویی خودش شده، حوصله کنید دوره برگزار بشه شرکت کنندگان به کمک همین نویسنده خواهند آمد. از ادبیات چیپ و بی ارزش میراث در جوابیه دلگیر نباشید، از کوزه همان برون تراود که در اوست. ای کاش میراث که به ادبیات نویسنده انتقاد داشت خودش در شأن یک اداره مبادی آداب و فرهنگی جوابیه مینوشت.