سایت ایران حامی: در واقع درست تر آن است كه بگوییم از هم اكنون موضوع و دستور كار جدی بسیاری از محافل، جلسات و رایزنی های مختلف گروه های سیاسی كاشان كه تقریباً در همه موارد به صورت غیررسمی و پنهان برگزار می شود، بحث بر روی گزینش و معرفی نامزد مورد نظر جهت انتخابات مجلس نهم می باشد.
البته لازم به ذكر است كه تحولات صورت گرفته در صحنه سیاسی كلان كشور طی یكی دو ماه اخیر و اختلافاتی كه در اصول گرایان به وجود آمده، تردیدها، تأملات و به تبع آن رایزنی ها پیرامون انتخاب نامزدی كه ریسك و آسیب پذیری كمتری داشته را نیز افزایش داده است.
در حال حاضر در میان افراد و محافل سیاسی و اجتماعی كاشان، به طور غیررسمی از افراد و شخصیت های مختلفی نام برده می شود كه قصد نامزدی و ورود به كارزار انتخاباتی مجلس نهم را دارند که باید تا پایان ثبت نام اولیه نامزدهای انتخابات صبر كرد شاید تا آن موقع نام افراد یا اشخاص دیگری را هم بشنویم.
از آن جایی كه فعالیت ها و رایزنی های مقدماتی در این زمینه در حال حاضر در فضایی خاص و غیررسمی و به دور از كانال های خبری رسمی انجام می گیرد داده ها و اطلاعات در این زمینه كاملاً محدود و صدالبته غیر قطعی و در حد گمانه زنی است. هم چنان كه گفته شد با گذشت زمان و شفاف تر شدن هر چه بیشتر فضای انتخاباتی، می توان به داده ها و اطلاعات مستندتری در این زمینه دست یافت.
اما فارغ از ملاحظات و نكات فوق، از بین گزینه هایی كه در حال حاضر از آنها به عنوان نامزدهای قطعی انتخابات نهم نام برده می شود، می توان به علی اصغر گرانمایه پور نماینده فعلی كاشان در مجلس ، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس ارشد مسائل سیاسی و اقتصادی و سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک ، علی هاشمی طاهری عضو سابق شورای شهر کاشان ، مریم ارشدی، مدیر کل روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر زراعت عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان و حسن فدایی که در دور ه های قبل نیز کاندیدا شده اند ، مهندس وکیل شهردار سابق کاشان در زمان اداره شورای شهر توسط اصلاح طلبان ، دکتر صدیفیان عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان، سرتیپ منصوریسردار بازنشسته ارتش و معتمد مردم آران و تا حدودی بیدگل ، دکتر قائمی نژاد سردار بازنشسته که اصالتا از روستای مرق اشاره کرد.
مجموعه شنیده ها در این زمینه حكایت از آن دارد با وجود ریسک بالا و عدم تمایل شهروندانکاشانی به رای سه باره به یک فرد، آقای مهندس گرانمایه نماینده كنونی نمی خواهد فرصت حضور در مجلس را برای سومین بار از دست بدهد. تاکید بیشتر اعضای دفترش و جمعیت موتلفه و برخی دوستان مهندس و احتمالا علاقه شخصی خودش باعث ورود دوباره به این کارزار شده است.
گزینه مطرح دیگر صحنه رقابت های پیش رو آقای علی هاشمی طاهری است. او تا مدتی قبل به عنوان عضو سومین دوره شورای شهر كاشان انجام وظیفه می كرد و گفته می شود كه دارای برنامه ای مشخص برای ورود به كارزار انتخاباتی مجلس نهم است. وی در بین مردم شهر کاشان شناخته شده است و فردی خوش مشرب و خوش برخورد است که جانبازی وی نیز از شاخصه های فردی و سوابق ایثارگری اش حکایت می کند.
به غیر از گرانمایه پور و علی هاشمی، فرد دیگری كه این روزها از وی به عنوان نامزد جدی مجلس نام برده می شود، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس عالي وزارت امور خارجه و استاد دانشگاه تهران است.
دکتر قدیری ابیانه از جمله افرادی است که توفیق همجواری با امام در زمان اقامت ایشان در نوفل لوشاتو را داشته اند. وی سابقه حضور در سفارت ایران در کشورهایی مهمی همچون مکزیک و ایتالیا و استرالیا و معاونت خبر و رسانه نهاد ریاست جمهوری، و تدوین اولیه طرح هدفمندی یارانه ها را داشته است.
اما یکی از عوامل دیگری که باعث مشهوریت دکتر ابیانه به خصوص در حوزه ها و جوامع دانشگاهی شده است شیعه شدن ادواردو آنیلی فرزند مولتی میلیاردر و پدر اقتصاد ایتالیا توسط وی می باشد. شناخت مراکز دانشگاهی و حوزه ها از وی و همچنین توانایی بالای او در ارائه بحث های کارشناسی باعث شده است که وی یکی از کارشناسان دائمی طرف مصاحبه خبرگزاری ها و صدا و سیما باشد .
بیشتر کسانی که در حال حاضر از دکتر قدیری حمایت می کنند افراد و گروه هایی هستند که معتقد به حضور یک کاندیدای مستقل و اصولگرا، قوی و توانمند با قابلیت ملی از منطقه کاشان و آران و بیدگل در مجلس هستند. که می توان در بین آنها به افراد مستقل ، طیف های سیاسی مختلف به خصوص نیروهای اصولگرای شهر ، جبهه پایداری کشور ،اعضای قبلی ستادهای تبلیغاتی دکتر احمدی نژاد ، ستاد های آقای مهندس گرانمایه اشاره کرد.
مهندس حسينعلي وكيل شهردار سابق کاشان در دوره تسلط اصلاح طلبان بر مجلس و قوه مجریه و شوراهای اول شهرها است. دوره ای که بحران کارگری کاشان به حادترین مرحله خود رسیده بود ولی شورای اول با وجود نوپایی خود توانست از برخی جهات کارنامه موفقی از خود بر جای گذارد. از مهندس وکیل به عنوان گزینه اصلاح طلبان شهر نام برده می شود. گروه های چپ کاشان که در دهه شصت به عنوان نیروهای انقلابی بیشتر مشهور و معلوم بودند سال هاست که دیگر رنگ و بوی آن دوره را ندارند و به همین دلیل کمتر مورد اقبال مردم در صندوق های رای قرار گرفته اند. شاید بوی پزهای روشنفکری و دنیا زدگی باعث دلزدگی مردم از آنها شده است.
مریم ارشدی، مدیر کل روابط عمومی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز از دیگر افرادی است كه نامش این روزها بر سر زبان هاست. عمده عاملی که باعث شده تا خانم ارشدی شانس خود را برای ورود به مجلس بیازماید احتمالا محاسبه وی بر رای منطقه آران و بیدگل و حمایت ستادهای دکتر احمدی نژاد در کاشان بوده است. اما عمده نگاه مردم آران و بیدگل به ویژه آران بیشتر به اشخاصی مانند آقای منصوری بوده و تمایل بیشتر اعضای ستادهای تبلیغاتی رئیس جمهور نیز فعلا به سوی سایر نامزدهای حاضر در رقابت هاست.
بحث افزایش تعداد نمایندگان و اختصاص یک نماینده به شهرستان آران و بیدگل باعث شد که مردم این منطقه از ماه ها قبل خود را برای پذیرش نماینده مستقل آماده کنند. آنها به استقبال سرتیپ منصوری از فرماندهان بازنشسته ارتش جمهوری اسلامی و از معتمدین این شهر رفتند و او را آماده کاندیداتوری و نمایندگی کردند اما عدم تصویب این لایحه در مجلس باعث شد که همه چیز به حالت اول خود بازگردد. کارشناسان و افراد آگاه به منطقه معتقدند در حال حاضر سرتیپ منصوری اگر بخواهد همچنان در میدان باقی بماند برای بدست آوردن کرسی مجلس مسیر بسیار سخت تری را در پیش رو دارد.
البته مهندس حسین کشایی عضو هیات مدیره مخابرات استان هم از خطه آران و بیدگل اعلام آمادگی کرده که احتمال حضورش در رقابت ها قطعی شده است.
شهروندان كاشانی، حتماً با نام حسن فدایی آشنا هستند. فردی كه در انتخابات قبلی جزء نامزدهایی بوده كه برای ورود به مجلس حضوری پر رنگ در فضای اجتماعی و سیاسی كاشان داشته است. او یک دفعه دیگر قصد ورود به انتخابات مجلس را دارد. این بار هم مستقل و به امید حمایت بیت مرحوم آیت الله یثربی و منطقه آران و بیدگل و کارکنان آموزش و پرورش و معلمان وارد گود شده است. باید دید آیا فدایی با تغییر در نحوه تبلیغات خود می تواند پیروز میدان شود.
به غیر از گزینه های فوق، از افراد دیگری هم به عنوان نامزدهای انتخابات مجلس نهم در كاشان، البته با قطعیتی كمتر نام برده می شود. عبدالحمید قائمی نژاد و دکتر صدیفیان از آن جمله می باشند.
گفتنی است دکتر زراعت نیز با گرایش چپ برای حضور در رقابت ها اعلام آمادگی نموده است.
باید منتظر ماند و دید كه با كمرنگ شدن فضای خاكستری رقبای جدی مجلس نهم در كاشان چه كسانی هستند.
سلام به نظر من حيف شد كه خانم ارشدي ثبت نام نكردند چون ايشان در منطقه ما تنها خانم هستند كه هم چهره اي ملي مي باشند و هم اينكه خدا را شاهد مي گيرم از كسي نشنيدم كاري به او محول شود و او اگر در توانش باشد انجام ندهد. خدمت به مردم به خصوص كاشان و آران و بيدگل همواره در رأس آرزوها و فعاليتهاي او بوده است من خاطراتي از او در زمينه خدمت مي دانم كه در مواقع لزوم اعلام خواهم كرد.