کاشان نیوز: پنج رتبه برتر سی و سومین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان کشور توسط دانش آموزان کاشانی کسب شد.
«رضا خرمی مشکانی» معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کاشان ضمن اعلام این خبر افزود: در این دوره از مسابقات در بخش دختران بیش از هزار دانش آموز مقطع متوسطه سراسر کشور در رشته های سرود، فیلم کوتاه، تئاتر عروسکی، تئاتر صحنه ای، آواز، نقالی خوانی، انیمیشن با هم به رقابت پرداختند.
وی سه رتبه اول مسابقات توسط دانش آموزان«نرگس سیم چی زاده» در رشته رنگ و روغن، «شهره صادقی ونی» در رشته آب مرکب و «فاطمه دارایی نژاد»در رشته تصویرسازی رتبه های اول و «زینب زاقاری برزکی»مقام دوم در رشته طراحی با مداد رااعلام و اظهار داشت: «علی داوری» دانش آموز دبیرستان معلولان شهید فهمیده کاشان نیز رتبه اول در رشته مشبک را کسب کرد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کاشان با تصریح این نکته که مسابقات فرهنگی و هنری از مهمترین و موثرترین برنامه هایی است که در مدارس برگزار می شود تا استعدادهای هنری دانش آموزان شناسایی شده و آنها را برای زندگی آینده آماده کند تاکید کرد: بزرگ ترین هنر انسان، هنر خوب زندگی کردن و خدمت به هم نوع است و باید با استفاده از ابزار هنر و فعالیت های هنری، دانش آموزان را با شیوه های آگاهانه زیستن در جامعه بشری آماده کنیم.
اجتماعی , اخبار
رتبه های برتر مسابقات فرهنگی ، هنری دانش آموزان کشور از کاشان
لینک خبر:https://kashannews.net/?p=46450
نظرات
دیدگاه شما لغو پاسخ
آخرین ارسال ها
-
تریلری که نقش مسئولان و پرایدی که نقش مردم را در حادثه تلخ زیرگذر داشتند!
-
نگاهی به آثار امیر دانشپور
-
آب انبار گذرنو در ورطه بی توجهی!
-
یخبندان در مناطق کوهستانی کاشان در راه است
-
نمایشگاه «علی رضوی» در فضای هنری هشت چشمه
-
احتمال بروز اختلال در سرویس تلفن ثابت و اینترنت خیابان 22 بهمن
-
پلمب دو سفرهخانه متخلف در کاشان
-
لیست باربری های تبریز به کاشان
-
پست اکسپرس و حملونقل دریایی؛ سریعترین راه حمل بار از چین به دبی
-
موزه «فرهنگ عکاسی و فیلم» کاشان در شهر برزک آغاز بکار کرد
آخرین ارسال ها
آخرین ارسال ها
-
تریلری که نقش مسئولان و پرایدی که نقش مردم را در حادثه تلخ زیرگذر داشتند!
-
نگاهی به آثار امیر دانشپور
-
آب انبار گذرنو در ورطه بی توجهی!
-
یخبندان در مناطق کوهستانی کاشان در راه است
-
نمایشگاه «علی رضوی» در فضای هنری هشت چشمه
-
احتمال بروز اختلال در سرویس تلفن ثابت و اینترنت خیابان 22 بهمن
-
پلمب دو سفرهخانه متخلف در کاشان
-
لیست باربری های تبریز به کاشان
-
پست اکسپرس و حملونقل دریایی؛ سریعترین راه حمل بار از چین به دبی
-
موزه «فرهنگ عکاسی و فیلم» کاشان در شهر برزک آغاز بکار کرد
سلام امسال دیگر همچین موفقیتهای چشمگیری نخواهید داشت تا باعث افتخارتان شود.چرا که ما معلمان از مدارسی که به اجبار و نه انتخاب برگزیده ایم بسیار ناراضی هستیم .ما ازعملکردمدیر و مسئولین آموزش در طرح سازماندهی امسال ناراضی هستیم.من که انگیزه تدریس ندارم نمی دانم چگونه سال تحصیلی را با کلاسی سر خواهم کرد که از حضور در آن ناراضیم.لطفا پیام عدم رضایت ما را نسبت به عملکرد مدیر و مسئولین آموزش به گوش عالی حضرتان برسانیدتا دیر نشده اقدامی انجام دهند وگرنه گناه کم کاری ما در کلاسهای درس گریبانگیر آنها نیز خواهد شد.چرا که ناچار به تعیین مدرسه شده ایم . در زمان هیچ مدیر آموزش و پرورشی این قدر بی عدالتی صورت نگرفته بود نمی دانم چه فکری می کنند که جوابگوی ما نیستند.من معلمی که آموزش برای مقطع و رشته تحصیلی ام دیده ام هنوز مدرسه تعیین نکرده معلمی می آید از مقطعی دیگر و جای مرا می گیرد و من ناچارباید به مقطع پایینتر بروم بد به حال دانش آموزان آینده کاشان با این بی کفایتی هاو بی برنامه ریزی ها.اعتراض هم که بکنی می شوی آدم خلافکارکه باید تاوان پس بدهی.خودشان حکم صادر می کنندو خود اجراکننده حکم هستند.
سلام به اقای خرمی بگویید بیشتر این دانش اموزانی که رتبه کسب کردند اصالتا روستایی هستند چرا برای این استعدادهایی که در روستا هست کاری نمی کنید و مدرسه هایشان را منحل می کنید چرا این قدر سنگدل شده اید.