کاشان نیوز:یکی از معیارهای سنجش توسعه یافتگی کشورها، میزان حضور موثر زنان در جامعه است.
«علیرضا فاضل دربندی» در همایش «هنر، اموزش، یادگیری و مهارت» در دبیرستان فرزانگان کاشان ضمن بیان این مطلب افزود: به اعتبار تعالیم آسمانی، زنان در توسعه و پیشرفت جامعه، یک نقش اثربخش است که نمونه آن سیره عملی حضرت زهرا سلام اله علیها است.
معاون پژوهش و توسعه منابع انسانی مدیریت آموزش و پرورش کاشان ضمن تشریح اینکه برای تحقق توسعه اجتماعی، باید زنان و دختران جامعه به عنوان نیروی فعال و سازنده حضوری کارآمد داشته باشند و این مسیر میتواند از مدارس شروع شود بیان کرد: نیروی انسانی از سرمایههای اصلی یک جامعه است و هر اندازه مهارت و تخصص منابع انسانی پرورش پیدا کند، اثربخشی و بهرهوری جامعه در همه ابعاد افزایش پیدا خواهد کرد.
وی آشنایی دانش آموزان با مهارتهای هنری و حرفهای، یک ضرورت برای حضور بانشاط زنان و نقش آفرینی واقعی آنها در مدیریت جامعه آینده دانست و تاکید کرد: آموزشهای نظری به عنوان بخشی از زندگی است که با عنصر هنر و مهارت تکمیل میشود و آشنایی قشر تحصیل کرده با این مهارتها، ضمن اشتغالزایی در بهبود سطح کیفی زندگی افراد جامعه نیز موثر است.
مدیر دبیرستان فرزانگان کاشان اهداف همایش یک روزه هامی با شعار «هنر، آموزش، یادگیری و مهارت» را نمایش توانمندی دانش آموزان نخبه این واحد آموزشی در عرصههای هنر و مهارت حرفه آموزی اعلام کرد و افزود: این همایش، یازدهمین همایش سالانه است که با هدف شناسایی استعدادهای برتر، پرورش تفکر خلاق و ایجاد شرایط مناسب در زمینههای مختلف علمی – هنری توسط دانش آموزان ممتاز برگزار میشود.
«فرشته جوادزاده» با بیان این مطلب که همایشهای ده سال گذشته با موضوعهای علمی و پروژههای تحقیقاتی برگزار شد ولی همایش امسال به موضوع مهارتهای هنری و مهارتی دانش آموزان اختصاص یافت تا ضرورت توسعه این بخش از آموزشها نیز مورد توجه قرار بگیرد تاکید کرد: ارائه آموزشهای فنی و حرفهای متناسب با نیازهای جامعه یک ضرورت است که کاربردی کردن این آموزشها نقش مهمی در اشتغالزایی تحصیل کردگان به ویژه زنان جامعه ایفا میکند.
ویضمن تشریح رشتههای شرکت کننده در همایش هامی که در ۲۰ غرفه توانمندی دانش آموزان در رشتههای آشپزی، طراحی لباس، بافتنی، اوریگامی، نجوم، هنرهای رزمی، موسیقی، کاریکاتور، موسیقی و عکاس عرضه شده است گفت: در سال جاری ۳۹۵ نفر از دانش آموزان نخبه در دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان شاغل به تحصیل هستند که ۸۰ نفر از آنها در این همایش آثار خود را ارائه کردهاند.
سلام بهتر نبود به جای حرف های جناب فاضل که ربط چندانی به همایش ما نداره، با دبیر اجرایی این همایش-سرکار خانم نیکویی نژاد- درباره ی نحوه ی شکل گیری این ایده و این نوع برگزاری مصاحبه می کردید تا شبهات دوستان برطرف بشه؟
خانم جوادزاده بسیار راحت صورت مساله پاک میکنید.. همایش و نمایشگاه سه روزه ای که ۹ سال با کوشش دانش آموزان دبیرستان برگزار میشد و ایده ها و طرح های بدیعی که گاها در جشنواره خوارزمی هم رتبه میاوردند رو به راحتی تبدیل به یه نمایش یک روزه واسه آموزش و پرورش کردید! اینجوری راحت تره دیگه برای خودتون و کادرتون... واقعا متاسفم..
یکی از راه های دستیابی به توسعه یافتگی نیروی انسانی بکارگماری معلمین بارویکرد روانشناسانه. آنهم برای مقطع ابتدای است-