روابط عمومی جهاد کشاورزی کاشان اعلام کرد: اولین جشنواره گل و گلاب رضوی پیرو اولین جشن فنی و تخصص گل محمدی و آیین گلابگیری که در سال 1388 توسط شرکت شرکت تعاونی تولید روستایی گلستان سده برگزار شد سال 1391 با تشكيلاتي سازمان یافته و با همکاری مدیر کل دفتر پیگیری های ویژه آستان قدس رضوی و پشتیبانی تولید کنندگان و اعضای این شرکت در استان تهران برگزار می شود.
مدیر عامل شرکت تعاونی تولید روستایی گلستان سده ضرورت و اهميت این جشنواره را معرفی توانمندیها ، پتانسیل ها ، جاذبه های گردشگری بخش برزک ، ارتقای فرهنگ استفاده از گلاب و عرقیجات دارویی ، فراهم آوردن زمينه مناسب براي بروز و ظهور خلاقيت هاي جوانان و دانشجويان ، افزايش انگيزة مطالعه و پژوهش ، بهره مندي جامعه از انديشه ها، آموختهها و آثار دانشجويي، ترغيب و تشويق دانشجويان به مطالعه و تحقيق، برشمرد.
میثم مجیدی زاده افزود از اواسط اردیبهشت ماه با اجرای مراسم افتتاحیه جشنواره مذکور رسمیت یافته و بلافاصله در یک فرآیند دوازده روزه، بخش های جنبی جشنواره کار خود را آغاز میکند و در قالب گروهها و كميته هايي همچون گروه اجرایی، علمي، گروه پشتيباني و .. سازماندهي مي شود.
وی در بخشی دیگر افزود؛ بخش ویژه جشنواره ساخت نمایی از یک خانه کاملا روستایی به شیوه معماری برزک ،یک واحد تولید گلاب و عرقیجات به روش سنتی خواهد بود که در طول مدت جشنواره فعالیت خواهد داشت.
مجیدی زاده همچنین گفت: در غرفه درمان به صورت دائمی یک پزشک متخصص گیاهان دارویی نسبت به مشاوره و تجویز دارو به بازدید کنددگان حضور خواهد داشت.
مجیدی زاده بیان داشت: بررسي اجمالي اين جشنواره نشان مي دهد كه سيستم متمركز آن مؤثر واقع شده است به گونه اي كه همه ساله با رشد روز افزون نیاز به کاهش مصرف داروهای شیمیایی و ترویج استفاده از گیاهان دارویی با گسترش حوزه علمي جشنواره رشد روزافزوني را داشته .
وی نتايج جشنواره ر اچنین برشمرد:
– ارج نهادن و ادای احترام به هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام علی ابن موسی الرضا و تقدیم تحفه ای ناچیز از عصاره گل محمدی ناب بخش برزک
– ترویج استفاده از طب سنتی و شیوه های مراقبت اسلامی
– معرفی بخش برزک به عنوان اصلی ترین تولید کننده گلاب و بیش از 70 نوع عرقیجات گیاهی
ـ ايجاد فضاي مشاركت در بين سازمان ها، نهادها و دستگاههاي مرتبط در جهت توسعه و ارتقاء جایگاه کشاورزی بخش با توجه به پتانسیل های موجود.
ـ تقويت روحيه علمي تولید کنندگان و مصرف کنندگان گلاب و عرقیجات گیاهی
ـ حمايت از تولید کنندگان نمونه و معرفي آن ها به واحدهاي صنعتي و دیگر کشورها
ـ شناسايي نيروهاي خلاق و مستعد و به کارگیری آنها در زمینه تولید
مجموعه اين نتايج نشان مي دهد كه اين فعاليت علمي مورد استقبال جامعه د انشگاهي كشور قرار گرفته و اميد مي رود كه در سطوح بين المللي نيز نقش خود را ايفاء نمايد.
دیدگاه شما