کاشان نیوز-سعید غلامیان: آهنگ ساسی مانکن در فضای مجازی در روز معلم بیش از هر صدای دیگری شنیده شد که با رقص و پایکوبی کثیری از دانش آموزان همراه شده بود و ویدئوهای آن نیز بسرعت فضای مجازی جهان را در نوردید!
پس از آن در کاشان پلمپ شهرزیرزمینی در نوش آباد خبری شد و عده ای دلیل اصلی آن را روزهخواری عنوان کردند، این در حالی است که سال گذشته هم به دلیل عدم رعایت حجاب یک گردشگر این شهر زیرزمینی پلمپ شده بود. این اتفاق دقیقاً در روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی افتاد!
قبل از آن نیز رفتاری که خلاف شئونات اسلامی در مرنجاب دانسته شد نیز ممنوعیتهایی برای سفر گردشگران به کویر مرنجاب و این کاروانسرای تاریخی ایجاد کرده بود.
مدیر حوزه علمیه کاشان با خانه فساد خواندن خانههای تاریخی کاشان معتقد است: اگر خانههای تاریخی متولی داشت و برآن نظارت میشد «محل فساد»! نمیشد.
در چند روز گذشته نیز تک خوانی یک زن در ابیانه فضای مجازی را بشدت متاثر از خود کرد!
این خبر در رسانههای اجتماعی و رسانه ها و وب سایتهای خبری جهانی خبری داغ و پر تکرار شد.
دادستان اصفهان که هفته گذشته در خصوص ممنوعیت دوچرخه سواری زنان خبرساز شده بود اعلام کرد حکم جلب زن خواننده در ابیانه صادر شده است.
سال گذشته نیز در کاشان خانه نگین به دلیل اجرای رونمایی از جواهرات به دستور دادستان کاشان مدت یک هفته پلمپ شد. این در حالی است که مجری رونمایی از اداره ارشاد مجوز گرفته بود و صاحب سالن مرتکب تخلفی نشده بود. اما مکان رونمایی پلمپ شد.
از این دست اخبار صدها مورد را میتوان برشمرد!
آیا تا کنون کسی یا کسانی مسئول تحقیق و پاسخگویی در این خصوص شدهاند؟
حال که این رفتار انحراف و تخلف و گناه محسوب میشود راه حل جلوگیری درست آن چیست؟
آیا محدود کردن بیش از حد شادی و شادمانی در جامعه علت اصلی این عارضه نیست؟
شادی و نشاط نیاز جامعه است و محدود کردن آن مسلماً امکان پذیر نخواهد بود.
سیر گسترش موسیقی را در کشورمان ببینید!
در دهه شصت در تلویزیون دولتی ایران ماه مبارک رمضان حتی آهنگ برنامه کودک و دیگر برنامه ها قطع میشد! ماه محرم که جای خود داشت.
اما پس از آنکه موسیقی زیرزمینی فراگیر شد و استقبال وگسترش آنها از دستورات عامرانه مسئولین فراتر رفت راههایی برای ترانهخوانی آقایان و مشارکت زنان در آوازخوانی دسته جمعی یا اجرای برنامه های زنان برای زنان پیدا شد.
آیا این روش درستی برای مدیریت جامعه است؟
چرا در لیون فرانسه دانش آموزان اشعار مثنوی را با ریتم شهرام ناظری تمرین کرده و میخوانند اما در مدارس ما ساسی مانکن؟
ما چه کاشتیم که جای این اشعار و موسیقی و نوای فاخر فرهنگ و سنت ملیمان طوفان «جنتلمنه» درو میکنیم؟
دیدگاه شما