کاشان نیوز: نخستین شب «جشن خیریه آینه» با هدف کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم و صبحانه مدارس کودکان نیازمند برای دومین سال متوالی در کاشان برگزار شد.
این جشن به ابتکار انجمن اوتیسم، به همراهی انجمن دانشآموختگان سمپاد کاشان و با همکاری دانشگاه کاشان شامگاه جمعه ۲۳ بهمنماه در سالن فیض دانشگاه کاشان برگزار شد.
اجرای برنامه جشن که ساعت ۱۹ با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد را «پیمان طالبی» مجری شبکه ۳ برعهده داشت، و سعیده صالحغفاری مدیرعامل انجمن اوتیسم کشور، لاله اسکندی، مهدی صباغی و احمد مهرانفر بازیگران سینما و تلوزیون، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر، معاون امور برنامهریزی و اداری مالی فرمانداری و دکتر غزنوی مهمانان ویژه این جشن بودند.
صالحغفاری مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران در این آیین طی سخنان کوتاهی ضمن ابراز شادمانی و سپاس از استقبال از این جشن، اهداف انجمن اوتیسم را ابتدا اطلاعرسانی این اختلال در سطح جامعه و بین مردم و سپس آموزش خانوادههایی که در خانه فرزند دارای اختلال اوتیسم دارند عنوان کرد.
در برنامه جشن امشب چند کلیپ از زندگی خانوادههایی که فرزندانشان دچار این اختلال هستند به نمایش درآمد و گروه موسیقی مهر برای حاضران چند قطعه موسیقی سنتی اجرا کرد.
در ادامه مریم خیامیپور مدیرعامل انجمن کاشان ضمن خوشآمدگویی به میهمانان و تشکر از استقبال خوب خیرین گفت: در کاشان تا بهحال ۶۰مورد ابتلا به اختلال اوتیسم شناسایی شده که در فاصله سنی ۳تا ۳۰سال قرار دارند.
در انتهای برنامه هم بازیگران مهمان دعوتشده روی سن رفته و خود را معرفی کردند که احمد مهرانفر با لهجه شیرین کاشانی سلام علیک و خود را معرفی کرد و در ادامه مبالغ کمک خیرین با نام و بدون نام توسط آنها اعلام شد که هم شامل کمکهای نقدی هم تخصیص مصالح ساختمانی و دیگر نیازمندیها و حتی اعلام خدمات رایگان پزشکی برای خانواده های مبتلایان بود.
در این جشن از شهرداری، فرمانداری، آموزش و پرورش، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، و هییت محبان اهلبیت به خاطر کمکهای ویژه به انجمن و برگزاری جشن سپاسگزای شد.
شب دوم این جشن امشب شنبه ۲۴ بهمنماه در ساعت ۱۸ در سالن فیض دانشگاه برگزار میشود.
دَرخودماندِگی یا اوتیسم نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص میشود. علائم این اختلال تا پیش از سه سالگی بروز میکند و علّت اصلی آن ناشناختهاست. این اختلال در پسران شایعتر از دختران است. وضعیت اجتماعی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز درخودماندگی ندارد.
عکس: علی اسدالله زاده
دیدگاه شما