کاشان نیوز: یادمان «ارباب حسن تفضلی» پدر صنعت نساجی ایران، همزمان با بیستوهفتمین سال درگذشت این کارآفرین و صنعتگر فقید، با حضور اعضای خانواده آن مرحوم و جمعی از خیران و صنعتگران در دانشگاه کاشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کاشان، در این مراسم، رئیس دانشگاه کاشان «ارباب تفضلی» را یکی از اسوههای نیکی و خیرخواهی برشمرد و گفت: جامعه کاشان مدیون خدمات ارزنده مرحوم «ارباب تفضلی» در زمینههای مختلف به خصوص صنعت نساجی است.
دکتر «عباس زراعت» از خاندان «ارباب حسن تفضلی» به عنوان اعضای مؤثر ستاد توسعه دانشگاه کاشان نام برد و اظهار داشت: ایجاد دانشکده نساجی که به همت بازماندگان آن مرحوم و به یاد او در دانشگاه ساخته میشود، باقیالصالحات است که نام و یاد آن مرد بزرگ را در اذهان ماندگار خواهد ساخت.
رئیس دانشگاه کاشان از برگزاری مراسم سالانه «جایزه ارباب تفضلی» خبر داد و افزود: اولین دوره این مراسم همزمان با سالروز تولد پدر صنعت نساجی ایران اردیبهشتماه سال آینده در این دانشگاه برگزار میشود.
در این مراسم دختر مرحوم «ارباب تفضلی» با قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه، مرحوم «ارباب تفضلی» را یکی از بزرگمردان و نامآوران صنعت ایران معرفی و اضافه کرد: آن مرحوم علاوه بر آن در ایجاد و استمرار کوششها و فعالیتهای مدیران این صنایع نقش مؤثری را ایفا میکرد.
«زیبا تفضلی» با بیان اینکه نام «ارباب حسن تفضلی» در تاریخ صنعت نساجی نوین، بهعنوان پدر صنعت نساجی ایران ماندنی است اظهار داشت: تمام همت پدر این بود که با مددالهی در خدمت مردم باشد و تمام فکرش آن بود که از طریق آموزش کارائی و تلاش، مردم را بسوی اندیشه برتر، خلاقیت نوین و صنعتگری جدید سوق دهد و زندگی بهتری در سایه امید، آگاهی و سازندگی برایشان میسر سازد و به همین مناسبت نام او بهعنوان «پدر» و یا «ارباب تفضلی» باقی مانده است.
وی خاطرنشان کرد: مرحوم «تفضلی» با خرید و فروش پارچههای کرباسی و متقال کارش را شروع کرد و پس از مدتی به قالیبافی با ایجاد کارگاههایی با قالیهای نفیس که هماکنون هر کدام گنجینهای از هنر دست ایرانی و این مرز و بوم و زینتبخش موزهها و نمایشگاههای هنری جهان میباشد، روی آورد.
سخنرانی دکتر «سید محمدراستگو» و دکتر «عبدالرضا مدرسزاده» از اعضای هیات علمی دانشگاههای کاشان و دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص خصوصیات اخلاقی، زندگی و افکار بلند مرحوم ارباب تفضلی از دیگر برنامههای یادمان ایشان بود.
در این مراسم از طرف ستاد توسعه دانشگاه کاشان اثر هنری تابلو سیاه قلم چهره سرکار خانم «زیبا تفضلی» به وی اهدا شد.
اطلاع رسانی مراسم واقعاضعیف بود-آقای زراعت باروابط عمومی بالاتروبهترچنین برنامه های راپرگزارکنید-جای مسولان اجرایی وجمعیتهای مرتبط خالی بود-
کمی به تندروی هایمان فکرکنیم ، درس بگیریم و تکرار نکنیم. پس از ۲۷ سال از درگذشتش اولین مراسم رسمی بزرگداشت ایشان برگزار شد. دقت کنید... ۲۷سال... چه خوب حرمت مردی که آبادانی امروزمان را مدیونش هستیم نگه داشتیم. ای دریغ از ما.... بهرحال باید یادبود این بزرگمرد را به فال نیک گرفت. از برگزارکنندگان مراسم کمال تشکر را دارم. کار خوب و پسندیده ای کردند. همچنین از دختر گرامی ایشان که با انجام امور خیریه انصافا راه پدر را در آبادانی کاشان ادامه می دهند بسیار ممنونم.برایشان آرزوی سلامتی دارم. پس از این مراسم، نامگذاری مکانی در خور ایشان تکمیل یادبود این مرد بزرگ خواهد بود. ان شاا...