کارگران ریسندگی کاشان ۴۰ ماه حقوق معوقه طلب دارند
روزنامه کاشان: درحالی که کارگران ریسندگی، بافندگی و نساجی کاشان با ۴۰ ماه حقوق معوقه ماهیانه ۲۰۰ هزارتومان حقوق دریافت میکنند، عدم تامین اعتبارماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع، مصوب برنامه پنجم واحدهای نساجی قدیمی و بزرگ شهرستان کاشان را که میتوان با اجرای آن بخش عظیمی از کارگران این شرکتها را بازنشسته کرد همچنان با مشکل جدی مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در کاشان کارگران این شرکت حتی بخشی از عیدی و بن سالهای قبل خود را نیز دریافت نکردهاند، این کارخانه با بدهی نزدیک به ۱۳۰ میلیارد تومانی به کارگران شاغل، بازنشسته و سازمان تامین اجتماعی دست و پنجه نرم میکند.
هم اکنون کارگران این شرکت به رغم اینکه بالغ بر ۴۰ ماه حقوق معوقه طلب دارند با دریافت ماهیانه ۲۰۰ هزارتومان با توجه به تورم موجود جهت تامین مخارج زندگی خود و مشکلات موجود به سختی امرار معاش مینمایند.
کمبود مواد اولیه، عدم تامین نقدینگی، واردات بیرویه منسوجات خارجی و طلب بالغ بر ۲۰ میلیون تومانی هر کارگر از مشکلات اصلی این واحد تولیدی بزرگ و قدیمی نساجی در شهرستان کاشان است.
البته تاکنون مسئولان استانی و شهرستانی اقداماتی برای سرپا نگه داشتن این واحد بزرگ بافندگی و تولیدی تاکنون انجام دادهاند ولی ضروری است نسبت به رفع موانع موجود و تامین اعتبارات لازم جهت تامین مواد اولیه برای ادامه حیات این واحد بزرگ تمهیدات جدیتری اندیشیده شود.
این شرکت درحال حاضر با ۵۰۰ نفر کارگر فعال است که هفتهای ۵۰ هزارتومان به هریک ازکارگران شاغل پرداخت میشود به طوری که تعداد ۴۰۰ نفر از کارگران آن درب یمه بیکاری بسرمیبرند.
اجرای بند ۲ مصوبه ۱۶ /۵/ ۱۳۹۰ هیئت وزیران و ماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع بخشی از مشکل را حل میکند
مدیرعامل شرکت ریسندگی، بافندگی و نساجی کاشان از عدم اجرای بند ۲ مصوبه ۱۶ /۵/ ۱۳۹۰ هیئت وزیران و ماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع مصوب برنامه پنجم انتقاد کرد و گفت: با توجه به اینکه اکثر سوایق کاری کارگران شرکت ریسندگی کاشان بین ۱۹ تا ۲۷ سال است اگر بند دو مصوبه شماره ۱۲۰۸۰۳ هیئت وزیران که مربوط به رفع خلاء بیمهای کارگران است اجرایی شود، تعداد قابل توجهی از کارگران این شرکت بازنشسته خواهند شد.
«ناصر صامت» در گفتگو با خبرنگار ایلنا در کاشان با اشاره به اینکه مدت دو سال است که دولت به خاطر عدم تامین اعتبارماده ده قانون نوسازی صنایع را که مصوب برنامه پنجم است، اجرا نمیکند، تصریح کرد: به رغم اینکه بیش از ۳۲ تن ازنمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در کمیسیون اجتماعی مجلس نیز پیگیر این موضوع بودهاند، متاسفانه تاکنون این مصوبه اجرایی نشده است.
ریسندگی کاشان از شهریور ۹۰ یک ریال نقدینگی برای خرید مواد اولیه نگرفته است
وی همچنین ازعدم پرداخت حتی یک ریال نقدینگی به این شرکت از شهریورماه سال گذشته تاکنون جهت خرید مواد اولیه برای ادامه تولید انتقاد کرد و گفت: علیرغم تمام مشکلات موجود توانستهایم از دهه فجر سال ۹۰ تا۲۳/ ۱۲/۹۰ طی دو مرحله به هریک از کارگران شاغل و بیمه بیکاری این شرکت مبلغ ۵۰۰ هزارتومان به صورت علی الحساب بابت عیدی و پاداش پرداخت نماییم.
واردات کمر تولیدات داخلی را شکسته است
مدیرعامل شرکت ریسندگی ونساجی کاشان با اشاره به اینکه کالاهای وارداتی ضربه زیادی به تولیدات داخلی زده است گفت: به رغم تمام مشکلات با توجه به تکنولو لوژی پیشرفته و برند ۷۸ سالهای که شرکت ریسندگی و نساجی کاشان در بازارهای داخلی و خارجی دارد درصورت تامین نقدینگی و اجرای یند ۲ مصوبه هیئت وزیران ضمن اینکه این شرکت با حداکثر ظرفیت تولید قادر به ادامه حیات خواهد بود در قبال این اقدام تعداد زیادی از جوانان و نیروی جدید نیز در این شرکت مشغول به کار خواهند شد.
وی همچنین ازاجرای مصوبه شورای تامین استان اصفهان مبنی بر استمهال بدهیهای این شرکت به بانکها در سال قبل با همکاری استانداری استان اصفهان و فرمانداری این شهرستان خبرداد و گفت: درسالجاری نیز درشورای تامین استان اصفهان مصوب شد تا درآمد حاصل ازفروش املاک مازاد بر مصرف شرکت برای بخشی از بدهیهای موجود پرداخت شود، ضمن اینکه در سال ۹۰ در حدود ۳۰۰ نفر از کارگران این شرکت بازنشسته شدهاند.
وی ضمن تشکر از وزارت صنعت، معدن و تجارت به خصوص مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارتخانه متبوع نسبت به پیگیری مسائل و مشکلات این شرکت، اظهار امیدواری کرد در سال ۹۱ این همکاریها به نتیجه مطلوب برسد و مشکلات موجود در شرکت ریسندگی کاشان حل و فصل شود.
دیدگاه شما