کاشان نیوز- ایمان سرانجام: شهرستان کاشان با جمعیتی بالغ بر 400هزار نفر بدون تردید بعد از شهر اصفهان بزرگترین شهرستان در استان اصفهان محسوب می شود که باوجود قابلیتها و ظرفیتهای بالای صنعتی و فرهنگی، مورد کم مهری و بی توجهی مسئولین کشوری قرار گرفته است و باعث شده تا در اصفهان به کاشان بعنوان یک منبع درآمدزایی توجه شود و برای حصول این قابلیت با استقرار مدیران غیر بومی به خواسته خود دست یابند.
علاوه بر جمعیت کاشان و وجود کاشان در میانه شاهراه مواسلاتی کشور و وجود صنایع و معادن بی شمار در این شهرستان و بعد مسافتی آن تا مرکز استان نتوانسته است مسئولین را برای استان شدن کاشان متقاعد سازد و هرازگاهی مسئولین کشوری در باب استان شدن کاشان سخن از رایزنی برای تشکیل این استان بر زبان جاری ساخته اند بصورتی که محمود احمدی نژاد در اولین دور سفرهای استانی خود در گرمای سوزان کاشان به مردم وعده داد درصورت باز شدن باب استان جدید در کشور و افزایش جمعیت این شهرستان، کاشان نیز استان خواهد شد.
متاسفانه این وعده رئیس جمهوری عملی نشد تا استان البرز با محوریت کرج شکل بگیرد و کاشان و مردم چشم انتظار بمانند ونماینده وقت کاشان در مجلس شورای اسلامی برای التیام الام مردم، به خبر شهرستان ویژه کاشان یا همان فرمانداری ویژه بسنده کرد، اقدامی که در آن زمان انتقاد بسیاری از سیاسیون را بدنبال داشت و از آنروز تاکنون مردم کاشان تغییری در وضعیت کاشان و احقاق حقوق از دست رفته خود ندیدهاند و تنها برخی مسئولین محترم با یدک کشیدن نام معاون مدیرکل و یا مشاور مدیرکل سکوت کرده اند تا مبادا صندلی و میز آنها از سوی مدیران بالادستی بدلیل زلزله های شایع در کشور بلرزد و کسی دیگر را جای خود ببینند.
سوالی که بارها از سوی اصحاب رسانه از طرف حسینعلی حاجی فرماندار اسبق کاشان در باب مزایای فرمانداری ویژه بی پاسخ مانده، اکنون نیز در زمان حضور جوادی در جایگاه معاون استاندار و فرماندار کاشان در هاله ای از ابهام است وگویا بی پاسخ ماندن این سوال ادامه دارد.
هدف از نگاشتن این سطور صرفا مطرح کردن داستان پرغصه استان کاشان نبوده و نیست اما آنچه که در دور چهارم سفر استانی رئیس جمهور به اصفهان قابل تامل است عدم حضور ایشان در شهرستان کاشان است که می تواند بدلیل فرار از پاسخ به شهروندان در قبال وعده های اولین دور سفر هیئت دولت به این شهرستان باشد.
طرحهای بی سرانجامی که تنها با یک جانمایی پروندههایش خاک بایگانی شدن را بر روی خود می بیند و مدیران مربوطه در شهرستان هم هرازگاهی در پاسخ به سوالات خبرنگاران در باب دلائل عدم پیشرفت مراحل اجرایی پروژه ها سخن از تعامل و رابطه برزبان جاری می کنند.
اینکه چگونه رئیس جمهور به اصطلاح عدالت محور در استان سمنانی که تنها چهار شهرستان و جمعیتی کمتراز 900هزار نفر رادارامی باشد، دیدار با مردم دیگر شهرهای این استان را در دستور کار خود قرار می دهد و شهرستان شاهرود را با جمعیتی کمتر از 200هزار نفر نه تنها همتراز کاشان بلکه برتر از کاشان می داند وانگاه در سفر خود به اصفهان در میدان امام اصفهان اینگونه سخن می گوید:«اجرای عدالت نیازمند مراقبت و حضور دائمی است و امروز کسی که بر عدالت پافشاری میکند خود او را متهم میکنند. اینها تکرار تاریخ است، باید مراقب باشیم و در به پا داشتن عدالت پافشاری کنیم و خدا نیز ما را یاری خواهد کرد تمایل به زیاده خواهی یک تمایل بسیار قوی و جدی است، لذا باید مراقب بود. برپایی عدالت نیازمند هوشمندی دائمی و همگانی است. نباید تصور شود که مقام معظم رهبری و رئیسجمهور هستند و خودشان عدالت را انجام میدهند. باید همه برای برپایی عدالت تلاش کنیم و این گردنهای است که باید از آن عبور کردکار سخت است و نیاز به ایستادگی دارد».
وی با تاکید بر اینکه اجرای عدالت نیازمند مراقبت و حضور دائمی است، افزود: امروز کسی که پافشاری بر عدالت میکند، خود او را متهم میکنند. باید مراقب باشیم و در به پا داشتن عدالت پافشاری کنیم، در عرصه بینالملل نیز باید عدالت مستقر شود، اما اجازه نمیدهند و تا حرکت میکنیم بهانه درست میکنند. یک روز مساله هستهیی را و روز دیگر مساله دیگر را پیش میکشند. مهمترین مشکل مستکبران نیز عدالت است؛ چراکه اگر عدالت برپا شود، نمیتوانند قارهها را غارت کنند.
اگر بخواهیم سخنان رئیس جمهور را در بعد منطقه ای تفسیر کنیم می بینیم که برای رسیدن به عدالت نیازمند خواستن و پافشاری تمامی مدیران و مسئولین شهرستان و پشتیبانی مردم از آنها هستیم که متاسفانه این امر تاکنون در کاشان محقق نشده است وهمیشه در انتظار عدالت نشسته ایم و بیم آن بوده است که کسانی که برای عدالت و احقاق حقوق شهروندان گام بردارند انگشت اتهام به سویشان نشانه رود.
حال که شخص رئیس جمهور خواهان پافشاری و اصرار بر اجرای عدالت است چرا ما بدنبال تحقق آن نباشیم و نخواهیم که پس از سالها انتظار نه برای زیاده خواهی بلکه برای دست یابی به حقوق و پتانسیلهای والای شهرمان در عرصه صنعت، فرهنگ و دانش مصر و پیگیر شویم و یقینا مدیران، مسئولان و تک تک همشهریان در قبال آیندگان مسئول و پاسخگو هستند و به یقین مدیرانی که برای ارتقا کاشان تلاشی ندارند، بدنبال خدمت به مردم نیستند و جمله تشنگان قدرت در باب آنها صدق می کند.
دردور چهارم سفر استانی هیئت دولت علی سعید لو معاون بینالملل رئیس جمهور را رهسپار کاشان کرد تا در دیدار به اصطلاح مردمی اش در فرمانداری کاشان مشکلات مردم را بشنود و به گوش شخص اول دولت برساند.
جلسه ای که اگر جمعیت 400هزار نفری منطقه کاشان را جزء مردم کاشان بدانیم از آن بی اطلاع بوده اند و تنها افرادی کمتر از انگشتان دو دست جدای از مسئولین و مدیران شهرستان در این جلسه حضور داشته اند تا به مشکلات نخ نما شده ی شرکت ریسندگی و بافندگی کاشان اشاره کنند مشکلی که از وعده های دور اول سفر رئیس جمهور عدالت محور و حتی دولت اصلاحات و فرمانداران قبلی کاشان بوده است که به همین راحتی سالیان سال کارگران کاشانی با آن گریبانگیر هستند و گویا قابل حل نیست . وهیچ گونه خبری در مورد تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه برای مشکلات کاشان از سوی هیچ منبع خبری مخابره نشده است تا حدی که عباسعلی منصوری نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی اعتراض خود را به نحوه گزینش نمایندگان دولت در سفر به شهرستانهای استان اصفهان به گوش رئیس جمهور رسانده و در اقدامی بی سابقه و اعتراض آمیز از حضور در مراسمی که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آران و بیدگل بر گزارشد اعتراض خود را علنی کرد.
شاید یافتن پاسخ این سوال از مسئولین شهرستان همراه با طفره باشد که با تغییر کاشان به فرمانداری ویژه و پستهای معاونت یا مشاور مدیر کل چه موانعی از سر راه مردم این شهر برداشته شده است و برای اینکه یکطرفه به قاضی نرویم آماده انعکاس پاسخ مسئولینی که خود را پاسخگوی مردم میدانند هستیم.
اراین مسائل که بگذریم باید ببینیم که مسئولین گذشته که میلیون ها تومان در سال از جیب این ملت و به کام خودشان حقوق و مزایا گرفتند کجایند و چرا پاسخگوی مشکلات پا برجای مانده ازدوران مدیریتی خود نیستند و به راحتی در پست ها و منصب های دیگر بر یال قدرت نشسته اند و هیچکس از آنها بازخواستی نمی کند؟
آیا مسئولین تا کنون به این فکر کرده اند که باید در قبال ریال به ریال حقون معاونت مدیرکلی خود باید به مردم این شهر پاسخگو باشند؟
آیا مسئولین شهرستان در این مدت به این پست به عنوان یک افتخار نگاه کرده اند یا سنگری برای دفاع از حقوق همشهریان بهره جسته اند؟
همه این مطالب و سوالها می تواند تلنگری باشد در راستای تحقق عدالت در جامعه و بدانیم هر آنکس که در برابر ظلم و پایمال شدن حقوق دیگران سکوت کند در آن ظلم همراه بوده و باید پاسخگو باشد.
دمت گرم ایول
زنده باد هرچند که شاید برخی تاب شنیدن این حرفها را نداشته باشند و عکس العمل منفی نشان دهند اما کجایند که این حرفها را جامه عمل بپوشانند همه مدیران شهرستان بدنبال پست مقام هستند ننگ بر قدرت و قدرت پرستان
آفرین مراقب خودتان باشید...