کاشان نیوز: رییس حوزه علمیه کاشان در خطبه نماز عید فطر در مسجد حبیب بن موسی (ع) کاشان اظهار داشت، ما جامعه بیمار ساختهایم و حاضر نیستیم این بیماری را برطرف کنیم.
آیت الله «میرسیدمحمد یثربی» گفت: در شرایط کنونی نباید اجازه داد کسانی زمام امور را به دست گیرند که منافع این نظام مقدس را به خطر بیندازند، بلکه باید بگذاریم دولتی که مردم به آن اعتماد کرده اند کار خود را انجام دهد.
وی انتفاد غیرمنصفانه و غیر واقعی را لطمه به دولت و نظام دانست و تاکید کرد: اگر به هر بهانه ای افراد شایسته را حذف کنیم نظام به خطر می افتد.
آیت الله یثربی گفت: مردم در انتخابات مختلف هوشمندانه عمل کرده اند و به رییس و نمایندگان مجلس نیز توصیه کرد خدمت به مردم را فراموش نکنند، زیرا مردم دیگر تاب آزمون و خطا را ندارند.
وی همچنین افزود: امروز نگاه دنیا به خاورمیانه است و در خاورمیانه نیز حیوانات وحشی همچون داعش، النصره و اسراییل غاصب درحال توحش هستند.
آیت الله یثربی در ادامه تصریح کرد: تمام مشکلات جامعه روسری خانم ها و نوع شلوار آقایان و مشکلات جنسی نبوده و این تنها گوشه ای از مسائل اجتماعی است.
وی گفت: بیشترین مسائل در گذشته مربوط به مشکل اخلاقی بود و در این دوران کمتر در مورد مسائل اخلاقی صحبت می شود و ما در جامعه با دو مشکل بزرگ فقر اعتقادی و اخلاقی روبرو هستیم.
وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل جامعه ما دروغگویی است که کلید خبائث ها و مشکلات است که در جامعه بسیار دیده می شود.
آیت الله یثربی منشا آلودگی های رفتاری را آلودگی اندیشه ها و ذهن ها دانست و تاکید کرد: ما جامعه بیمار ساخته ایم و حاضر نیستیم این بیماری را برطرف کنیم.
وی گفت: جامعه دچار بیماری سوء ظن است و همه نسبت به یکدیگر سوء ظن و بدگمانی دارند و فردی که دچار بدگمانی است دچار استرس و اضطراب روحی و روانی نیز می شود.
وی اظهار داشت: در جامعه نمی توانیم مصالح اجتماعی را تامین کنیم مگر اینکه فضائل اخلاقی در آن جامعه رواج یابد که این امر با انتخاب هوشمندانه مسوولان و متولیان و تعیین انسان های بالغ و هوشمند و سیاستمدار و طیب محقق می شود.
منبع: ایرنا
اقا مهدی ؛با احترام،شما در این شهر زندگی میکنید یا در کره ی دیگری؟.. ایشان جزو اولین کسانی بودند که عینا 8سال پیش هشدار چنین روزی را دادند و شهرت مخالفت ایشان با حاکمان8سال گذشته و غیره شهره ی عام و خاص است(آنروزی که خیلی ها جرات نطق کشیدن نداشتند و یا مجیزگو بودند)..پس بهتر است این سوال را از دیگرانی بپرسید که خود را امروز به راه دیگری زده اند....یک سرچ ساده در اینترنت مطالب انتقادی و مخالفت علنی ایشان با جریانی که تعبیر مغول وار(که اینهم شبیه به عبارتی است که خود ایشان برای جریان فوق الذکر طرح نموده اند) از ان گشته و سایر مطالب و اتهاماتی که به دلیل همین اتهامات شنیدند و برخی افراد نزدیک به ایشان در انتخابات گوناگون رد صلاحیت و ...گشتند را به شما نشان خواهد داد..در همین سایت،از بدو تاسیس به کرات این انتقادات و مقابله های علنی تیتر گشت و مقاله از آن منتشر شد و...زشت است که در عصر رسانه خود را دوستدار بدانیم و از مواضع کسی که ادعا در دوستیش داریم بی خبر باشیم !مگر انکه تعبیر من شما را دوست دارم مناظرات88 مدنظرمان باشد و قصد دست پیش گرفتن داشته باشیم! یا علی
اقا مهدی ؛با احترام،شما در این شهر زندگی میکنید یا در کره ی دیگری؟ ایشان جزو اولین کسانی بودند که عینا 8سال پیش هشدار چنین روزی را دادند و شهرت مخالفت ایشان با حاکمان8سال گذشته و غیره شهره ی عام و خاص است(آنروزی که خیلی ها جرات نطق کشیدن نداشتند و یا مجیزگو بودند)..پس بهتر است این سوال را از دیگرانی بپرسید که خود را امروز به راه دیگری زده اند....یک سرچ ساده در اینترنت مطالب انتقادی و مخالفت علنی ایشان با جریانی که تعبیر مغول وار(که اینهم شبیه به عبارتی است که خود ایشان برای جریان فوق الذکر طرح نموده اند) از ان گشته و سایر مطالب و اتهاماتی که به دلیل همین اتهامات شنیدند و برخی افراد نزدیک به ایشان در انتخابات گوناگون رد صلاحیت و ...گشتند را به شما نشان خواهد داد..در همین سایت،از بدو تاسیس به کرات این انتقادات و مقابله های علنی تیتر گشت و مقاله از آن منتشر شد و...زشت است که در عصر رسانه خود را دوستدار بدانیم و از مواضع کسی که ادعا در دوستیش داریم بی خبر باشیم !مگر انکه تعبیر من شما را دوست دارم مناظرات88 مدنظرمان باشد و قصد دست پیش گرفتن داشته باشیم! یا علی
ایشان از دومشکل فقر اعتقادی و فقر اخلاقی نام برده اند درحالیکه فقر اقتصادی هر روز بیشتر از دیروز غوغا و بنیان بسیاری از خانواده ها را تهدید می کند. به نظر حقیر آنچه قابل تامل است تاثیرفقر اقتصادی بر خانواده های معتقد و با اخلاق است وگرنه بسیاری از خانواده های مرفه تاثیری از مسایل اقتصادی نمی برند و وضعیت اعتقادیشان به مسایل دیگری مربوط است.متاسفانه بسیاری از مسئولین هنوز قائل به این هستند که مردم "علی وار" زندگی کنند و نمی خواهند واقعیتهای زندگی در این جامعه را بپذیرند. در همین شهر "مذهبی و سنتی " ما پسر یک کارخانه دار در تالاری مراسم عروسی می گیرد که دیروز پسر یک بازنشسته یا کارمند گرفته.تنها تفاوتشان تامین مخارج است. اولی خیلی راحت(شاید با پول پدرش )و دومی با وام بانکی.مگر حضرت علی نفرمود "اگر فقر از در خانه وارد شود ایمان از در دیگری خارج می شود " حضرت آقای یثربی! بعنوان یکی از دوستارانتان عرض می کنم. وضعیت اقتصادی امروز ما نتیجه هشت سال مدیریت آقایانی است که"مغول وار" به جان این مملکت افتادند و متاسفانه تایید همه جانبه هملباسان شما را سند اعتبارشان می دانستند. آیا شما همانطور که به مردم پند و اندرز و خطابه می دهید، با هملباسان مذکور خود نیزبرخوردی " حسین گونه" و جدی داشته اید تا امروز شاهد دو مشکل بزرگ فقر اعتقادی و اخلاقی نباشیم یا بسان بسیاری از راه "تقیه" و سکوت به نگرانی امروز رسیده اید؟ . .
دوست عزیز آیت اله یثربی همیشه به صراحت لحجه و بیان واقعیتها مشهور بوده اند