کاشان نیوز: چندی پیش سازمان رفاهی تفریحی سابق که اکنون به سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان تغییر نام داده است با تبلیغات گسترده ای اقدام به معرفی و ثبت نام برای طرحی با نام غدیر پژوهی کرد، در این زمینه یک شهروند نامه ای اعتراضی به کاشان نیوز ارسال کرده است که در ادامه می آ ید:
اینجانب چند وقت پیش با توجه به تبلیغاتی که شهرداری یعنی سازمان رفاهی تفریحی در مورد طرح غدیر پژوهی در سطح شهر زده بود و با توجه به علاقه و ارادتم به حضرت علی (ع) در این طرح ثبت نام کردم.
به من گفتند این طرح با همکاری موسسه ای در تهران به مدیریت حجه الاسلام شاه آبادی اجرا می شود و حدود ۵۰۰ نفر به گفته خودشان ثبت نام کرده اند. از هر نفر هم ۵۰۰۰ تومان بابت ثبت نام گرفتند یک جشن افتتاحیه هم گرفتند یکی از مراکز اصلی فرهنگسرای معراج بود. یک جلسه کلاس هم برگزار کردند و توی آن کلاس بود که اعلام کردند برای هر جلسه مبلغ ۲۰۰۰۰ تومان و ۵۰۰۰ تومان هم برای هر جزوه باید بدهید وخلاصه ظاهرا یک دکان خوب باز کردند. خیلی ها معترض شدند. چون اول صحبتی از پول نبود و چقدرهم ادعای ارادت به اهل بیت و کار خداپسندانه کرده بودند.
فعلا هم که شماره فرهنگسرا ی معراج را که می گیریم می گویند برای اطلاع از طرح غدیر پژوهی عدد ۴ رو بزنید. وقتی ۴ را گرفتی فردی که جواب می دهد می گوید ما اطلاعی نداریم! یک شماره تهران به شما می دهند می گوید ارز اینجا باید بپرسی …
من با پیگیری زیاد به هیچ نتیجه ای نرسیدم لطفا نامه مرا منتشر کنید تا همه بدانند طرح های بدون پشتوانه و ناقص چگونه با تبلیغ زیاد انجام می شود ولی هیچ نتیجه ای ندارد و کسی هم پاسخگو نیست.
امضا محفوظ
——
خبرنگار ما نیز موضوع را پیگیری کرد سازمان فرهنگی ورزشی ما را به فرهنگسرای معراج ارجاع داد تلفن گویای فرهنگسرای معراج نیز ما را به عدد ۴ راهنمایی کرد که پس از مدتی پخش موسیقی کسی پاسخگو نبود و تلفن اشغال شد.









سلام و تشکر از کاشان نیوز. بالاخره نفهمیدیم منظور پورتال خبری چی بود. خودشون که نظرات رو تایید نمی کنند تا نمایش داده بشه تا زیر سوال نرن. الان منظورشون تایید شکست طرح غدیر پژوهیه یا اصلا نقش شهرداری رو نفی کرده. لطفا پیگیری کنید تا این موضوع مشخص بشه. مسئله مسخره کردن مردم با طرح های آبکیشونه. اگه توان برگزاری یه دوره ی ساده رو نداشتند پس چرا اینهمه وقت مردم رو تلف کردند. باید آقای {حذف مدیر سایت} که عشق تریبون و افاضات هست بیاد عذرخواهی کنه.
تشکر از مسئولان کاشان نیوز که حداقل صدای مردم را انعکاس می دهند. جالب انکه در یک سایت مدافع که نمی دانم چه مواجبی برای این کارها و خفه کردن صدای مردم می گیرد این کار شهرداری را ماست مالی کرده و اصلا هیچ توضیحی از جانب مسئولان شهرداری نیاورده. اخرش چی میشه. طرح غدیر پژوهی انجام میشه یا هزینه ها رو پس میدن. یا قراره سود این پولها رو ببرن تو بورس سرمایه گذاری کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟