فازهای بعدی طرح انتقال آب زایندهرود به اتمام رسیده
روزنامه کاشان-با پایان عملیات تونل و آماده شدن تسویهخانه، فازهای بعدی طرح انتقال آب زایندهرود به این دو شهرستان به اتمام رسیده است و فاز تکمیلی انتقال آب زاینده با ظرفیت یکهزار و یکصد لیتر بر ثانیه به زودی بهرهبرداری میشود.
علیاصغر گرانمایهپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس در کاشان اظهار داشت: فاز اول پروژه انتقال آب زایندهرود با ظرفیت 250 تا 300 لیتر بر ثانیه در سالهای اول نمایندگی من در مجلس شورای اسلامی به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: برای انتقال ظرفیت نهایی انتقال آب زایندهرود به دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل نیازمند حفر تونلی به طول 10 کیلومتر در محل سد زایندهرود و پایان عملیات تسویهخانه بود.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی افزود: در سالهای گذشته همه ساله بودجه مورد نیاز این طرح در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اختصاص داده شد و امروز با پایان عملیات تونل و آماده شدن تسویهخانه، فازهای بعدی طرح انتقال آب زایندهرود به این دو شهرستان به اتمام رسیده است و فاز تکمیلی انتقال آب زاینده با ظرفیت یکهزار و یکصد لیتر بر ثانیه به زودی بهرهبرداری میشود.
به گفته وی در حال حاضر آب انتقالی زایندهرود به کاشان با ظرفیت 250 تا 300 لیتر بر ثانیه با مخلوطی از آب چاههای منطقه کاشان در شبکه توزیع این شهرستان قرار گرفته است.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی ایران بیان داشت: بعد از اطلاع از این طرح با نوشتن نامهای به نامجو وزیر نیرو در سال گذشته، علاوه بر سمنان و شهرهای بهرهبردار از دریای خزر شهرستانهای کاشان و آران بیدگل نیز به شهرهای بهرهبردار اضافه شد.
گرانمایهپور اضافه کرد: در این طرح ابتدا از دریای خزر آبگیری شده و بعد از انتقال به تأسیسات آبشیرینکن، بخشی از آن به صورت پمپاژ و بخشی نیز به صورت ثقلی از طریق خط لوله به فلات مرکزی منتقل میشود.
به گفته وی با بهرهبرداری از این پروژه شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل نیز در زمره شهرهای بهرهبردار از این طرح به شمار رفته و مردم این دو شهرستان از آب تسویه شده آن بهرهمند میشوند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر طرح انتقال آب از دریای خزر، اقداماتی نیز برای طرح انتقال آب از خلیج فارس به کاشان انجام شده تا در صورت اجرا شدن این طرح، دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل نیز از شهرهای بهرهبردار این طرح قرار گیرند.
نماینده مردم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: آب استحصالی از دریای خزر و شیرین شدن آن و همچنین انتقال آن به کاشان با قیمت تمام شده بالایی همراه است.
گرانمایهپور در عین حال انتقال تمام طرفیت پروژه خط انتقال آب زایندهرود را از اولویتهای اول شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل اعلام کرد و از انتقال آب دریای خزر و خلیج فارس به عنوان اولویتهای بعدی این دو شهرستان نام برد.
گرانمایهپور پایان متذکر شد: انتظار میرود مجموعه این طرحها بتواند برای نسلهای آینده این دو شهرستان مفید باشد.
http://peace14khakpour.persianblog.ir این نظر( ناشناس) چطور در وبلاک من آمد نمی دانم !؟ من خودم تا امروز نمی توانم به وبلاکم نظر اضافه کنم . که مجبور شدم چند وبلاک همین مطالب درست کنم !؟ اما جواب این معترض : اگر دولت است که حق دارد . اگر عادی است و در وبلاکم نفوذ کرده است . سالهاست می خواستند کانال بکنند !؟ و رودخانه مصنوعی درست کنند !؟ که عملی نیست و درست نمی کنند !؟ و این من بودم که طرح پروژه انتقال آب توسط لوله از دریای خزر به خلیج فارس را ابداع کردم و تبلیغ کردم و افتخار به اینکار را دارم و باز هم تبلیغ می کنم !؟ این وسط شما ناراحت نشوید و بروید یک کار مثبت انجام دهید!؟
http://peace14khakpour.persianblog.ir
طرح ماندگار من اجرايي شد . 1- پس از سالها تحقيق و طراحي و تبليغ و وبلاك درست كردن : طرح ماندگار من ( انتقال آب درياي خزر به خليج فارس و بالعكس ) با شجاعت بسيار زياد دولت محترم اجرايي شد . متشكرم . 2- براي بقاء بشريت طرحي بهتر از اين طرح وجود ندارد . و اين بزرگترين خدمت به بشريت است . شما هم نيكي كنيد و به آن افتخار كنيد !؟ 3- البته براي سهولت انجام طرح و كم كردن هزينه طرح مي توانم كمك زيادي بكنم . 4- peace4khakpour.persianblog.ir. طرح باید راه حل داشته باشد . که قابل اجرایی باشد . و گر نه هزاران طرح هست که اجراء نمی شود چون راه ساده و ارزان برای اجرایی شدن ندارد . و طرحی که راه حل ندارد خیال پردازی است . و طرح ایران رود یعنی کندن کانال و ایجاد رود از دریای خزر به خلیج فارس : که از زمان داریوش مطرح بوده . و هرچند مدتی کسانی حرف اجرای آن را می زدند فابل اجرا نیست . و در صورت اجرا با حادثه ای فاجعه بار می شود !؟ چون هم هزینه زیادی دارد و هم خسارت زیادی دارد و هم اجرای آن مدت زمان زیادی طول می کشد . و هم مهمتر از همه : --- سطح آب دریای خزر 28 متر پائین تر از سطح آب خلیج فارس است و این یعنی فاجعه غرق دریای خزر و استانهای شمالی کشور ایران و همسایگان شمالی کشور !؟ --- قدیمی ها سطح آب را حساب نمی کردند . آقایان جدید طراح پروژه کانال آب هم سطح آب دو دریا را نمی اندیشند . طرح می دهید مانند من طرح را درست و کامل و اجرایی درست کنید . که فقط طرح ماندگار من با استفاده از لوله گذاری قابل اجرا است . برای انجام و اتمام طرح ماندگار من هر هزینه ای بپردازیم می ارزد . کار بزرگ و نیکو کردن هزینه دارد . اگر هزینه اضافه باشد باز هم می ارزد . یک بار کار بزرگ و اساسی انجام می شود و یک عمر همه نسل ایرانی بی آبی نمی بیند . کدام کار از این طرح ارزانتر است و ساده و براحتی اجرایی می شود . که در دنیا سابقه ندارد . کار بزرگ را مردان بزرگ انجام می دهند . در تاریخ بنگرید . و این طرح آب شیرین ایران را هم تامین می کند بر ای همه دوران !؟ واین طرح جزئیات و فرعیات زیادی دارد . موفق باشید .