مدیر اداره سلامت بدنی حوزه های علمیه سراسر كشور:
دیدگاه اسلام در مورد ورزش با امكانات حوزه های علمیه همخوانی ندارد
روزنامه كاشان- مدیر اداره سلامت بدنی حوزه های علمیه سراسر كشور گفت: علی رغم تاكیدات دین اسلام به ورزش و ترویج فعالیت های ورزشی، امكانات و تجهیزات حوزه های علمیه جوابگوی نیاز نیست.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین ‘رسول حسن یزدی’ شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره ورزشی طلاب حوزه های علمیه منطقه كاشان اظهار داشت: برای یكسان سازی و همسان سازی ورزش حوزه های علمیه سراسر كشور با وزارت ورزش و جوانان تفاهم نامه ای امضا شده است.
وی افزود: تاكنون نشست های مشترك نیز در این مورد برگزار شده كه تصمیمات این همكاری دو جانبه در حال بررسی و اجراست.
وی تاكیدكرد: مسوولان تمام تلاش خود را برای تحقق و دست یابی به این هدف مقدس به كار می بندند.
مدیركل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز در این آیین گفت: با ترویج ورزش در جامعه می توان سلامت جامعه را افزایش داد تا با نیروی جسمانی قوی و سالم، تهدیدات و تحریم های پیش روی كشور را به فرصت تیدیل كرد.
‘رشید خدابخش’ افزود: اداره ورزش و جوانان استان اصفهان، این آمادگی را دارد تا با برگزاری دوره های آموزشی مناسب برای طلاب حوزه های علمیه، كارت مربیگری را در رشته های گوناگون ورزشی صادر كند.
وی، با اشاره به برنامه های راهبردی برای همگانی كردن ورزش در استان اصفهان خاطرنشان كرد: تاكنون یكهزار و 600 حسینیه و پایگاه بسیج در استان اصفهان شناسایی شده كه قابلیت تبدیل شدن به یك فضای ورزشی رایگان را دارد.
محقق و پژوهشگر ورزش در اسلام نیز در این آیین، ضرورت توجه به ورزش را در جهان امروز حایز اهمیت دانست و گفت: در دنیای امروز مسابقه های ورزشی موجب ایجاد روابط سیاسی و اقتصادی كشورها شده است.
حجت الاسلام ‘حسین صبوری’، با بیان اینكه نبایستی به ورزش سلیقه ای نگاه كرد، افزود: در صورت بهره گیری صحیح از پتانسیل های موجود در ورزش می توان به نسل جوان آموزه های قرآن و اهل بیت را آموزش داد.
در پایان این آیین از نفرات برتر و برگزیده مسابقات ورزشی روحانیون و طلاب حوزه های علمیه منطقه كاشان تقدیر شد.
دیدگاه شما