با توجه به ایجاد زیرساختهای جدیدی که به منظور رفاه گردشگران ومسافران درسالجاری انجام شده است به نظر می رسد حجم گردشگر درایام نوروز به پایتخت گل وگلاب ایران شهر قمصر بیش از سال گذشته باشد.
«علی اصغر شقایقی» در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در کاشان با اعلام این خبر شهر قمصر را به جهت قرار گرفتن در محورشمال و جنوب کشور و کنار اتوبان اصفهان – کاشان – قم و وجود پتانسیل گردشگری خاص خودش را یکی از بی نظیر ترین شهرهای توریست پذیر کشور دانست و گفت: به خاطر پتانسیل بالای گردشگری که پایتخت گل و گلاب ایران دارد در سال گذشته از یک و نیم میلیون نفر گردشگری که به شهرستان کاشان سفر کرده اند اکثرا شهر قمصر را مورد بازدید خودشان قرار داده اند.
وی از برگزاری چندین جلسه در ارتباط با ستاد تسهیل گردشگران در ایام نوروز به شهر قمصر با حضور امام جمعه، بخشدار، اعضای شورای اسلامی شهر و دیگر مسئولان شهر قمصر خبر داد و گفت: با توجه به ایجاد زیرساختهای جدیدی که به منظور رفاه گردشگران و مسافران در سالجاری انجام شده است به نظر می رسد حجم گردشگر در ایام نوروز به پایتخت گل و گلاب ایران قمصر بیش از سال گذشته باشد.
شهردار قمصر از هماهنگی با امور مساجد، حسینیه ها، تجهیز کمپینگ شهرداری، افزایش سرویس های بهداشتی، آسفالت معابر، ایجاد راه های ارتباطی جدید، نور پردازی معابر، پاکسازی سطح شهر، توسعه و تکمیل فضای سبز و ایجاد پارک جدید غدیر را از مهمترین اقدامات سالجاری شهرداری قمصر به منظور رفاه و آسایش گردشگران در ایام نوروز و فصل گلاب گیری خبرداد و گفت: توسعه سرویس های بهداشتی و زیر ساختهای مورد نیاز دیگر اطمینان شهرداری قمصر را برای استقبال از گردشگران درسالجاری بیشتر کرده است.
دیدگاه شما