کاشان نیوز: رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان از گشایش نمایشگاه “نگارههای چوبی” در محل نگارخانه این دانشکده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کاشان، دکتر «علی عمرانیپور» افزود: در این نمایشگاه “محمد سلمانی” مدرس و استاد گروه صنایع دستی این دانشگاه آثار خود را ارائه کرده است.
وی اظهار داشت: این هنرمند خوش ذوق در این نمایشگاه آثار حجمی، نقش برجسته، مینیاتور و منبت خود را به نمایش گذاشته است.
وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه خلاقیتها و تواناییهای هنرمندان این دانشکده به دانشجویان و تشویق و ترغیت آنها به ارائه اینگونه آثار ذکر کرد.
این نمایشگاه از 23 تا 30 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 9 تا 18 برای بازدید علاقمندان در محل نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان دکتر اسلامی این دانشگاه دایر است.
دیدگاه شما