کاشان نیوز: سعید غلامیان: هفته گذشته شهردار کاشان تعدادی از مدیران شهرداری کاشان را تغییر داده و از مهدی نادعلی مدیر عامل سابق سازمان به شکلی بدبع و بی سابقه تجلیل کرد که در این رابطه نکاتی چند قابل توجه است.
در این مراسم، حکمهای مجتبی رضازاده با حفظ سمت به عنوان سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، بهروز گرانمایه با حفظ سمت به عنوان سرپرست سازمان زیباسازی، مصطفی حسن زاده به عنوان سرپرست مدیریت مالی، مهدی گندمکار به عنوان قائم مقام شهردار منطقه یک و محمدرضا ابوالحسنی برزکی به عنوان مدیریت درآمد خوانده و رسماً اعلام شد.
در جلسه موسوم به تکریم و معارفه مدیران شهرداری، شهردار بدون اینکه از پیش، زمینه و موضوعیتی وجود داشته باشد با تاکید گفت، هیچ برنامه و محرک سیاسی، حزبی و جناحی در تغییر مدیران این شهرداری دخالت ندارد و بر غیر سیاسی بودن این تغییرات تاکید کرده و در عین حال نارضایتی خود از مدیریت مهدی نادعلی برسازمان فرهنگی ورزشی شهرداری که در سالهای مدیریت مهندس ناظم رضوی بر شهرداری و نیز قبل از وی مدیر این سازمان بوده را علناً اعلام کرد و این مهم است که چگونه این عدم رضایت ناگهانی بوجود آمده و علیرغم اعتراضهایی که گروههای مختلف به مدیریت وی داشتند، چرا شهردار در طول این سالها اقدامات نادعلی را رصد نکرده بود؟
سید محمد ناظم رضوی در این خصوص با اشاره به مدیرانی که قبلاً هم تغییر کرده بودند گفت؛ نمره خوبی به عملکرد مدیران کنارگذاشته شده در حوزههای درآمد، سازمان فرهنگی ورزشی و زیباسازی نمیدهد. از آنجا که شهردار کلمه «حوزه های درآمد» را عنوان کرده است و شهرداری چنین سازمانی ندارد احتمالاً یکی از گزینههایی که از آن اعلام عدم رضایت کرد معاونت مالی سابق، محمدی پور بود که با حرف وحدیثهای فراوان وی را بر این معاونت گماشت و بعدها هم در این رابطه مشکلاتی را پشت سرگذاشت اما ناگهان وی را برکنار و سرپرستی برای معاونت مالی انتخاب کرد.
شهردار کاشان با اشاره به اینکه سازمان فرهنگی ورزشی زیر پوشش شهرداری در حوزه آموزش فرهنگ شهروندی و مسائل اجتماعی تاکنون کار خاصی صورت نداده است گفت؛ عملکرد این سازمان تا نقطه مطلوب مورد انتظار فاصله زیادی دارد.
رئیس شورای شهر کاشان هم در این جلسه ضمن تمجید از شهردار کاشان که تهدیدها را بدل به فرصت کرده سخن رانده ولی اشارهای به این تهدیدها نکرد ولی تاکید داشت دستگاههای دولتی با چارچوب اداری و بعضی مواقع محدودیت اعتبارات زیاد قدرت مانور و حرکت ندارند اما شهرداری به واسطه اینکه ۸۰ درصد منابعش را از طریق مردم تأمین میکند، میتواند آیندهنگر باشد. اگر چه در خبری که در وب سایت خبری شهرداری منتشر شد هیچ یک از سخنان رئیس شورای شهر منعکس نشد ولی انتظار می رفت رییس محترم شورا به این ذهنیت یا سوال پاسخ دهد که آیا انتخاب مدیرانی نا کار آمد توسط شهردار مورد حمایت وی و شورا و ریخت و پاشهای میلیاردی در حقوق و مزایا و خودرو و اتاق کار و منشی آنها کجای تبدیل تهدید به فرصت است، آقای رییس شورای اسلامی شهر همچنین هیچ اشاره ای به سوابق قبلی و تخصص، تحصیلات و تجربه و توانایی مدیران منتخب فعلی نکرد و هیچ تضمینی نداد که این مدیران نیز در ماههای آینده را ناشی از تهدید شناسی شهردار و فرصتدانی او خواهد دانست.
نادعلی اما با اشاره به برخی موانع و دخالتها و کارشکنیهای طول دوران مسئولیت خود گفت: با تمام این موانع تمام توان خود را برای تحقق اهداف سازمان بکار بردم، برگزاری انواع همایشها، کارگاهها و جشنوارههای مختلف گواه این ادعاست و قضاوت را به عهده مردم میگذارم.
مدتی قبل هم معاونت مالی سابق شهرداری، کیومرث محمدپور تعویض و سید حسینعلی ابریشم مدیر مالی شهرداری با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت اداری مالی تعیین شد قابل توجه است که محمدپور در مراسم تودیع خود گفت؛ ۴ ماهه نخست مسئولیت خود به شناخت محدوده کاری و انجام وظایفش صرف شده است و با توجه به اینکه وی کمتر از یک سال در این معاونت حضور داشت. آیا چنین تغییراتی را میتوان در راستای ایده جهادی شهردار به حساب آورد؟
در شهریور امسال نیز با تغییراتی در مدیریت اتوبوسرانی و تاکسیرانی کاشان، مجتبی ولی پناه به عنوان سرپرست سازمان اتوبوسرانی و مسعود چایچی به عنوان سرپرست سازمان تاکسیرانی مواجه بودیم به جابود شهردار جهادی که به اتفاق نظر اکثر کارشناسان حوزه شهری بیشتر درگیر مسائل ظاهری در شهر است تا مسائل زیر بنایی در این جلسه تودیع و معارفه اعلام می کرد آیا از مدیرانی که از یکسال گذشته تا کنون به صورت جهادی تغییر داده رضایت دارد یا خیر؟ هرچند قبل از اظهار نظر شهردار محترم باید یک بار مفهوم و معنای رضایت مورد نظر را از زبان ایشان به تعریف نشست.
با توجه به اینکه مجموع در آمدهای شهرداری در ۷ طبقه خلاصه شده است و کدهای درآمدی هم در بودحه و هم در دفترچه عوارض محلی و بهای خدمات به تصویب شورای اسلامی شهر رسیده است باید مشخص شود شکایت شهردار از حوزه های درآمد از کدام یک از طبقات هفتگانه است؟ آیا ارتباطی بین بدهی چند صد میلیاردی شهرداری و توقعات شهردار وجود داردیا خیر؟ اصلا آیا شهردار بر اساس برنامه و بودجه مصوب شورا حرکت کرده است و آیا در بخش هایی که دچار توقف شده است ناچار به تعویض مدیران به گفته خودش ناکارآمد شده است؟
سوال مهم دیگری که در این مورد مطرح شده است این است که تصمیم ناگهانی برای تغییرات عمده مدیران شهرداری که نشانه تعجیل در آن انتخاب سرپرست برای عمده این سمتهاست چه بوده است؟ و آیا بین نزدیک شدن به انتخابات با سخنان شهردار کاشان که این تغییرات را غیر سیاسی خوانده است ارتباطی میتوان برقرار کرد؟ و دهها سوال دیگر که خواه ناخواه چه شهردار و شورای تمجید کننده او بخواهند یا نخواهند گذر زمان در روزها و ماههای آینده پاسخ روشنی به آن خواهد داد؛ ولی ای کاش در این گذر زمان شهروندانی که این هزینهها از جیب آنها پرداخت میشود بیش از این ضرر نکنند.
در خلال این خبر تناقض هایی دیده میشه. همچنین این خبر با خبرهای قبلی کاشان نیوز در مورد شهرداری نیز تناقض زیاده دیده میشه. تغییر دیدگاه سایت شما قابل تامل است... ضمناً چه اشکالی دارد مدیری در هرجایی که خطا کرد عزل شود؟ و ضمن اینکه چندین نفر دیگر هم در این مدت جابه جا شده اند پس چرا از آن ها نامی برده نشد و فقط عنوان جناب آقای نادعلی را پر رنگ فرموده اید؟ لطفا پاسخ دهید...
با سلام , هر چند انتصاب جناب نادعلی در زمان دولت قبل به فرمان معاون سیاسی اسبق فرماندار صورت پذیرفته بود و طی این سالها با تجاربی که از مدیران سابق خود همچون جناب آقای مهندس عطائی شاد و جناب آقای دکتر رسولی منش کسب کرده در سازمان لک لکی می کرد ,حال چطور شده که نظر جناب معاون سابق فرماندار از ایشان برگشته و داماد خودش را گزینه این پست کرده هرچند با سوابقی که از ایشان جناب رضازاده سراغ داریم " مدتی در پایگاه بسیج , عاملیت فروش فرش ماشینی در یک کارخانه فرش ماشینی یک دوست قدیمی " بعید است که بتواند کارنامه ای درخشان و مورد انتظار شهردار محترم جهادی کاشان را که سالیانی در تهران فعالیت نموده , ارائه نماید .